ck one Shine Lipstick - Sketched - teszt & swatch

10:27 du.
Az úgy volt, hogy szombaton elindultam kabátot keresni, mert eléggé hidegre fordult az idő és nem volt kabátom. Kerestem, kutattam, semmi nem tetszett, vagy minden nagyon drága volt, vagy nem volt kapucnija stb. Végső elkeseredésemben beestem a Debenhams-be, de már csak úgy ímmel-ámmal nézegettem a ruhákat, semmi kedvem nem volt már a kabátokhoz. Persze naná, hogy a beauty részlegen kötöttem ki végül, ahol rögtön kiszúrtam, hogy itt bizony van ck one sminkpult. Több se kellett nekem, rögtön rávetettem magam, mert még nem volt alkalmam kipróbálni a termékeiket. Aztán persze olyan cuki volt az eladólány, hogy sikerült rám tukmálnia két terméket is. Na jó, nyilván annyira nem kellett azért győzködni....






Az egyik a két elhozott termék közül, egy Shine Lipstick lett, méghozzá a nyári limitált Street Edition kollekcióból. A csomagolás ennek megfelelően kicsit extrább. A fehér papírdobozon aranyos, színes graffiti minták vannak és persze itt megtalálhatunk minden fontos információt is, amire szükségünk lehet. A rúzs tokja fekete gumiszerű műanyagból van (fehér Calvin Klein felirattal), míg a kupakja normál esetben simán fehér (fekete ck one felirattal), de az enyémen aranyos ki felhőcskék terpesztenek, mert ugye limitált darabról van szó. Az egész tok egyébként elég nehéz, mintha belül fémből lenne, iszonyatosan minőségi, nagyon jó kézbe fogni és csak úgy tapogatni, mert rögtön érezni lehet, hogy most valami klassz dolog van a birtokodban :).




A ck one Shine Lipstick rúzsok mindegyike enyhén fényes finisű, finom krémes textúrájú, tele vannak ápoló összetevőkkel és 8-as fényvédőt is tartalmaznak. Mintha a tökéletes rúzs leírása lenne, nem? Na jó, nem kertelek tovább, ez tényleg egy tökéletes rúzs. Egyszerűen minden a helyén van úgy ahogy kell. A textúra mennyei, krémes, de nem túl fényes, könnyen siklik az ajkakon és a formájának köszönhetően egyszerű vele dolgozni is, nem kell ecset sem. A pigmentáció is pont jó, nem eszméletlenül erős, de két rétegben már tökéletesen fedi az ajkakat. A tartóssága pedig hihetetlen, ahhoz képest, hogy mennyire hidratál (olyan, mint egy ajakbalzsam, egész nap ezt használom és a Carmex el is van felejtve) és hogy igazából ez egy fényes finisű termék. Nálam simán kibírta a reggelit, meg sem moccant, nem kellett újrakennem csak ebéd után, mert disznó módon faltam a curry-s csirkét, de ez már más téma... És a színe... A Sketched árnyalatról ódákat tudnék zengeni, de elég, ha annyit mondok, hogy egy tökéletes nude árnyalat enyhe gyöngyházas fénnyel. Meseszép és különleges az egyszerűsége ellenére is. Már egy hete megvettem, de egy nap kivételével, egész héten ez volt rajtam. Az ára az itteni high-end árakhoz képest annyira nem vészes, persze nem egy olcsó márka nyilván, 13 fontba fáj, ha valaki szeretne belőle vásárolni. A Debenhams-ben lehet kapni egyébként és Magyarországra is szállítanak (most ráadásul 10% kedvezmény van minden beauty termékre).





Unikornismérő: azt hiszem ennyire könnyen még nem döntöttem az öt darab unikornis mellett. Imádom és imádom és imádom és kell még jó sok szín belőle (van egy csodás barackos-korall...). Van itthon vagy 50 rúzsom, de ennyire jó komolyan egyik sincsen. 


U.I.: már vágom a napi sminkes képeket, amiken ez van rajtam :)

4 megjegyzés:

  1. Jaj de nagyon szép a csomagolása, és ha ilyen jól muzsikál akkor nekem is be kellene szereznem egyet! Hmm... :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép mind a csomagolása, mind a rúzs is! :)

    Mea (Nail Polish Maniac Blog)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép tényleg :3 "élesben" nem láthatunk róla fotót?

    VálaszTörlés
  4. lesz vele napi smink mindjárt :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.