L'Oréal Mega Volume Miss Manga

Évek óta nem volt semmilyen L'Oréal sminkem (kivéve pár csúfosan kudarcot vallott BB krémet, amiket vissza is vittem az üzletekbe), ne kérdezzétek, egyszerűen ár-érték arányban nekem nem fér bele. Szerintem túl vannak árazva a termékek, másrészt meg ki nem állhatom a reklám kampányaikat, így mindig messzire kerülöm az állványaikat a drogériákban. Aztán megláttam ezt az új szempillaspirált és bevallom elcsábultam... Nem a nagyon aranyos pink csomagolás, meg nem is a még aranyosabb Miss Manga név láttán, hanem mert, mint tapasztalt róka a szempillaspirálok terén, rögtön láttam a kivitelezésén, hogy ez valószínűleg nem egy rossz darab. Sima, hagyományos kefe, semmi szilikon, tökéletes forma, nem vastag, elvékonyodik a vége felé és éppen elég festéket is vesz fel a képek alapján. A kötelező marketing humbug, meg az elhajlítható nyél teljesen hidegen hagy, nyilván semmi értelme és valóságtartalma nincsen egyiknek sem, de ettől függetlenül ezt a L'Oréal darabot most nagyon szívesen kipróbálnám. Az ára közel 15 euró, ennyiért már MAC-et is lehet kapni, szóval remélem tényleg szuper lesz. Pár országban már lehet kapni, de folyamatosan érkezik mindenhová. Ja és a reklámban pedig Palvin Barbara szerepel, ha ez érdekel még bárkit is. Nektek hogy tetszik? Ti kipróbálnátok???







10 megjegyzés:

  1. Engem csak az idegesít -és nem csak a L'Oréal - spirálok reklámjaiban, hogy tök egyértelmű, hogy akkora meg olyan dús szempillája a büdös életben nem lesz senkinek egy spiráltól sem... :S Ettől függetlenül eddig legjobban a "sima" hagyományos keféjű spirálokkal boldogultam amúgy én is :]

    VálaszTörlés
  2. úristen ez a reklááám, mi ez a vartyogás benne? XDD
    nekem inkább a nagy metál rózsaszín maci kéne :D

    VálaszTörlés
  3. @Klaudia: jó, hát én az ilyesmire már oda sem figyelek, hogy reklám, mindegyikben, ha nem is műpilla de ps pilla az biztosan van XD

    @PoPPy: amúgy tök jó a hangulata a reklámnak ezzel a sok pinkkel meg macival :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem tetszik a reklám, bár én a kisfilm alapján úgy veszem ki, hogy ezzel inkább póklábas pillákat lehet festeni... :)
    Egyébként én biztosan nem fogom megvenni, utálom a L'oréal spirálokat, mindegyikben van valami amitől viszket a szemem és mindegyik egy idő után potyog a szemem alá.
    Ö.... Palvin Barbara minden L'oréal reklámban gyönyörű, bár már kicsit unalmas, hogy lassan a márka minden termékének Ő az arca, legyen szó samponról, alapozóról, szempillaspirálról, rúzsról, szájfényről, körömlakkról, BB krémről... Ilyen Wonder Woman nem létezik. :) Nekem hihetőbb lenne, hogyha csak egyféle terméket reklámozna.

    VálaszTörlés
  5. En megvasaroltam mar Hollandiaban ezt a spiralt, es en sem vagyok nagy kedveloje a L'Oréal temekeknek (fokent miutan a triple active kremjuk teljesen hazavagta a boromet, a feria festektol pedig hullott a hajam) , de ez a spiral egeszen rendben van . Szep fekete pillakat csinal,konnyu a kefejet is hasznalni, hamar szarad,nem maszkal el a helyerol, retegezheto, igazabol nem tudok ra rosszat mondani. Szerintem probaljatok ki.

    VálaszTörlés
  6. En imadom a lorealt. 10 eve sminkelem magam napi rendszeresseggel, millio termeket probaltam, es a lorealbol sose csalodtam semmiben, perfekt alapozok, szemhejpuderek, puderek, ruzsok, szajfenyek, pirositok, es meg sorolhatnam hogy mennyi mindent vettem mar tölük, es mindet imadtam. Kiveve az elsö bb krem probalkozasuk, na az ratyi volt, de szerintem inkabb az is csak sötet a börömnek. Naes a spiralok, hat en napi szinten brutal pillakat hordok, es a loreal spiralokkal meg azt is el tudom erni, hogy ne legyen bazari poklabas a hatas. Na mindegy, persze mindenkinek megvannak a maga kedvencei, es nekem a loreal az. :-)

    VálaszTörlés
  7. Nem rég mentem el egy ilyen plakát mellett London utcáin:) A plakát egész jó lett a spirálról nem tudok nyilatkozni:)

    VálaszTörlés
  8. @Névtelen: nyilván mindenkinek más az ízlése, igazából maguk a termékek nem rosszak, csak szerintem nem érik meg az árukat ennyi :) de azt elismerem, hogy vannak kifejezetten jó darabok és régen én is sokat használtam, különösen a spirálokat

    @dasha: na majd csekkolom, hátha liverpool-ban is lesznek plakátok XD

    VálaszTörlés
  9. Ez egy ....ennyiėrt ! Én dūhõs vagyok,hogy vettem egy gagyi spirált ennyi pénzért. 2 réteg maximum,mert csomósodik !!
    Nekem eddig egyik loreal cucc sem jõtt be ! Nem is veszek többet tőlük semmit ;) Az vegye meg aki "gyűjtő"..

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.