Blogmegújulási nyereményjáték!

Annyira azért nem újult meg a blog, de a fejléc le lett cserélve egy milliószor cukibb verzióra (azért Chibi Lolly unikornison lovagol *-*, köszönöm Esztellának és a tehetségének a közreműködést), meg színeket cseréltem le, meg oldalt variáltam és ennyi, de még egy-két apróbb változtatás lesz majd szépen lassan. Először valami teljesen újban gondolkoztam, de rájöttem, hogy az nem én lennék, meg ti is így szoktátok meg a blogot, hogy egyszerű és átlátható, szóval akkor meg minek variálni meg flancolni, nem igaz? De miért is jártatom a billentyűzetem, amikor a címben nyereményjátékot ígértem... Régen volt már, tavasszal talán, szóval elérkezett az idő egy újabbra és a blogmegújulás jó alkalomnak tűnt. A szabályok nálam mindig ugyanazok, csak egy kommentet kérek az email címetekkel plusz írhattok bármit, ötleteket, kritikát, ki melyik sorozatot várja, ki milyen könyvet olvasott utoljára (én a teljes eddig megjelent Lunar Chronicles-t és woooow, imádtam, alig várom a jövő februárt, amikor kijön az új kötet), meg ehhez hasonlók. Nincsenek plusz esélyek, nem kérek megosztást, sem lájkot, sem követést, se semmit. Ó, és hogy mit lehet nyerni??? Hiperszuper sminkeket természetesen, méghozzá egy szabadon választható árnyalatú ck one Powder Shadow-t (ITT találjátok meg a teljes színskálát) és egy szabadon választható árnyalatú ck one Shine Lipstick-et (ITT találjátok meg a teljes színskálát). A játék október 13-ig tart, 14-én sorsolok! Sok szerencsét mindenkinek és nagyon köszönöm, hogy vagytok nekem és olvassátok a blogot!


212 megjegyzés:

  1. Én újabb DIY projekteket szeretnék fashion ügyben:)
    (a te "hatásodra"én is kiszegecseltem a kabátomat:D most már csak a fűzős felső jön^^)

    greenygirl@citromail.hu

    VálaszTörlés
  2. váháááá. Még mindig tolom könyvben a Divergent-t..mostanság béna vagyok olvasásból :D

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Bones kilencedik évad, jövök! Meg el kéne kezdeni a Trónok harcát, mert elvileg tökjó, meg mindenhol addictok vannak, akik rágják a fülem, szóval igen. :D Egyébként baromira cukker lett az új fejléc, meg Poppy képe is oldalt, imádom. ^^ (flora.tamas.4@gmail.com)

    VálaszTörlés
  6. köszönjük játékot!=) én csak ilyen kis randomságot írok: elkezdtem kb. 2 hete a Pretty Little Liars-t, nem tudom, miért és hogyan maradt ki eddig az életemből, de egyszerűen imádom, most tartok a 2. évad elején. annak ellenére, hogy suliidőben kezdtem, egész jó arány.=D tervezem újrakezdeni a Trónok harcát (mármint a könyvet), nyáron elkezdtem, de aztán túl meleg volt a fantasyhez, amit valamiért csak hidegben szeretek olvasni.

    apolka.k@gmail.com

    VálaszTörlés
  7. Nem győzöm Neked elégszer megköszönni a fodrászaidat, Borcsát és Nikoszt :) És köszönöm, hogy mindig ilyen kis csillámosan cuki vagy, szuper posztokkal, újdonságokkal. Maradj sokáig ilyen... mondjuk örökké :)

    VálaszTörlés
  8. Legutóbb Sarah Dessen Figyelj rám! című könyvét olvastam (sokadszorra)! Imádom a könyveit!!:) Nagyon szép lett az új fejléc!! :D

    dorkakomkom@gmail.com

    VálaszTörlés
  9. Tényleg cuki lett a fejléc. :D
    Én Meg Cabot könyveket olvastam utoljára, nekem a nyár a könnyű olvasnivalókról szólt. A tinilány énem ezekért könyörgött :D:D Na meg a Gyönyörű rohadék c. könyvért. :D

    Az email címem franciska2000@gmail.com
    Köszi a lehetőséget :)

    VálaszTörlés
  10. Hú, ha a sorozatokat felsorolnám...na de te kérted :D Várom a TVD-t, 2 Broke Girlst, New Girlt, Revenge-t, American Horror Storyt, Misfitst, de tuti valamit kihagytam. :D
    Szívesen olvasnék egyébként fotd-ket, és teszteket. :)
    Köszi a játékot! (roxietronic@yahoo.de)

    VálaszTörlés
  11. Sminkek *.* úgy szeretem látni a szép sminkeket, ha már én benazok mindig!:) legutóbbi könyvem a tortúra volt stephen kingtol:)
    szannika@index.hu

    VálaszTörlés
  12. halihó :) ötletként felvetném, ha lenne kedved, csinálhatnál step-by-step sminkeket, azt szívesen kézném-olvasnám...ha jól rémlik, ilyesmit még nem láttam tőled :)
    címem: lenacska88@gmail.com
    szép napot ;)

    VálaszTörlés
  13. Oho, rég jelentkeztem mér nyereményjátékra, de ezt semmi pénzért nem hagynám ki (a CK tesztek után meg pláne :D) t.nikolett0916@gmail.com

    Szerintem most lett a blogod a legLollysabb, nagggyon tetszik! :)

    Köszi a lehetőséget a játékra!

