A tökéletes paletta TAG

Külföldi blogokon már megy egy ideje ez a TAG, gondoltam fogom magam és kitöltöm, mert imádom a palettákat és van is belőlük egy pár itthon. Pedig emlékszek, pár éve még semmi szín alatt nem vettem volna meg őket, mono szemhéjpúder megszállott voltam, csak azokat gyűjtöttem. És igazából nem is tudom, hogy mikor tértem át a másik oldalra... Azt hiszem akkor tettem le végleg a voksomat a paletták mellett, amikor Amerikába költöztem, hiszen ott temérdekkel találkoztam a parfümériák polcain és szerintem rögtön az első pár hónapban vettem is vagy 5-6 darabot és a mai napig lelkesen bővítgetem a gyűjteményemet. Hiszen egy mennyivel jobb, hogy mondjuk 2-3 mono áráért kapunk 10-15, vagy akár 20 darabot egyszerre, praktikus csomagolásban? 

1. Melyik a legjobb csomagolású palettád?

Ezt értelmezhetem úgy, hogy a legszebb, de nem feltétlenül a legpraktikusabb? Remélem igen. Mert akkor az Urban Decay 15th Anniversary Palette a nyertes. Csodaszép bársonyos dobozban érkezett, maga a paletta pedig metálfényű lila és ezüst egy csodás UD kristálydísszel. Azt hiszem erre a darabomra vagyok a legbüszkébb, pláne, hogy az utolsót hoztam el belőle, amikor már totálisan sold out volt...




2. Melyik a legjobb teljesítményű (színhűség) palettád?

Nem kérdés, Lime Crime Chinadoll. Csodás, élénk matt színek, amik pont olyanok a szemhéjon, mint a palettában. Imádom őket.



3. Melyik a legváltozatosabb palettád?

Számomra az Urban Decay The Vice paletta a legváltozatosabb (20 szemhéjpúder!), mert vannak benne natúr színek, vannak benne élénk árnyalatok, matt textúrájúak, csillámosak, metálosak, egyszóval maga a tökély. De ugyanakkor, hiába, hogy csupa nude és majdnem csupa matt, de nagyon változatosnak tartom az Urban Decay Naked Basics-et is.



4. Melyik a  legjobb utazó palettád?

Urban Decay The Vice, a fent említett okok miatt.


5. Melyik palettád volt a  legnagyobb csalódás?

Hmmmm... nem igazán szoktam olyan dolgot venni, amiről tudom, hogy meg fogom bánni.... De azt hiszem az Urban Decay Book Of Shadows IV nagy bukta volt. Hirtelen felindulásból vettem, mert nekem azonnal kellett egy UD paletta amint kiléptem a repülőgépből Amerikába és ez volt éppen a Sephora-ban. Kb kétszer ha elővettem. Azóta túl is adtam rajta.



6. Melyik a legjobb színneveket tartalmazó palettád?

Ó, nekem mindegyik nagyon tetszik! Most éppen a Sleek Celestial árnyalatinak a neve tetszik, mert olyan galaxisos-űrösek. Abból is az Aurora a kedvencem, mind színben, mind elnevezésben, egyszerűen mesés :).



7. Melyik a leginkább nem használt palettád?

Az a rohadék Guerlain Velours D'Or paletta. Fú, azt is vajon minek vettem meg, én hülye... Ráadásul az egyik szín egyszer csak úgy magától szétesett *-*. WTF? Pedig annyira csodás volt az állványon, de egyszerűen nem használom, soha nem veszem elő...



8. Melyik a legeslegkedvencebb palettád, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?

Ó jaj... Hát ez kemény dió... Vagy az UD The Vice-ot vagy a Lime Crime Chinadoll-t választanám, a már fent említett okokból kifolyólag. Sajnos olyan palettám még nincsen, ami kielégítené minden igényemet, mert akkor tutira azt vinném (abban lennének natúr színek, matt neon pasztellek, fényes színesek, matt sötétek, szóval minden :) ha valaki tud ilyet, az szóljon légyszi).

Töltsétek ki ti is :)!

9 megjegyzés:

  1. Ohhh... én pont tegnap rendeltem meg az UD Vice 2 palettáját. Már alig várom, hogy megérkezzen. Csodaszép színek vannak benne és gyönyörű a csomagolása is!

    VálaszTörlés
  2. grammar nazi in da house.... thank you for your co-operation XD

    @Yndre: nekem az első után az valahogy annyira nem nyűgözött le, bár természetesen nagyon szép azért :)

    VálaszTörlés
  3. Preskriptív nyelvészeti szempontból valóban 'emlékszem', viszont deskriptív szempontból az 'emlékszek' is jó, és ha József Attilának szabad volt az 'eszek', akkor szerintem nincs miről beszélnünk. Bocs, a másik grammar nazi kiakadt :-D Ezt a TAG-et viszem, nagyon jó, és lesz benne közös pont :-)

    VálaszTörlés
  4. Érdekes, mert a Urban Decay Book Of Shadows IV ugye hozzám került tőled én pedig imádom, rengetegszer szoktam használni. igaz azóra depotoltam és egy Z palettában csücsülnek a színek, de anno 4500-ftért maga volt a főnyeremény. Ha pl a Crystal van rajtam, szinte mindig megdícsérik, így ez volt a tökéletes recycle.

    VálaszTörlés
  5. Amióta megkaptam a sleek vintage palettámat, azóta van összehasonlítási alapom, hogy mi egyáltalán az a szemhéjfesték.. :D Úgyhogy néhány Catrice mono kuka...
    Lolly írhatnál a Celestial palettáról egy tesztet, mivel még nincs senkinél, és most jött be hozzánk a MUP-ba...én meg kékeket keresek épp.

    VálaszTörlés
  6. @djkaty: én is úgy tudtam, hogy mind a két verzió már elfogadott, ezért is nem értem minek kellett kijavítani... mind1 XD örülök, hogy kitöltöd, majd dobj be egy linket!

    @Calo(z): ennek így kellett akkor lennie, hogy te örülj neki :)

    @Lolli: írok, bár még csak tegnap óta van ám meg :)

    VálaszTörlés
  7. De jó ez a Tag, lopom! :) A Vice paletta megvan, az tényleg egy álom, sokszor előveszem csak nézegetni. :)

    VálaszTörlés
  8. Kezdő sminkmániás vagyok, össz-vissz 4 palettám van, abból is csak kettő szemhéjpúder, a másik kettő arcpír, és mind a 4 Sleek :) viszont még ezek közül se tudnék választani :D sztem a legjobb nevei a Vintage Romance palettának vannak, tök cuki ez a romantikus városok-elgondolás. De a legeslegjobb terméknevekkel mindig a Catrice-nél találkozom, zsenik ülnek a marketingosztályukon. (ha már itt tartunk a négyes szemhéjpúder palettájuk azonban kész rémálom. utálom.)
    A legjobb csomagolása szerintem a múltkor mutatott csokis Too Faced palettának van, soha nem fogom megvenni, de imádnivaló így látatlanban is! Bírom amúgy a Bourjois termékek csomagolását is :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.