The Body Shop Aloe Soothing Gel

Csütörtök reggel hivatalos voltam életem első angliai orvosi vizsgálatára, így kénytelen voltam a délelőttöt ellógni munkából, ráadásul kerülőúton, a városon át tudtam csak bemenni dolgozni, de ha már a city-ben voltam, akkor bekukkantottam a The Body Shop-ba is, hogy feltankoljak szélsebesen a Honeymania termékeiből. Hihetetlenül durva akciót/kedvezményt sikerült kifognom, volt kuponom is (mindig adnak *-*), ezért a mézes készlet mellé beugrott még egy arcmaszk és egy aloe gél is a kosaramba, ami annyira nagyon új, hogy egy: abszolút nem tudtam, hogy ilyen is van, kettő: még a honlapon sincsen fent. 




Az aloe termékcsalád eddig is a legnagyobb kedvencem volt a TBS-tól, az egyik legjobb arcápolási vonal, amit valaha kipróbáltam és ami be is vált az érzékeny bőrömre, de ennek a terméknek a bevezetésével abszolút a szívem csücskévé vált. A Soothing Gel egy amolyan mindenes-kötelező bőrápolási kincs, amit renget problémára lehet felhasználni és a kicsi, higiénikus kiszerelésnek köszönhetően mindenhová magunkkal is vihetjük. Én nyugtató szérumként használom a hidratálóm alá és eszméletlen hatása van, azonnal megnyugtatja a bőrt és isteni puhává varázsolja, az apró piros rosszaságok pedig látványosan elkezdtek gyógyulni pár használat után. De az eladó lány elmondta, hogy égési sérülésekre és sebekre is, valamint bármilyen kipirosodásra lehet használni, hiszen azonnali enyhülést hoz és felgyorsítja a regenerálódási folyamatot is. Ritkán mondok ilyet, de kötelező vételnek nyilvánítom :). Bevallom töredelmesen, hogy az áráról fogalmam sincsen, mert kidobtam a blokkot és kedvezmények miatt ki sem tudom számolni, de tippre 8-10 font lehetett.




3 megjegyzés:

  1. Mióta ezt elolvastam (és elfogyóban van az indeed-es hydraluronom és nem járok mostanában a boots közelében) ezt vadászom itt Helsinkiben, de az eladó lány nagyon ostobának nézett, mikor rákérdeztem.. Úgyhogy addig kivárok. Esetleg szívesen vennék tippeket hidratáló szérum témakörben :D elég kemény szelek fújnak erre, nem sok krém jelent védelmet a jó kis érzékeny bőrömnek..

    VálaszTörlés
  2. pedig már a honlapon is fent van (jó sokáig ott sem volt)... Szerintem nem kell már sokat várni rá :). A hidratáló szérumokról sajnos nem tudok túl sokat, mert nekem zsíros a bőröm és nem nagyon van szükségem ilyesmire. De az aloe termékcsaládban van egy szérum is, ami hidratáló nyugtató, én önmagában használtam, krém nélkül, szerintem krémmel együtt tökéletes lehet a hideg időre. De a maszk is isteni :)

    VálaszTörlés
  3. Igen, azzal szemezek még, de mostmár megvárom ezt a kis gél témát, annyira jónak tűnik a leírásod alapján :) Köszi h ilyen hamar válaszoltál! :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.