    VálaszTörlés
  14. Hát akkor, kezdjük a fejléccel...megacukira sikeredett!!! :D Imádlak olvasni, soha ne hagyd abba a blogolást!!! :)))) A nyereményjáték nagyon komoly, hátha most a szerencse mellém szegődik :D
    a címem: bmacso@azet.sk
    Üdv, Detti :)

    VálaszTörlés
  15. Szia :D
    Nállam még mindig a régi szöveg, imádom a sminkcucok tesztelését. Már nagyon várom a Vámpírnaplókat. Imádom!! :P :DDD

    wiiccaa@gmail.com

    VálaszTörlés
  16. olyan szomorú vagyok, az összes sorozatomnál most van szünet és totál elveszettnek érzem magam a jó kis Switched at Birth meg Teen Wolf nélkül hétfő délutánonként :( de mindjárt jön az American Horror Story 3. évada juhuu!

    email: kami.lla5553@gmail.com
    köszi a játékot! puszi :)

    VálaszTörlés
  17. Szia:) PLL az agyamra megy, de vééégre-végre legalább a gyanú megvan, hogy Ezra mégsem rendes ember. A jók uncsik:D Most a Szultána c.könyvet olvasom, a 20. sz. elején játszódik Törökországban, vajon hogy sminkeltek akkoriban? (másik mániám Szulejmán, de ne menjünk bele, mert sose lesz vége a kommentemnek.)
    Mindig olvaslak, nem mindig szólok hozzá, de imádom a sminkeket, sokat-sokat mutass! Plusz lehetne majd olyan termékek bemutatása, amiket utáltál, mert nagy-nagy csalódást okoztak,szóval egyszerűen szarok.:D csak hogy tudjuk, mit NE. (pl ilyen jutott eszembe: életem legrosszabb rúzsa)
    köszönjük a játékot: ayeshakari@gmail.com

    VálaszTörlés
  18. Édes lett a fej léc,nagyon Lollys.
    Utoljára Fran Dresher:Vissza az életbe c.könyvét olvastam,most em el Sarah Dessentől Tökéletest.

    Már nagyon várom a New Girl , Hart of Dixie és a 2 Broke Girls harmadik évadját.

    email cím: wendy.valet@gmail.com

    VálaszTörlés
  19. Sherlock 3. évad, remegve várom. :D Könyvből pedig a Trónok harca-regényeket és a Galaxis útikalauzt olvasom mostanában. (Igen, képtelen vagyok egyszerre csak egyet...)
    Éljenek az unikornisok!

    nyeste.kriszti@gmail.com

    VálaszTörlés
  20. csodarúzs és csodaszemhéjpúder! a fejléc hihetetlenül aranyos lett (: az e-mail:siposniki94@gmail.com
    köszönjük a játékot! ♥

    VálaszTörlés
  21. Szia, először is köszi a nyereményjátékot:)
    Utoljára a Norvég erdőt olvastam és jelenleg is Haruki könyvet olvasok :) Nem tudom mennyire tetszik neked a mágikus realista stílus :)
    A blog új fejléce szuper :)
    azrail5.blog@gmail.com

    VálaszTörlés
  22. Én rengeteg sorozatot várok már, TVD, Hart of Dixie, Supernatural, Arrow, Homeland, Glee, HIMYM és még sorolhatnám:) És kérünk még több sminket:))

    i.nickey@freemail.hu

    VálaszTörlés
  23. Több körmös posztot! (imádom azokat nézegetni :)
    e-mail: blankagroom@gmail.com

    VálaszTörlés
  24. 2 broke girls, imádom :D

    kovacs.eszti96@gmail.com

    VálaszTörlés
  25. annyira cuki az az unikornis, pedig én amúgy nem is szeretem különösebben őket :D
    kicsit irigyellek, hogy külföldön élsz ráadásul olyan helyen, ahol van Boots meg Superdrug, de tök jó, hogy valaki végre nemcsak az essence-catrice-max factor vonalról ír :)

    Kati voltam (lukacs.katalin89 kukac gmail pont com)

    VálaszTörlés
  26. Drága Lolly!
    Évekkel ezelőtt egyszer unatkozott egy kislány és lustán szörfözgetni kezdett a neten és rátalált a Blogodra,ami szerelem volt első látásra és a lány akkor tudta,hogy ki kell ezt próbálnia,de sajnos az első blogolás nem volt sikeres és abba hagyta csalódottan,de folyton a blogodon lógott és egyik nap rájött: EZT KELL NEKI IS CSINÁLNIA és újra próbálkozott és egyre népszerűbb blogger,vlogger ,aki már az első bemutatóján is részt vett még pedig a TE Testvéreddel :)
    Ez a lány nem más mint én és nagyon szépen köszönöm,hogy létrehoztad és csinálod a blogodat,mert Végre rájöttem,hogy van valami amihez tehetségem van és élvezem csinálni :)
    Köszönöm,hogy miattad ismerhettem meg rengeteg csodálatos embert,köztük a drága Poppyt aki egy édescukifalat :)
    Remélem,hogy egyszer téged is láthatlak és dumálhatunk egy jót :D
    A szépséges nyeremények mindegyikéből a 100-as árnyalat nyerte el a tetszésemet,az email címem pedig mialamia@citromail.hu
    <3

