Sleek i-Divine Palette - Garden Of Eden

A Sleek csak úgy ontja magából a limitált palettákat mostanában. Vagy csak nekem nem tűnt fel eddig, hogy ilyen gyakran jelenik meg nálunk újdonság??? A Celestial még alig jelent meg és már elő lehet rendelni a januárban megjelenő újdonságot is. A Sleek majdnem mindegyik szemhéjpúder gyűjteménye csodásan színpompás (volt), de én mindig hiányoltam a zöldes árnyalatokat (legtöbbször kék, meg kék és még egy kis kék szerepelt, ami valóban a legszebb szín, de néha azért uncsi már) a felhozatalból. Most végre ezt is megkapjuk, ugyanis a Garden Of Eden csupa természetes és zöld árnyalatokból áll. Nálam kívánságlistás lett ez a darab :). Nektek hogy tetszik? A hivatalos megjelenési dátum január 27.


10 megjegyzés:

  1. Uhhhh ez csodás! *.* Pont a zöld színeket hiányoltam a Vintage Romance-ból is. :D

    VálaszTörlés
  2. A Sleek mondjon le! A pénztárcám nem bírja ezt a stresszt! :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik, pedig a barnát nem szeretem, de a zöldek miatt nagyon bejön! *.*

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó, igazán szép színek kerültek bele, és szerintem elég jól kihasználható kis paletta lett.

    VálaszTörlés
  5. Húúú... Nekem nagyon zöld ez a paletta, majd élőben meglátom... :)

    VálaszTörlés
  6. Na igen, a nyári palettákból és az ősziből is a zöldet hiányoltam, úgyhogy ez nagyon tetszik, bár jobban örülnék, ha pl. a kettő kombinációja válna elérhetővé, vagy lehetne saját palettákat összeállítani :-)

    VálaszTörlés
  7. Jajj, de örülök, hogy írtál erről! Londonban már egy drogériában ki volt rakva a minta, de megvenni még nem lehetett. Napokat töltöttem azzal, hogy felkutassam mi ez a paletta! :)

    VálaszTörlés
  8. aztamindenit!!! *.* amúgyis zöld mániás vagyok, gratisba itt ez a paletta! :O de sokat kell még várni.. :(

    VálaszTörlés
  9. Csodálatos! Erre várok már mióta! Éljen :) A földszínek jól állnak, az jöhet, plusz a barna szememhez-hajamhoz szuper lenne a zöld (szerintem), már vártam valami ilyesmi palettát Sleek-éktől.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.