Lush Holiday 2013

Nem tartozik a kedvenc márkáim közé a Lush, főleg amióta iszonyatosan kipattogtam tőle (még a gondolatára is sírok...), de a mostani karácsonyi kollekciót elnézve megjött a kedvem, hogy ismét próbálgassak a termékeik közül. Persze csak módjával :). Az újdonságok listája nem teljes (kb háromszor ennyi lesz), csak az én személyes kedvenceimet gyűjtöttem össze. Ti kipróbálnátok valamit közülük???


Arcápolás




Kezdem a mumussal, mert még ezek a termékek is megdobogtatták erőteljesen a szívemet. Azt hiszem talán egy ilyen finom maszktól és arctisztítótól nem lesz bajom, remélhetőleg :).

Rudolph: nyugtató tápláló maszkocska, Rudolph édes kis piros nózijával a közepén, ami fogggalmam se nincsen, hogy mi a szösz, de úgy néz ki, mint egy ilyen koktélcseresznye. De azt tudom, hogy van benne friss uborka, aloe vera, zab, organikus levendula és zöld tea por. Ezek az összetevők segítenek csökkenteni a bőrpírt, nyugtatnak és nagyon jól is hangoznak.

Buche de Noel: ez a kis rudacska egy ragyogásfokozó arcradír, ami őrölt mandula segítségével exfóliál, szárított áfonyával és satsumával pedig kiegyenlíti a bőrtónust, de tartalmaz még mandulaolajat és kakaóvajat is, amitől biztosan isteni fincsi illata lehet.


Pancsizás




Nem vagyok egy nagy fürdőcskézős alkat, nem szeretek csak úgy ázni, de néha még én is megkívánom, pláne amikor kint éppen nincsen túl jó idő. Ezekkel az illatos fürdőbombákkal pedig dupla élvezet pancsizni egyet a téli napokon.

Candy Mountain: nem is én lennék, ha nem került volna a listára pár pink termék... Gyöngyház fehér cukorkaillatú habok. Kell ennél többet mondanom???

The Melting Snowman: nagyon cuki ez az olvadásnak indult hóember forma :). Kakaóvajas, mandula olajas bőrtápláló habfürdő egy kis fahéjjal, szegfűszeggel és lime-al megfűszerezve.

The Christmas Penguin: pingvin alakú fürdőbomba... Kell ennél többet mondanom??? Azért mondok. Narancsvirág és szicíliai mandarin olajat tartalmaz és a világ legkisebb pingvinjei inspirálták, akik kékek és ausztrálok.

Snowcake: mandulamarcipán illatú szappantömb... Már a gondolatára is gyönyörűség tölt el :). Tökéletes társa a száraz bőrnek meg nyugtató és hidratáló rózsakivonat van benne.


Testápolás - Ajakápolás



Snow Fairy Sparkle: megint egy rózsaszín, ami csillámlik is. Ez a kis angyalkás testápoló tömb ezüstös fénybe burkolja a bőrt és cukorka illata van. Nyamiii.

Santa's Lip Scrub: kólás ajakradír. Meg vagyok véve. Vagyis ő lesz megvéve :D. És még pirosra is színezi az ajkakat.

Santa Baby Lip Tint: piros színezős ajakápoló. Különböző vajakkal és olajokkal a tökéletesen ápolt ajkakaért, cseresznyével és fügével, amik az illatot biztosítják és egy csipetnyi fahéjjal, ami duzzasztó hatású.

12 megjegyzés:

  1. A kólás ajakradír jól hangzik.... Kár, hogy a színezős ajakápoló, ami cseresznyés, még jobban! ;)

    VálaszTörlés
  2. Snow fairy sparkleee aaaa, kell :D

    VálaszTörlés
  3. Nekem az előző évi Buche de noelből még kb a fele megvan,sztem lehetetlen,h karácsonyig elfogyjon,viszont snowcake-et megint veszek,mert az a kedvenc szappanom.

    VálaszTörlés
  4. Én úgy tudom elkerülni a kipattogzódást, hogy ellenőrzöm az INCI listáját :) nekem ez a link segített eddig a legtöbbet, nézd meg, hétha megkíméled magad egy újabb rossz élménytől :)
    http://blog.kremmania.hu/2012/02/kerulendo-osszetevok-pattanasos.html

    VálaszTörlés
  5. én még nem használtam Lush terméket, de nagyon régóta ki akarom próbálni, csak mindig halasztgatom majd megyek majd megyek :D na de ezek meghozták a kedvem:D én főleg az ajakápolós dolgokat próbálnám ki :)

    VálaszTörlés
  6. @Névtelen: nagyon köszönöm a linket :) szerencsére igyekszem elkerülni mondjuk az illatanyagos dolgokat, meg ugye mindig olyasmit veszek amire rá van írva hogy nem komedo képző, de ezzel a listával jobb lesz elindulni :)

    VálaszTörlés
  7. Régen jártam a Lush háza táján, na de majd most...:D Mikorra várható a megjelenés? :)

    VálaszTörlés
  8. október közepe környékén :)

    VálaszTörlés
  9. Mo-n is kapható ez a márka? :-)

    bya

    VálaszTörlés
  10. Óóó anyámm!! Karácsonyt akarok, most azonnal!!!!! :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.