    VálaszTörlés
  27. Én Gregory Maguire-től olvastam A Boszorkányt. Jó volt, ajánlom!
    Tetszik nagyon a blogod, csak így tovább! :)

    (ilona.verle@gmail.com)

    VálaszTörlés
  28. Imádnivaló az új fejléc, nagyon illik hozzád! :)

    vajasdora@gmail.com

    Köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  29. hipercuki lett az új fejléc, még az előzőnél is jobb, pedig az is tetszett :)
    a játékra is jelentkeznék: t pont varvari kukac gmail pont com

    VálaszTörlés
  30. Imádom, amikor összevissza elkezdesz írogatni, aztán leállítod magad :) Mindig nagyon jókat kacagok rajta! :) everatala at gmail.com

    VálaszTörlés
  31. Szuper az új fejléc,nagyon Lolly-s!:D
    Én még mindig Suits lázban égek, igaz már nyár közepe óta megy az új évad.
    Agatha Christie-t olvasok mostanában, újra, csak most a nagyinál talált 1974-es, Göncz Árpi bá-féle fordításban. Rongyosra olvasott,megsárgult lapok...felbecsülhetetlen!!!

    VálaszTörlés
  32. óó ez a fejléc szuper lett, nagyon te vagy :)
    ami a postokat illeti én örülnék néhány "how-to" jellegű írásnak. a sminkjeid elkészítésének a lépéseit dokumentálhatnád képekkel. engem érdekelne hogy hogy készülnek :)

    és köszi a nyereményjátékot!
    email: youarethekiller@gmail.com

    VálaszTörlés
  33. Hoopsz! Az elérhetőség lemaradt: yarrick@citromail.hu

    VálaszTörlés
  34. imádom, hogy éjjel, mikor nem tudok aludni, mindig találok nálad valami újdonságot, vagy itt, vagy facebookon. köszönöm, hogy válaszoltál az angliás kérdéseimre, bár az utazás sajnos csúszik egy fél évet. szeretem a stílusod, jó olvasni, és nagyon tetszik a hajad göndören, megy a babás arcodhoz :)
    barka1992@gmail.com

    VálaszTörlés
  35. A Trónok Harcát nagyon várom, és a Doctor Who sorozat folytatását is.
    Utoljára Leslie L. Lawrencetől olvastam könyvet. :)
    email: ujhazi.frezia@gmail.com

    VálaszTörlés
  36. Nagyon szeretem a tesztetlős bejegyzéseket, lehetné még több drógériás termék, pl.: essence, stb.
    elter.luca(kukac)gmail.com

    VálaszTörlés
  37. Idén nyáron Németországban nyaraltam, és Neugurg is útba esett, és a vár múzeumában volt egy egyszarvús faragott szánkó. :D Sajnos fényképezni nem lehetett, de rögtön te jutottál eszembe.

    A blog továbbra is szuper, és imádom a hajszíneidet.

    lkcsbrbr@gmail.com

    VálaszTörlés
  38. Köszi a lehetőséget! A címem luthien@irj.hu.
    Remélem, lesz alkalmad visszaallni a gyakori posztolasra, én minden bejegyzést lelkesen olvasok! A ck one sminkekbe szerelmes lettem, de jó volna nyerni... Sóhaj... :)

    VálaszTörlés
  39. Szia! nagyon aranyos lett a fejléc, gratula! Jók a posztok, kíváncsivá tettél a CK cuccok iránt most! Köszi a játékot!
    Üdv: Lilo
    e-mail cím: flexorhallucis kukac gmail.com

    VálaszTörlés
  40. Nagyon cuki lett az új fejléc és tetszik az összes változtatás. :) Imádom a gyönyörű sminkjeidet és a stílusodat. A legjobban a Vámpírnaplókat és a Supernatural-t várom már, de kíváncsi vagyok az Originals-ra is :)
    Csak így tovább! :)

    hvivi@mailbox.hu

    VálaszTörlés
  41. Szia!
    Nagyon aranyos lett az új kinézet, és a bejegyzéseid is nagyon tetszenek. :)
    Jelenleg a Trónok harcát olvasom és éppúgy imádom, mint a sorozatot. :D Kár hogy a suli közben nem időm van erre. Nagyon tetszenek a nyeremények, még nem volt szerencsém ehhez a márkához.
    Köszi a lehetőséget! :)

    reka0804@gmail.com

    VálaszTörlés
  42. Jaj Lolly, egyszerűen én imádom a blogod - mostanság csak a tiéd olvasom:$:$ remélem nem haragszik meg más - és imádom amikor valami újdonsággal szolgálsz, vagy tesztelsz, vagy kollekciót raksz ki*---* élvezet ide jönni <3

    ildiko1303@citromail.hu
    egyszerűen köszönöm, hogy nem adtad fel a blogod, és hogy sokat írsz^^ <333

    VálaszTörlés
  43. Szia! :)

    Nagyon édes lett a fejléc és a kis változtatások is. Imádom a bejegyzéseid és remélem mindig csinálni fogod. Nem hiszem hogy bármi is hiányozna az oldaladról, mindig változatos témákban írsz.

