Nails Inc. - Big Red Apple

Angliában a decemberi Glamour-hoz van egy kis karácsonyi ajándék, aminek annyira megörültem, hogy meg is vettem gyorsan. A Nails Inc. és Kate Spade négy szépséges körömlakkot álmodott meg az olvasók számára (arany, ezüst, fekete és piros) a magazin mellé. Már régóta ki szerettem volna próbálni a márka körömlakkjait, de a több, mint tíz fontos árat kicsit sokallom értük (körömlakkokra csak nagyon-nagyon különleges esetekben adok ki sok pénzt, mert én nem használom őket túl gyakran), de két font az már más tészta. Sokat gondolkoztam a színen, nagyon tetszett az ezüst meg az arany is, de végül a piros mellett döntöttem, mert szégyenszemre nincsen piros lakkom. Nem bántam meg, a Big Red Apple, egyszerűen csodálatos, nem gondoltam volna, hogy ennyire meg fogom szeretni és hogy ennyire megtetszenek a piros lakkok. Már egy rétegben is nagyon jól fed, de azért két réteget, plusz fedőlakkot is használtam (Catrice Quick Dry & High Shine) és a tartóssága is szuper, vasárnap kentem fel és még teljesen ép, ami nálam csodaszámba megy. Ezek után nyilván jobban megjött a kedvem a Nails Inc. lakkjaihoz :). Ti próbáltátok már a márkát?







13 megjegyzés:

  1. Már beszereztem az aranyat, a feketét, és az ezüstöt, és ha minden jól megy, holnap meglesz ez a piros is. :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó döntés volt, gyönyörű ez a piros! :) Szerintem klasszikus szín, bár van aki picit soknak érzi, én pl szívesen viselem :)

    VálaszTörlés
  3. Imádom a piros körömlakkokat ^^ Több Nails inc lakkom is van, és van amelyik már egy réteggel is tökéletesen fed (Piccadilly Circus), de van amelyik 2 réteggel is csúnyácska (Victoria). Tartósságuk nálam fedőlakk nélkül kb 3 nap, és aztán elkezd innen-onnan lepattogni.

    VálaszTörlés
  4. Tényleg nagyon szép, és nagyon hasonlít a Clinique-emre az árnyalat. Hordj sokszor pirosat, mert nagyon illik Hozzád :-)

    VálaszTörlés
  5. Úgy sajnálom, hogy az itthoni külföldi magazinokhoz nem csomagolják hozzá az ajándékot. :(

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. @Rio Blake: szép az ezüst meg az arany is? érdemes őket megvenni??? :)

    @Mea: nekem pont ez az a szín, ami sohat nem hat soknak, mert annyira klasszikus :)

    @Marcsi: úgy látom a legtöbb márka ilyen, egyszer jó, egyszer nem :)

    @djkaty: köszönöm, azt hiszem ezek után többször fogom hordani :)

    @Nita: de szemétség ez... :(((

    VálaszTörlés
  8. nagyon jól mutat a körmeiden, de biztos azért is tetszik ennyire, mert ez a kedvenc piros árnyalatom. a tökéletes, extra nőcis. nah meg persze szépen is pingáltad ki magad... :)

    VálaszTörlés
  9. szerencsére nagyon könnyű volt vele dolgozni, mert amúgy iszonyat bénán lakkozok XD

    VálaszTörlés
  10. Körmön még csak az aranyat próbáltam. Imádom!! Két rétegben tökéletesen fed, gyorsan szárad, és tartós is. Felkenéskor egy kicsit csíkozódott, de mire a második réteg is megszáradt, már teljesen sima volt a felülete. Csak ajánlani tudom :)

    VálaszTörlés
  11. @Rio Blake: köszönöm :)

    @Enikő: bezony :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.