Új rovatok

10:11 du.
A közeljövőben, vagyis konkrétan napok vagy egy hét kérdése és két új totálisan nem beauty témájú rovatot szeretnék indítani. Az egyik egy havi jellegű Lolly Köny Klub lesz, ahol az általam elolvasott könyvekről szeretnék beszámolni, illetve kommentek formájában lehetne diskurálni egyéb általatok javasolt, nem javasolt, elolvasott művekről. A másik egy heti rendszerességű AS gyűlés lenne (Anonim Sorozatoholisták), ahol pedig megvitathatnánk az aktuális sorozatepizódokat, mert soha senkivel nem tudom pl. megbeszélni a The Vampire Diaries-t, mert az ismerőseim közül senki nem nézni... Ezek erősen spoiler-es posztok lennének, előre szólok! Őt minden héten hétfőre terveztem, így az előző heti adagokat szépen ki lehet egyszerre beszélni. Mind a két klubba szeretettel várok mindenkit és nem kell visszafogni magatokat kommentügyileg ;)! Remélem tetszik nektek is az ötlet és jókat fogunk elmélkedni a könyvekről és sorozatokról!

6 megjegyzés:

  1. Ezennel belépek az Anonim Sorozatoholisták tagjai közé. :D
    A teljesség igénye nélkül: The Vampire Diaries, True Blood /brühühü, a kövi lesz az utolsó évad :'(/, Grimm, Arrow...stb. :P Immmádom őket!

    VálaszTörlés
  2. Bűnbánóan azonnal jelentkezem a Sorozatholisták közé :D

    VálaszTörlés
  3. Könyvet ugyan most nem olvasok, de sorozatot nézek, azaz épp nem (Vampire diaries nincs még :D ) az ötletet támogatom, várom :)

    VálaszTörlés
  4. De jó ötlet! Már várom.:) Én sorozatfüggő vagyok és olvasni is szeretek. :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.