    Legutoljára Libba Bray-Lázadó Angyalok c. könyvet olvastam, olvasd el te is, lehet tetszeni fog. :)

    Szuper ez a nyereményjáték és főleg az, hogy mindenki egyenlő eséllyel indul. További jó blogolást!:)

    e-mail címem: cclaudiaa.23@gmail.com

    VálaszTörlés
  44. Köszi a játékot!
    naomeeszarka@gmail.com

    VálaszTörlés
  45. Nagyon cuki az új fejléc ás imádom, hogy ennyire letisztult a blog kinézetében és tartalmában egyaránt! :)

    varkonyi.evi@gmail.com

    VálaszTörlés
  46. Szia Lolly!

    koles_monika@freemail.hu

    Nagyon csini lett az új fejléc, tetszik! :) A nyeremények sem utolsók, remélem szerencsével járok.

    VálaszTörlés
  47. Jaj nagyon cuki lett az új fejléc :) Nekem jobban tetszik, mint ami volt!
    Hűséges olvasód:
    Adri
    adrienn.viczencz@gmail.com

    VálaszTörlés
  48. Szia!
    Szupi lett az új fejléc! :)
    Én könyvben és sorozatban most Trónok Harca lázban égek, de nagyon várom vissza ősszel a HIMYM-et, a Revenge-t, a The big bang theory-t, a Banshee-t, es az American Horror Story-t :) Könyvben pedig épp nagy kedvenc A lány, aki körülhajózta tündérföldet. Tudom, mesekönyv, de szerintem iszonyatosan jópofa, szívet melengető!:)

    powerpuff.judit@gmail.com

    VálaszTörlés
  49. sziaa !
    írtó cukik ezek az eccavúúúak :)))
    szeretnék jelentkezni :)

    e-mail: csongedi_szandra@citromail.hu
    nehéz feladat lenne kiválasztani a színt, ha én nyernék..mind annyira szép :)

    köszönöm a lehetőséget !

    VálaszTörlés
  50. Hmm, legutóbb a The Borgias sorozatot néztem, sajna csak három évad van, és nem is lesz több, pedig a főszereplő naggggyon szexi volt a bőrnacijában...
    (az új kinézete még szokom :)

    szaszkoj@citromail.hu

    VálaszTörlés
  51. Nekem nagyon tetszik a blog fejléce nagyon cuki!!
    köszönöm a lehetőséget és a játékot! Szeretnék jelentkezni.
    eamil: torteijudit@gmail.com
    Nyeremények nagyon jók, nehéz lenne választani, de hátha kedvez a szerencse.
    üdv. Judit

    VálaszTörlés
  52. Húha. Én most Aiszkhüloszt olvasok (helló, színháztudomány mesterszak!!!) :).

    badorka@vipmail.hu

    VálaszTörlés
  53. Szia :)
    Nem is tudom, mit írjak.. Talán mostanság a legnagyobb mániám a Szulejmán című sorozat lett :) Elég sok sorozatot nézek/néztem, de ez nagyon leköt. Te láttad már esetleg? :)
    Az e-mail címem: nikigulyas92@gmail.com
    Köszi a játékot :)
    Niki ( GhostGirl )

    VálaszTörlés
  54. Cukor az új fejléc,és mesés nyeremények! :)

    gyeniss.erika@gmail.com

    VálaszTörlés
  55. Szia Lolly,
    Te vagy az, akit évek óta hűségesen követek. Sőt, sok sok évvel ezelőtt a Tiéd volt az első blog, ami olvasni kezdtem.
    Imádom, ahogy írsz - mindig nagyon jókat nevetek a stílusodon. Nagyon vicces lány vagy, ugye tudod? :-)

    Remélem, még nagyon sokáig olvashatunk Téged!

    o(pont)nagy(pont)mariann(kukac)gmail(pont)com

    VálaszTörlés
  56. Szia, én több sminket látnék szívesen :) Mostanában hanyagolod, úgyhogy örülnék neki :)

    timmie (kukac) citromail pont hu

    VálaszTörlés
  57. Szia, imadom az uj fejleced, 1000% Lolly :D
    mail: winnie_thebest (kukac) yahoo.com

    Es ma fejeztem be az Anna es a francia csok-ot Stephanie Perkinstol, eees nagyon tetszett, bar ez ilyen tinis-sulis-szerelmes regeny:)

    VálaszTörlés
  58. Nagyon jó az új fejléc, nagyon tetszik!
    Én most az 'Orange is the new black' sorozatra vagyok rákattanva, imádom. :)
    smallgirlbigcityblog@gmail.com

    VálaszTörlés
  59. Nagyon cuki az új fejléc. :)
    Szerintem maradj ugyanolyan egyedi amilyen eddig is voltál.:)

    biroszabina86@gmail.com

    VálaszTörlés
  60. OMG de cuki lett *-*
    nagyon Lollys :P
    Én a Pretty Little Liarsra várok hogy folytatódjon *-*
    Nem értem minek szünetel...=(


    t.patricia8511@freemail.hu

    VálaszTörlés
  61. szia:D
    én nyáron néztem a teen wolfot csak most sajnos szünet van:(, de
    elkezdtem közbe a pretty little liars és egyszerűen imádooom *-*
    jajj a fejléc nagggyon cukii lett:)
    gyorgyhanna@freemail.hu

    VálaszTörlés
  62. Szia!
    Én most nem sorolom fel mind a 10 sorozatot amit várok :D de már nem kell rájuk sokat várni, kivéve a Trónok harcára :(

