The Body Shop karácsony I. rész

Hamarosan kaphatóak lesznek a The Body Shop üzletekben az ünnepi termékek és hűséges rajongó + beauty bloggerként kötelességem megosztani veletek az újdonságokat. A testápolási részlegben sok változás nem lesz a tavalyihoz képest, ugyanúgy kaphatóak lesznek (már a héten :D) a Ginger Sparkle, a Spiced Vanilla és a Cranberry Joy illatok, a cuki fémdobozos ajándékcsomagok (Mézi az örök kedvenc és lesz hóemberke is idén), az aranyos különlegességek (Mézi fürdőszivacs *-*) és természetesen a smink részleg is bővül. Bevallom, attól függetlenül, hogy imádom a TBS karácsonyi illatait és termékeit én nagyon örülnék egy kis újításnak, változtatásnak, mondjuk narancsos-fahéjas akárminek, vagy almásnak, de hát talán majd egyszer. Első körben a sminkeket mutatom meg nektek, aztán később majd jönnek a testápolási termékek és az ajándékcsomagok. 

Radiance Powder



A karácsony sminkkollekcióban helyet kaptak a tavaly népszerű szemhéjpúder paletták, ezek közül az egyik egy barna verzió, a másik pedig egy lila, amihez színben illő szemceruza is megjelent. Az én kedvencem egyértelműen a highlighter gyöngyöcskék, amik halvány rózsaszínben és aranyban pompáznak és imádnivalóan aranyos kis gömb csomagolásuk van. De szívesen elfogadnék egyet a The Sparkler-ek közül is (arany és rózsaszín verzióban is elérhető és cseresznyevirág illatuk van), mert egy ilyen pumpás csillámos spray-t mindig is szerettem volna, de valamiért soha nem vettem... Na majd most. Nektek hogy tetszenek???

Eye Palette - Smoky Brown

Eye Palette - Smoky Plum

Smoky Plum Eye Definer

The Sparkler - Enchanting Gold

The Sparkler - Boudoir Pink



6 megjegyzés:

  1. Nálunk is lehet majd kapni ezeket?
    A barna paletta nagyon megfogott. Remélem a minősége sem rossz. :D

    VálaszTörlés
  2. A lila paletta és a rózsaszín csillámspray nagyon cuki. :)

    VálaszTörlés
  3. A lila paletta kell :-)

    VálaszTörlés
  4. Tavaly a TBS sminkem elkészítésekor a sminkes csajszi ezzel az arany csillámpor spray-vel terítette be a hajamat és az arcomat: imádom, KELLKELLKELL!!! :))))))))))))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  5. @Annie707: persze, otthon is lehet majd őket kapni :) szerintem már a héten bekukkanthatsz értük az üzletekbe :) és nem rossz a minősége, nekem van itthon egy és nagyon jól szuperál

    VálaszTörlés
  6. Csillampumpaaaaaaaaaaaaaaaaa! <3

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.