Fashion Tag

10:20 du.
Köszi a Bikira lányoknak a tag-ért :). Én ugyan nem vagyok nagy divat és ruha mániákus, nekem mindig is a smink lesz az első helyen a szívemben, de nyilván nő vagyok és nem vetek meg egy-egy szép cipőt, táskát, felsőt, ruhát stb. Egyet viszont nagyon régóta nem igazán csináltam: én nem igazán követem a divatot. Persze tinédzser koromban - az ember ilyenkor másnak akar megfelelni és csinálja a marhaságokat - birka voltam, de mára pont lekakkantom, hogy ki mit gondol az öltözködésemről. Azt veszem fel, ami tetszik és jól áll, mindegy, hogy az éppen totálisan lejárt lemez, vagy béna vagy senkinek nem tetszik rajtam kívül. 





1. Hogyan jellemeznéd a saját stílusodat?

Rendkívül kaotikus... Ugyanakkor egyszerű... Ez így hülyén hangzik? Jah... Kaotikus mert mindenféle stílusú ruha megtalálható a szekrényemben (rockos, punkos, romantikus, állatmintás, csillogó stb.), de valahogy mégis minden stílusból az egyszerűbb, visszafogottabb, de különleges darabokat szeretem.

2. Mik a gardróbod meghatározó darabjai?

Farmer, farmer hátán szerintem. Kicsit néha alacsony az önbizalmam és azt hiszem, hogy kövér vagyok és olyankor csak farmert merek felvenni. Vagyis az esetek 90%-ban. Ezen kívül különleges hosszú fazonú pólók és az érdekes kiegészítők.

3. Mi a legértékesebb darab a szekrényedben?

Olyan iszonyatosan drága cuccaim nincsenek, egyszer vettem egy Michael Kors táskát 92 dollárért, azt hiszem ez volt eddig a legtöbb, amit kiadtam ruháért/kiegészítőért. Még a nagyon márkás darabjaimat is nevetséges leárazásokon vettem, így nem kerültek egyáltalán sokba. Szerencsére :).

4. Mi az a ruhadarab vagy kiegészítő, amire a leginkább vágysz?

Mindig valami más, amibe éppen beleszeretek. De nagyon-nagyon szeretnék valami Alexander McQueen darabot, mondjuk egy cipőt, ami sokáig velem lenne. De egy Dolce&Gabbana bárminek is nagyon örülnék, különösen a legutóbbi kollekciókból.

Alexander McQueen angyalkás bokacsizma *-*


5. Ki a kedvenc terveződ?

Ha cipő, akkor Charlotte Olympia és Jimmy Choo, ha ruha akkor Dolce&Gabbana, Alexander McQueen, Marchesa, Ulyana Sergeenko (ő egy orosz tervező és csodálatos ruhái vannak), Mary Katrantzou, Michael Kors, Saint Laurent. 

6. Mennyit költesz ruhákra és kiegészítőkre egy hónapban?

Van olyan, hogy hónapokig nem veszek semmit, aztán elköltök egy kisebb vagyont ruhákra, szóval ezt így nem tudom megmondani. Átlagosan nem olyan sokat, mint mondjuk sminkre :D.

7. Hol vásárolsz a legszívesebben?

H&M, outlet üzletek, Primark, River Island. Semmi extra. Ha kicsit többet keresnék, akkor felvenném a Topshop-ot és a Debenhams-et a listára. De leárazások alkalmával mindig mindenhová bekukkantok, mert soha ne lehessen tudni. 

8. Melyik a kedvenc parfümöd/illatod?

A kedvenc parfümöm a YSL Cinéma és a Viktor&Rolf Flowerbomb, de érdekes módon illatok közül mást szeretek. Imádom a kóla illatát például, meg mindent ami fahéjas vagy rózsás.

9. Hogyan szereted hordani a hajad?

Mikor mihez van kedvem. Egyik héten egyenes, másik héten göndör, egyik nap lófarok, másik nap fonatok, vagy éppen kiengedve. 



10. Melyik az az outfit, amit akkor vetsz be, ha semmi más nem jut eszedbe?

Egy skinny farmer csinos felsővel és tűsarkúval, a megfelelően különleges kiegészítőkkel mindig nyerő szerintem. Vagy balerinával, ha nincsen kedvem a magashoz.

11. Van olyan divatirányzat amit szeretnél, hogy visszatérjen és divatban maradjon?

50-es évek!!! Amikor még a nők nők voltak a férfiak meg férfiak. Imádom a pudlis tányérszoknyákat, a kardigánokat, a csinos egyberuhákat, a pántos cipőket és a férfiak mindig öltönyt vagy elegáns ruhákat hordtak. Vagy túl sok Masters Of Sex-et nézek....



12. Van olyan divatirányzat amit szeretnéd, hogy jól álljon?

Szerintem ez hülyeség.... Ha valaki követni szeretné a divatot, akkor úgyis meg fogja találni azt a verziót, ami jól áll neki. 

8 megjegyzés:

  1. A második szerelés nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. jajj, én a 20-as, 30-as évekbe vágyom vissza *.* meg az 1800-as évekbe! :)) annyira tetszenek nekem is ezek a régi ruhák, az akkori gondolkodásmód, meg úgy minden! :) a 2. képen nagyon csini vagy, tetszik a szett! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon csinos vagy Lolly, a farmerkabátos ruhás összeállítás nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  4. A második kép rólad nagyon tetszik! Jó tAG!!

    VálaszTörlés
  5. Az Alexander McQueen cipő kell nekem. Most azonnal!
    Az YSL Cinéma nekem is kedvencem :) Sok parfümön van, de csak ez az ami állandó és soha nem tudnám megunni.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tetszett ez a tag és a bejegyzésed, a képeken pedig bomba jól nézel ki! :) Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  7. @Dora: köszi :)

    @Gabriella: igen 20as évek iiiissss :) és köszönöm :)

    @Nail Judit: köszi :)

    @Yndre: nem csodálom, csodálatos darab :)

    @Reni: köszi ;)

    VálaszTörlés
  8. Én is megtaláltam náluk a tag-et és ki is töltöttem. Úgy látom McQueen közös bennünk. :)
    http://b-look.blogspot.hu/2013/11/fashion-tag.html

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.