    Én azokat a posztjaid szeretem legjobban, amelyekben termékeket tesztelsz, illetve az elkövetkező trendkiadásokról írsz, mindig tőled informálódom.

    eleonora.g@citromail.hu

    VálaszTörlés
  63. Igencsak meghoztad a kedvem a CK One monóhoz amikor megmutattad a Tiédet az előző posztban, csodás árnyalatot választottál :)
    Mindegyik rovatodat szeretem, a késő esti szortimentfrissítéstől kezdve az unikornismérős terméktesztig :D
    njoythestyle@gmail.com
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  64. Cuki a blog! lapathkatalin@gmail.com

    VálaszTörlés
  65. Szia! En block nagyon szeretem a blogod, a megújulás is szupi! :) Az írói stílusodról nem is beszélve... :D Köszi a játékot! :)
    hummingbird9288@gmail.com

    VálaszTörlés
  66. Szia!
    Nagyon jó az új fejléc! :)
    Once upon a time sorozat folytatását várom!
    E-mail: rone2122@gmail.com

    VálaszTörlés
  67. Tényleg nagyon szuper lett az új design, a fejléc pedig annyira cuki! :) ...és a nyeremények is... hűha *.* ;) még soha nem próbáltam semmit a CK-tól :) Köszi a lehetőséget! :)
    Dóri (dorica1993@hotmail.com)

    VálaszTörlés
  68. Szia!
    Szupercuki az új fejléééc*.*:D
    Imádom, hogy olyan bolondosan írsz sokszor( jó értelemben:D) annyira tudok veled azonosulni ilyenkor :D Mindig mindig maradjon ilyen az írási stílusod:P

    ricsajka14@citromail.hu

    VálaszTörlés
  69. Jajj én hetek óta a tetovált lány könyvet rágom, szó szerint. A sorozat után nem pörög már úgy... :S Sorozatban pedig két dolgot, Így jártam anyátokkal befejezés (végre) és a Sherlock 3. évadát. :)

    Üdv: Szofi- édesített élet

    VálaszTörlés
  70. Óóó, ez nagyon frankó nyeremény, dejólenne...
    borbas.boglarka@gmail.com

    VálaszTörlés
  71. Annyira aranyos lett az új fejléc..:) Nagyon szeretem a blogot és további sok sikert kívánok! És köszi a játékot! :) zsofi.bosanyi@gmail.com

    VálaszTörlés
  72. Email: h_valentina@freemail.hu

    Köszönjük a játékot!

    Ja, és én Stephen Kinget olvasok megállás nélkül! :D

    VálaszTörlés
  73. Hahó Lolly! Naponta csekkolom az oldalad, gyerkőc mellett Nekem ez a netes lazítás. Könyvek közül nyáron Stohl Buci börtönpoklán nyűglődtem, és most Faludy Pokolbéli víg napjaim a befutó, igazi felüdülés a bulvár téma után. HeyHoLetsGo
    promoc@freemail.hu

    VálaszTörlés
  74. Szia, imádok olvasni, de eddig kimaradt az életemből a Francia Históriák sorozat (Merle), ezért most elkezdtem...jó sok részből áll úgyhogy elleszek vele egy ideig. És nagyon tetszik!
    (rita.olh(kukac)gmail.com)

    VálaszTörlés
  75. szia, imádom a sorozatokat de sajnos a suli mellett nincs túl sok időm. Persze a TVD új részeire mindenképp időt fogok szakítani, és jönjönjön a Sherlock új évada (bár ki tudja még mikor...this fall-ra igérték...) , tűkön ülök ,annyira hiányzott. Kíváncsi lennék,ott kint Angliában mekkora hype van a sorozat és Benedict Cumberbatch körül... email címem pedig: cicussz97@citromail.hu

    ui: sose hagyd abba a blogolást kérlek, nagyon színvonalas amit csinálasz!

    VálaszTörlés
  76. Szia! ecca-ecca eccarvúúú *-* én mostanában a true blood sorozatot olvasom könyvben, imádom, sokkal jobb, mint a film... :) kicsinecsko@gmail.com

    VálaszTörlés
  77. Jelenleg Shakespeare öt drámáját olvasom. GENIOUS egy ember volt csak úgy mint az általa írt művek, pedig nem kifejezetten ezért a műfajért vagyok oda, de mégis szórakoztató.
    dorkaww2@gmail.com

    VálaszTörlés
  78. Én talán egy fél éve találtam meg az oldalad, azonban azóta naponta is feljövök és megnézem mi a helyzet:D A megjelenések is mindig megbízhatóak, amikor meg olyasmit vásárolok, amiről neked van itt teszt mindig figyelembe veszem a véleményed :D Én egy Katie McGarry könyvet várok nagyon:) Nagyon jó a blog csak így tovább!!!:)
    feldhofferdra@gmail.com

    VálaszTörlés
  79. Baromi cuki lett a fejléced igazán Lollys :)
    Én az Így jártam anyátokkal új évadját várom már nagyon!!!! Köszönöm a játékot :)
    kat.kitta@gmail.com

    VálaszTörlés
  80. Nagyon jó lett az új fejléc, és eléggé tetszik ez az új design :) Köszi a nyereményjátékot, és alig várom az új posztokat ;)
    szabo_zsuzsi09@yahoo.com

