H&M karácsony

Ha betévedek a H&M-be a ruhák mellett mindig körbe kell néznem a kozmetikai 'részlegen' is. Már ha részlegnek lehet hívni két polcot. És nem meglepő, ha azt mondom, hogy sikerül szinte mindig több időt tölteni eme két polc átbogarászásával, mint az egész ruhakészlet szemrevételezésével. Nem mindig bízok a termékek minőségében, de szerencsére ha veszek valamit, az a legtöbb esetben jó szokott lenni és nem okoz csalódást. Most is megakadt a szemem pár apró szépségen, amik tökéletes karácsonyi ajándékok lehetnek smink és szépségápolás mániákus ismerőseinknek, ráadásul nem is kell mélyen a pénztárcánkba nyúlni, ha szeretnénk őket megvenni. Az én személyes kedvencem a szemhéjpúder-körömlakk-szájfény trió (a körömlakk mesés benne), de nagyon tetszik a kis parfümszett is (fincsi mindegyik illata) és a szemhéjpúder paletta sem rossz darab. Ti mit gondoltok?
Make-Up Kit - 1490 Ft


Make-Up Kit - 1490 Ft

3 Pack Applicators - 1490 Ft

Glitter/Graffiti Nail Polish - 790 Ft

Nail Designs - 490 Ft

Perfumed Shimmer Dust - 1990 Ft

Pink Macaroon Body Splash - 990 Ft

Symphony Eau de Toilette - 1490 Ft

Eyeshadow Palette - 1790 Ft

Lipgloss - 790 Ft

Make-Up Bag - 1290 Ft

15 megjegyzés:

  1. a csillámporra már szemet vetettem :))

    VálaszTörlés
  2. Húú de jó kis H&M körömlakkok :)

    VálaszTörlés
  3. ezek hol taalhatok meg az uzletben? :D en meg soha nem lattam a sminktermekeiket eloben :/

    VálaszTörlés
  4. az első szettet simán megvenném magamnak is, le fogom csekkolni az összeset, mert szupernek tűnnek.=) tavaly volt egy nagyon cuki köröm-kézápoló szett, azt meg is vettem egy barátnőmnek.

    VálaszTörlés
  5. Kérünk szépen tesztet a palettáról! :-))

    VálaszTörlés
  6. Én a mini ecsetszettre lennék kíváncsi. Milyen lehet?
    Neszeszerbe pont elférne.. :)

    VálaszTörlés
  7. Baromi jó áron vannak!
    Alig várom, hogy menjünk vásárolni!!!!!!!!! :D
    B

    VálaszTörlés
  8. @Lara: a honlapon sajnos nem minden van fent :( de a Vörösmarty nekem is a kedvencem, ha a kozmetikai részlegről van szó :)

    @morphine: sajnos nem mindegyik üzletben van kozmetikai részleg, főleg, ha vidékről van szó... :( de pesten én szinte mindegyikben láttam :) A kiegészítők környékén vannak elhelyezve általában.

    @Névtelen: ha megveszem, akkor lesz róla, de nekem még nincsen meg :(

    @Névtelen: nem tűnt rossznak élőben sem, de nem mertem kibontani és megtapogatni :D

    VálaszTörlés
  9. Hú, ezek tényleg szuper ajándékok és az áruk is nagyon tetszetős. A kis ecsetkészletet meg a glitteres lakkokat biztosan megnézem majd élőben is.

    VálaszTörlés
  10. Ma megvettem a shimmer dust-ot. Hát, vagy én vagyok béna, vagy nem működik. Mindenesetre az van ráírva, hogy használat előtt felrázandó. Felráztam, majd elkezdtem fújni. Az első fújásnál még jött valamicske, aztán csak levegő. Újabb felrázás után ugyanez. Szerintem nem okés. Viszem is vissza a boltba. Pedig nagyon odavoltam érte. :-/

    VálaszTörlés
  11. mindenképpen vidd vissza akkor :( vagy esetleg nem lehet lecsavarni a tetejét, hogy megnéz belülről is, hogy mi lehet a gond?

    VálaszTörlés
  12. Közben visszavittem, visszavették. :) A tetejét próbáltam csavarni, de nem mozdult, erőltetni nem akartam. A Blahán sem tudtak vele mit kezdeni, mert ők meg nem is tartanak, csak minimális kozmetikumot, de ilyet nem. Azért ha az Arénában járok, még lehet, hogy teszek vele egy próbát. :)

    VálaszTörlés
  13. az tök jó, hogy visszavették :) aztán hátha második próbálkozásra jobb lesz :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.