Accessorize Lipstick - Smitten - teszt, swatch

Az Accessorize egy csodálatosan giccses és szemkápráztató angol márka, ami elsősorban kiegészítőket gyárt (ékszerek, táskák, mütyürök, miazmások), de pár éve jelen van a drogáriák polcain is a sminkvonalával. A termékek rendkívül aranyosak, minden kicsit vintage hangulatú, pillangókkal, virágokkal, baglyocskákkal, az egész nagyon angolos és vonzó. Nyilván én sem tudtam ellenállni a kísértésnek és még a nyár végén megleptem magam egy rúzzsal a kínálatból.




Találkoztam már pár szépséges és különleges csomagolású rúzzsal, de ez az Accessorize darab viszi a pálmát. A tok erős műanyag és sötétkék alapon mindenféle csodás minta van rajta: óarany felirat, rózsák, virágok, levelek és a bagoly, a giccs tökéletes mértéke. Alul matrica, felül a rúzs színével megegyező csík, belül pedig arany. Jól záródik, bár sajnos a rúzst nem lehet 100%-ban visszatekerni, bár eddig ez nem jelentett gondot.



A választott színem a Smitten lett, ami egy szépséges matt barackos korall (a kedvencem). Nem tudok betelni az ilyen árnyalatokkal és ez különösen szép, nagyon jó választásnak bizonyult. A textúra krémes, könnyű vele dolgozni, jó viselni is és nem szárít, de a finis miatt tökéletesen ápolt ajkakon lehet csak használni. Egy rétegben is tökéletes és szépen bírja órákon át. Bevallom a cuki külső és az alacsony ára miatt nem számítottam ilyen jó minőségre, kellemesen csalódtam benne, hiszen simán versenyre kelhet egy jóval drágább rúzzsal is minden szempontból. Az ára kb 5 font és a Superdrug drogériákban lehet megvásárolni.





Unikornismérő: nem nagyon van itt hiba, teljesen rendben van minden. A csomagolás és a tartalom is ötös szerintem. Vagyis öt unikornis jár neki.



U.I.: most kerestem rá pár blogon, hátha találok máshol is beszámolókat róla és az egyik olvasása közben kiderült, hogy a rúzs tokjának a teteje levehető és szájfény van benne *-*. Wuuuutttt??

11 megjegyzés:

  1. nagyon szép! :) ez a letekerhető tető meg úgy látszik az angolok kedvence, a MUA rúzsokban is rejtettek el szájfényt. :D

    VálaszTörlés
  2. Jaj de nagyon szép színe van <3

    VálaszTörlés
  3. Elképzeltem rajtad! Szerintem nagyon jól állhat neked:)

    VálaszTörlés
  4. @Lora: tényleg, azoknak is ilyesmi a tetejük :) komolyan megvan már vagy 4 hónapja és most derült ki :D

    VálaszTörlés
  5. Úristen, ez marha szép, mind a rúzs, mind a csomija! :)) Ez az unikornismérő pedig írtó jó! :D Hogy nem láttam eddig? :D

    VálaszTörlés
  6. pedig már megvan egy ideje :D

    VálaszTörlés
  7. Akkor nem tudom mi történhetett! :D Mostantól figyelmesebb leszek! :) Nemcsak nézek, látok is! :D

    VálaszTörlés
  8. A színe is szép, de a csomagolástól oda vagyok meg vissza :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.