    VálaszTörlés
  81. Szia! Hűű én annyi sorozatot nézek, hogy már fejben se tudom nagyon tartani, de úgy egy 14-et tuti várok :) Utoljára pedig Joanne Harris-Csokoládét olvastam. Nagyon magával ragadott a hangulata.
    varadi.adri@gmail.com

    VálaszTörlés
  82. Először is köszi a nyereményjátékot! :)
    Én szívesen látnék több személyes, outfit és step by step bejegyzéseket.
    gabyca34@gmail.com

    VálaszTörlés
  83. Szia! Nagyon tetszik az uj betutipus, nagyooon nagyon, es persze a blog egesz tartalma. Rendszeresen olvasom. Egy jo konyv ajanlas ram is ram ferne. Ha mar sorozat akkor nagyon varom en, szemely szerint az Igy jartam anyatokkal uj evadat! Puszi,
    Timi
    Email: buksikatimi@yahoo.com

    VálaszTörlés
  84. Hú, nagyon cukker lett a fejléc:)!
    Jön a sorozatszezon, és bár kicsit sajnálom a nyáriakat, de örülök, hogy az ősziek kezdődnek:). Lesz vagy 15 rendszeresen nézett, és mind nagyon várt:D
    mivanlina@gmail.com

    VálaszTörlés
  85. Szia Lolly!
    Én épp a Falling kiest nézem, nagyon vicces ahogy Carter doktor űrlényekkel harcol.
    Az e-mail címem: pomwell@gmail.com

    VálaszTörlés
  86. A Carrie Diaries 2.évadot várom, meg a Hannibalt, pedig nem vagyok nagy sorozatnéző.
    A ck sminkek pedig csodásak,köszönjük a játékot!:)
    szanto.judittt@gmail.com

    VálaszTörlés
  87. Köszi a lehetőséget!
    fmelinda9@gmail.com
    A vámpírnaplókat nagyon várom, mert végre láthatunk néhány igazi Delena pillanatot! Könyvben én most a kötelezőket gyúrom leginkább, sajnos nyáron lusta voltam olvasni és úgy is elfelejtettem volna őket. :D

    VálaszTörlés
  88. Szuper lett a fejléc!Köszi a lehetőséget a játékra.Még a nyári sorozatokat sem fejeztem be igazán,nem is lesz rá időm sem:S
    Viszont lesz még DIY poszt,és körömfestős?,mert azokat kedvelem nagyon,a többit meg egyszerűen imádom :)
    ms.xixin@gmail.com

    VálaszTörlés
  89. szia ! Az Orange is the new black most a kedvenc sorozatom, remélem lesz még soksok része.
    saraharsay@gmail.com

    VálaszTörlés
  90. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  91. Nagyon szeretem a blogod, szívesen olvasnék több személyes és outfit bejegyzést :)) kreeszteeka@freemail.hu

    VálaszTörlés
  92. Ú én is szeretnék jelentkezni! :) Én a sminkeket szeretem nagyon, örülök, hogy mostanában megint vannak! :)
    Köszi a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  93. Én a Trónok Harcát várom már nagyon..de sajnos még kb 8 hónap :(
    Egyébként nagyon szuper a blogod. Köszönöm h. mindig találok rajta valami érdekeset :)

    k.andrea93@citromail.hu

    VálaszTörlés
  94. Szuppper nyeremények és ííírtó cuki a fejléc! :D
    Hmm, mit is várok, hát a Vámpírnaplókat és az Originals-t. :D

    blook.blog@gmail.com

    Köszi :)

    VálaszTörlés
  95. Nagyon utálom az őszt. Tiszta szívemből, csak a telet utálom ennél jobban. Sötét van, hideg van, mindenki bevackolja magát az ágyikóba már délután hatkor. Fúj fúj fúj!!! Ilyenkor, csak a legjobb dolgok tudnak csak egy kicsivel jobb kedvre deríteni. Szoliznom kell holnap!! Körmöt kell festenem!! Sminkelnem kell!! :-D Szeretem a blogodat, már ezer éve...

    VálaszTörlés
  96. jah emailcím: bettynova13kukacyahoopontcom

    VálaszTörlés
  97. rita@szladovics.hu :)

    VálaszTörlés
  98. Nagyon lollys lett a fejléc!:)
    thal1322@gmail.com

    VálaszTörlés
  99. Valamiért a Pretty Little Liars eddig mindig csak várt arra, hogy egyszer elkezdjem nézni, ami nagy hiba volt :D szóval most ez a fő kedvenc. Egyébként a tesztes posztokat nagyon szeretem, szóval az jöhet bőven :D
    kriszta.szabo18@gmail.com

    VálaszTörlés
  100. nagggyon jó a fejléced, Lollys lett a blog! :)
    miután láttam ck tesztet kb sírhatnékom volt, hátha én leszek a szerencsés :P
    evil.she.devil.7@gmail.com

    VálaszTörlés
  101. Tegnap kiolvastam Darren Shan Árnyak asszonyát, a következő kiszemeltem pedig a Csontváros könyv.
    Sorozat téren én a Revenge-et várom a legjobban.

