Max Factor Wild termékek élesben

Nem csak a Catrice, de a Max Factor termékeivel is készítettem egy napi sminket, hogy láthassátok őket élesben is. A főszerep a Wild Shadow Pencil-eké és a Wild Shadow Pots-oké, de a számra Catrice Ultimate Shine Gel rúzs került (License To Pink), az arcomra pedig az ArtDeco egyik pírját tettem fel (Vitamin Bomb) és a legújabb kedvenc spirálomat is bevetettem (Catrice Better Than False Lashes). Majd természetesen mind a háromról írok részletesebben is, de most lássuk, hogyan teljesítettek a Max Factor termékei.






Wild Shadow Pencil



Nem rajongok a krémes szemfestékek semmilyen verziójáért, én sokkal, de sokkal jobban szeretek porral dolgozni, mert egyszerűbb kezelni őket és a színek is általában jóval pigmentáltabbak. A Max Factor Wild Shadow Pencil kontúrként és színezőként is könnyedén használható, finoman siklik a bőrön és egy gyakorlott kéz vékony vonalat is tud vele húzni. Hozzám három árnyalat került: Bold Sapphire (indigókék), Blue Ice Fury (jeges világoskék - őt használtam a sminknél) és Caramel Rage (bronzbarna).



A pigmentáltság közepesnél jobb, de nem mondanám kifejezetten erősnek, persze lehet, hogy ez a színek miatt is van. A textúra nagyon tetszik, bőrrel érintkezve hűsítő érzete van és könnyű satírozni is, valamint a finisük is szép, mindegyik kicsit metálos. Kontúrként elég tartósnak is bizonyultak, viszont egész szemhéjon használva még alappal sem bírták túl sokáig sajnos. Nem tudom mit érezzek velük kapcsolatban, próbáltam megszeretni őket, de nem nekem találták ki az ilyen termékeket szerintem. Az áruk ha jól rémlik 2499 Ft.




Wild Shadow Pots



Az új szemhéjpúderekből szintén három darab került hozzám: Brazen Charcoal (ezüstös szürke - őt használtam a sminknél), Vicious Purple (levendula lila) és Fierce Pink (mályvás pink - őt használtam a sminknél). A csomagolást nem szeretem kerek perec, ez a tekerős megoldás nem praktikus akárhonnan is nézzük. Mindegyik textúrája finom, enyhén porzós, jól eldolgozható. A pigmentáltságuk nem rossz, de persze kell egy jó kis primer hozzájuk. Összességében nem mondhatom azt, hogy rosszak lennének a swatchok alapján, viszont a szemhéjon valahogy már nem néznek ki olyan jól. Olyan jó, elmegy, de semmi extra. Nekem a színek sem tetszenek különösebben.... Ahhoz képest, hogy mennyire imádom a Max Factor spiráljait és sima szemceruzáit, na meg az alapozókat, valahogy a színes termékek nem működnek nálam... Az áruk kb 2000 Ft.





7 megjegyzés:

  1. Szép színek nagyon! :) A szemhéjpúderek a legjobbak :) Szép sminket készítettél! :)

    VálaszTörlés
  2. nagyon jól áll ez a rúzs, a smink pedig gyönyörű! :)

    VálaszTörlés
  3. Annyira cuki vagy, hogy azt nem tudom elmondani! Esküszöm!

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű ezek a mac factor szemhéjpúderek! A Te sminked is jó lett, nagyon jól áll neked! <3

    VálaszTörlés
  5. @Iluss: köszönöm :) pedig csak gyorsan összebarmoltam valamit, hogy lehessen látni a színeket :)

    @Gabriella: igen, ez a rúzs nagyon jó kis darab és sok szép színben lehet kapni :)

    @Pillangó: jajjj *-* köszönöm :)

    @Nail Judit: köszi :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép lett a smink és minden termék szuper, nagyon tetszenek a színeik :)

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörűek ezek a színek <3 Főleg a Bold Sapphire :) Habár az én zöld szememhez annyira nem illik a kék, ezt az árnyalatát én is szívesen használnám. :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.