Essence Ice Ice Baby trendkiadás

Januárban két újabb Essence trendkiadás is a boltokba kerül, ezek közül az egyik az Ice Ice Baby. Ahogy a neve is sugallja, csupa hideg, jeges, fényes színek találhatóak ebben a kollekcióban, rengeteg hópehely mintával. Tökéletes téli varázsvilág hangulat. És pontosan ez az a téma, amivel engem kilóra megvettek. Meseszép minden úgy, ahogy van. A highlighter púder a lila hópehellyel különleges és gyönyörű, a szemhéjpúderek színei omg, szerelmes vagyok mindegyikbe. A szemceruzák is jópofák, bár azokhoz nem fűzök sok reményt, mint ahogy az ajakápolókhoz sem (ehhez a kollekcióhoz szerintem jobban illetek volna jegesen csillogó szájfények). A körömlakkok is szépek, de mint ismeretes az Essence darabok nagyon zsákbamacskák, a legtöbbje nem igazán tartós, nem tudom ezek kivételek lesznek-e. A kézkrém alapkellék télre, mindig jól jön egy ilyen a táskába és ez a kis fejhallgató zsinór izé nem tudom, hogy jön a témához, de nem rossz ötlet. Az Ice Ice Baby januártól Magyarországon is kapható lesz. Nektek hogy tetszik?



Ice Ice Baby Eyeshadow - Junior Championship

Ice Ice Baby Eyeshadow - Do The Rittberger

Ice Ice Baby Eyeshadow - Ice Crystals Everywhere

Ice Ice Baby Exe Pencil - Ice Skates On!, Icebreaker & Ice Crytals Everywhere

Ice Ice Baby Shimmer Powder - Ice Skating @ Rockefellers

Ice Ice Baby Shimmer Powder - Ice Skating @ Rockefellers

Ice Ice Baby Lip Balm - Backflip & Do The Rittberger

Ice Ice Baby Nail Polish - Junior Championship & Ice Skates On!

Ice Ice Baby Nail Polish - Do The Rittberger & Icebreaker

Ice Ice Baby 24h Hand Protection Balm

Ice Ice Baby Cable Clip

5 megjegyzés:

  1. A Junior championship meseszép szemhéjpúder.KELL!!!!

    VálaszTörlés
  2. nekem is az a kedvencem, egyszerűen csodálatos *-*

    VálaszTörlés
  3. Nem is tudom, hogy röhögjek vagy sírjak bánatomban. :( Nekem az eddigi essence téli kiadások közül a crystalliced lett volna a mindenem (persze ha bejött volna) amiatt siránkozok mindig ha meglátom a következő téli kiadásokat, hiszen nekem azóta nem jött be sem a snow jam, se a happy holidays és ez sem. (Bezzeg most az utóbbi kettő bejött hozzánk :( )
    Amitt te is írtál, hogy hiányolsz ebből a kiadásból a gyönyörű csillogó szájfények azok a crystallicedben ott voltak meg a hópehely körömatrica *-* Ebbe is rakhattak volna legalább egy körömmatricát. Na sorry nem nyafogok itt tovább, de bánatos lettem :S

    VálaszTörlés
  4. a crystalliced *-* igen... az valami fenséges volt :)

    VálaszTörlés
  5. A szemhéjpúderek nagyok suzépek és a púder is különleges, Még lilával kombinálva nem is nagyon láttam. Beszerzem ezeket ha megjelennek :-)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.