    Köszi a játékot, szuperek a nyeremények.
    szikoraszandi@gmail.com

    VálaszTörlés
  102. Szia!
    Én jelenleg a 2 Broke Girls folytatását várom. Annyira idióták :D. A diákmunkás munka utáni délutánokon mindig megnéztem egyhuzamban vagy 3-4 részt is. Imádom őket :). Plusz én is a Pretty Little Liars nézőközönség tagja vagyok, kíváncsi leszek a következő részekre.. emellett még nézem a Chuckot ha van rá időm és még a GCB-t :D. Valahogy inkább sorozatos vagyok mint könyves.
    Egyébként nagyon szép lett a blog és a nyeremények is pazarnak tűnnek :O.
    e-mail címem: pogi133@citromail.hu
    Köszönöm a lehetőséget! :))

    VálaszTörlés
  103. Szerintem Lolly csak marketing célokból gyűjti a címeket. Ne dőljetek be! Ha nem én nyerek csalás az egész!!!! De elvi okokból nem adom meg az email címem!! Hoppá! Unicorn powa xoxo OMG LOL sálálálá etc

    VálaszTörlés
  104. Sziasztok! Szuper az új fejléc, nagyon cuki, a nyereményjáték is teljesen lázba hozott! Én az új Grey's Anatomy évadot várom már nagyon, nem tudom megunni egyszerűen, bár most már befejezhetnénk a szereplők legyilkolását. :D Szeretnék a játékra is jelentkezni: greka@windowslive.com, szép napot mindenkinek! Réka

    VálaszTörlés
  105. Köszi a játékot!:)
    En igazabol ugy szeretem a blogot ahogy van (kiveve amikor olyan ujdonsagokrol ertesulok amikrol amugy nem es fel sem merulne bennem hogy penzt akarok kolteni:D) de pl tok kivancsi lennek egy franken lakkra toled, vagy barmi diy beauty temaban, ja es BLOGSALEt is szeretnek;)
    Hatha a random megerzi hogy en meg sosem nyertem semmit es mostanaban nagyon koran kelek:D

    somodiandrea@yahoo.com

    VálaszTörlés
  106. Köszi a játékot!:)
    En igazabol ugy szeretem a blogot ahogy van (kiveve amikor olyan ujdonsagokrol ertesulok amikrol amugy nem es fel sem merulne bennem hogy penzt akarok kolteni:D) de pl tok kivancsi lennek egy franken lakkra toled, vagy barmi diy beauty temaban, ja es BLOGSALEt is szeretnek;)
    Hatha a random megerzi hogy en meg sosem nyertem semmit es mostanaban nagyon koran kelek:D

    somodiandrea@yahoo.com

    VálaszTörlés
  107. Sorozatokban és könyvekben nem tudok újat mondani azt hiszem...nem nagyon nézek tv-t :-) Viszont nagyon szeretem, hogy minden újdonságot bemutatsz (UD-UD-UD), mókásan persze a saját stílusodban. Maradj ilyen :-) Sminkek jöhetnek, és én szeretem a személyesebb bejegyzéseidet is, mint pl hogy hol érdemes Angliában vásárolni, vagy mit hol találok...stb.
    Cuki lett a fejléc, Lollys:-)
    Az emailem: ercsike76@gmail.com
    Köszi a játékot ;-)

    VálaszTörlés
  108. Köszi a játékot, szuper nyeremények! Könyvet már elég régen nem olvastam, viszont az egyik barátnőmtől megkaptam dedikálva Liptai Claudia Álomnő című könyvét, már nagyon aktuális lenne elővenni...

    yndrelian@gmail.com

    VálaszTörlés
  109. A kommentek végig olvasása után megnyugodtam, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki 1millió sorozatot néz! :D Pretty Little Liars, Doctor Who, Revenge, Revolution, The Vampire Diaries, Trónok Harca, New Girl, Glee Supernatural, és ami most fog kezdődni: S.H.I.E.L.D. Könyvekből sajnos le vagyok maradva, és a meglévők befejezése sem sikerül... :D Most az Apokalipszis Bébi-t olvasom, de eléggé elvontnak lehet mondani. Nem bírná mindenki végig olvasni a dogmák miatt. :)

    VálaszTörlés
  110. Jah elérhetőség: barbiisreal@gmail.com
    És a fejléc nagyon nagyon tetszik!!

    VálaszTörlés
  111. A kommentek végig olvasása után megnyugodtam, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki 1millió sorozatot néz! :D Pretty Little Liars, Doctor Who, Revenge, Revolution, The Vampire Diaries, Trónok Harca, New Girl, Glee Supernatural, és ami most fog kezdődni: S.H.I.E.L.D. Könyvekből sajnos le vagyok maradva, és a meglévők befejezése sem sikerül... :D Most az Apokalipszis Bébi-t olvasom, de eléggé elvontnak lehet mondani. Nem bírná mindenki végig olvasni a dogmák miatt. :)

    VálaszTörlés
  112. Én most épp a Nézd ki van itt-et olvasom, nagyon érdekes és vicces könyv. :)
    mamendesz(kukac)gmail.com

    VálaszTörlés
  113. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  114. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  115. wáóó, fantasztikusan jók a nyeremények :D nos, én nagy Vavyan Fable rajongó vagyok, de sajnos már az összes könyvét kiolvastam, így várok a következőre. Régen rengeteget olvastam, de most így meló+háztartás mellett örülök, ha este beborulok az ágyba :D Cuki lett a fejléc nagyon!
    (k.ritu90@gmail.com)

