ck one Powder Eyeshadow - Jaded - teszt & swatch

A ck one Shine Lipstick-ről már áradoztam egy poszton keresztül, most eljött az idő, hogy a Powder Eyeshadow-t is az egekig magasztaljam. Nagyon-nagyon remélem, hogy a ck one otthon is meg fog jelenni a közeljövőben (a Douglas forgalmazza pár országban, szóval van esély rá szerintem) ugyanis tényleg egy hihetetlenül szuper márka, ami sokkal, de sokkal több figyelmet érdemelne, mint amit most kap (a neten alig van pár rendes poszt a termékekről... na de majd én :D). 





A Powder Eyeshadow csomagolása hasonlóan nagyszerű, mint a rúzsé, a fekete-fehér dobozból előbukkanó kis potot kézben tartva rögtön tudjuk, hogy egy különleges sminktermékkel van dolgunk. Már a tető sem a megszokott módon nyílik ki, hiszen elforgatni kell, nem pedig felpattintani, ami rögtön megjegyezhetővé és egyedivé teszi ezt a szemhéjpúdert. Az csomagolása alja egyébként fekete, gumis bevonatú elég nehéz műanyag, a teteje pedig fehér, kis ablakocskával és ck one felirattal. Minőségi és nagyszerű, imádom.




Szerencsére a különleges kis külső, különleges és csodás belsőt rejteget. A ck one szemhéjpúderek egytől-egyig (leteszteltem az pultnál :D) nagyon finom, szinte krémes textúrájúak, nulla porzással. A pigmentáció mesés, nagyon könnyű velük dolgozni, köszönhetően a finisüknek, hiszen egyelőre csak kissé metálos-szaténos fényes árnyalatok vannak (összesen 12). Érdekes módon nem volt nehéz az állvány előtt állva kiválasztani a nekem leginkább tetsző árnyalatot, ugyanis első látásra rögtön kiszúrtam és bele is szerettem a Jaded elnevezésű darabba. Még csak hasonló színem sem volt eddig, annyira különleges és szépséges. Egyszerre füstös és olívás és arany, tele csodálatos fényű mikrocsillámokkal, amik mindig másféle színben szikráznak a rájuk eső fényben. A swatchokat alap nélkül készítettem, így is nagyon látványos és erősen pigmentált, de persze én mindig alappal sminkelek, így kibírt több, mint 10 órát bármiféle folyás és mozgás nélkül a szemhéjamon. Nem hittem volna, hogy valaha is ezt mondom, de a MAC-nek nagyon durva vetélytársa akadt nálam. A ck one szemhéjpúderek ára Ł12, de a Debenhams-nél, most akciósan lehet megvenni minden beauty terméket és Magyarországra is szállítanak. 





Unikornismérő: tökéletes, hibátlan szemhéjpúder. Alig várom, hogy még több legyen ebből a csodából itthon. Ki is néztem még vagy három árnyalatot (Fearless, Infinte és Muse). Ja és természetesen öt unikornis.


12 megjegyzés:

  1. Óóó te jó lég, de gyönyörű szín!!! Amúgy már így a kép alapján is szinte érzem, hogy milyen bársonyos textúrája lehet!!!

    VálaszTörlés
  2. Húúú... nagyon szépséges. Imádom az ilyen metálos színeket. Eddig én mindig elsétáltam a CK sminkek mellett, most mindenképpen megnézem őket...

    Nem potyog le felvitel közeben? Így ránézésre engem a MAC mineralize szemhéjpúderre emlékezetet, de azok nagyon potyognak.

    VálaszTörlés
  3. Azta, hihetetlenül csodás színe van, szinte el se hiszem!!! :O

    VálaszTörlés
  4. @Szandra: az, de még mennyire, hogy az :)

    @Yindre: abszolút nem potyog, el sem hittem *-* tényleg csúcs ez a formula

    @Nikolett: én is egyből beleszerettem, annyira különleges :)

    VálaszTörlés
  5. Óváó! Nagyon különleges árnyalat, nem csodálom, hogy beleszerettél! :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  6. Basszus, ez gyönyörű, olyan szép színe van, hogy a minősége már nem is lenne fontos:D

    VálaszTörlés
  7. Csodaszép színe van! Vakít a fény:D

    VálaszTörlés
  8. nagyon gyönyörűű szín, áá csodás!!!

    VálaszTörlés
  9. ez nagyon durván pigmentált!! :D és hogy csillog akár egy drágakő :O

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szép szín :) Ugyan más márkától, de hasonló árnyalatban, némi több feketével szemceruzám van :) nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés
  11. Úúúú... :-O Ez vmi gyönyör!!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.