    VálaszTörlés
  116. Szia! Nem is tudom, mit írhatnék. A Te blogod az egyik kedvencem, mindig olvaslak, bár ritkán kommentelek. Ha már mindenki leírta a sorozatokat, akkor én is megteszem :) A PPL folytatását én is nagyon várom, addig is Gyilkos Elméket nézek esténként, olvasni pedig leginkább utazás közben szoktam, nincs is jobb egy ezer éves Júliánál! :D
    Szuper a fejléc, nagyon tetszik ez a fekete-rózsaszín színvilág.
    E-mail címem: remenyipepe@vipmail.hu

    VálaszTörlés
  117. Köszönjük a játékot, szuper a nyeremény! Mit is mondjak... megfáztam. Jöhet a szuperundi ízű, de hatásos erdeigyümölcsös Coldrex! Nagyon bejön a fejléced, irtó aranyos :)

    VálaszTörlés
  118. Hoppá, hát persze, hogy kell legyen olyan ember, aki épp csak a lényeget felejti el megadni, vállalom most ezt a szerepet! :D
    E-mail címem: zile (kukac) freemail (pont) hu
    (Lécci ne marketing célokra használd :D:D)

    VálaszTörlés
  119. Viszonylag új olvasó vagyok, de szeretem a blogod, és nagyon tetszik az új fejléc ^^ Unikornis és szivárványhányás~
    Az emailcímem nagy.petra.bkf@gmail.com

    VálaszTörlés
  120. Szia. Nagyon szeretem a blogot,annak ellenére hogy elég smink analfabéta vagyok,szempillaspirálnál és rúzsnál tovább nem nagyon megyek de öröm nézni a te alkotásaidat:) Sorozatokból a The Originalst várom a legjobban most,könyvből pedig Dan Brown új könyvét szeretném majd elolvasni. email: doribell (kukac)citromail (pont)hu

    VálaszTörlés
  121. Szia!:)

    Nem szeretnék névtelen lenni,de egy ideje nem tudok rendesen belépni a bloggerbe, úgy néz ki,nem kompatibilis a bloglovin-nel.

    Ez a fejléc übercuki lett!!:)
    Már évek óta olvasom a blogod,egy apró javaslatom lenne... Jó lenne, ha kicsit jobban meg tudnád tördelni a szöveget, hogy könnyebben átlátható legyen. Az sosem baj, ha sokat írsz, de a szemnek sokkal kellemesebb, ha nem ömlesztve tárul elé a sok gondolat:)

    tigreh@citromail.hu

    Köszönet a játékért!:)

    Roni

    VálaszTörlés
  122. Szia! Az új fejléc nagyon cukker:))) amennyire "megismertelek" téged,ez nagyon te vagy!
    ja, és nagyon köszi a játékot, szép ajándékok:)
    pajerzsofi@gmail.com

    VálaszTörlés
  123. Szia!
    Én is megpróbálkozom, annyira csodásak ezek a ck one termékek, hogy nem hagyhatom ki az esélyt, hátha nyerek :)
    Imádom a blogot :)
    Eszti
    esztyx (kukac) gmail (pont) com
    P.S. és köszönjük a játékot!

    VálaszTörlés
  124. Cukkerka az új fejléc. Köszi a játékot!! Természetesen én is imádom a blogod ( vagyunk így páran :D ) Én a teszteket szeretem a legjobban. Mielőtt vásárolni megyek megnézem a kedvenc beauty blogjaimat, ti mit írtok a kiszemelt cuccról, így nem nagyon lövök mellé.
    tidujsz@freemail.hu

    VálaszTörlés
  125. Szép ez a vörös rúzs, örülnék neki. :)

    gergelysari91@gmail.com

    VálaszTörlés
  126. Hu, koszi a jatekot!
    greydaze kukac freemail pont hu
    Nagyon kiraly a fejlec, tokeletesen illik a bloghoz. :D

    VálaszTörlés
  127. Szia!

    Nekem nagyon tetszik a blog megújult külseje. :)

    E-mail címem: linkinpark90@freemail.hu

    VálaszTörlés
  128. Szia. Nagoyn cuki vagy az egyszarvúdon:DD
    Már alig várom a Vámpírnaplók, A Grace klinika és a Carrie naplója évadjának kezdetét, mert mióta nincs PLL, untakozom:D.

    e-mail: v.bettike@freemail.hu

    VálaszTörlés
  129. Szia!
    Nagyon szeretem olvasgatni a blogod, jó úgy, ahogy van! A kedvenceim persze a termék tesztelések, azon belül is inkább a smink cuccok. :) Csak így tovább!
    Üdv, Dóri
    E-mail: vendy10@freemail.hu

    VálaszTörlés
  130. zsofiafozo@gmail.com az e-mailem :)

    Én várnék vmi FOTD vagy vmi hasonló fincsiségeket,mik válltak be,mik nem,milyen arc-,hajápolókat használsz mostanság...
    Csak így tovább Lolly! :)

    VálaszTörlés
  131. Nagyon jó lett a fejléc! :) Nem lehetne a unikornismérőt is ezzel a rajzzal megvalósítani? :)
    címem: gritus(kukac)gmail.com

    VálaszTörlés
  132. beseaniko94@gmail.com
    Nagyon cuki lett az oldal :)

    VálaszTörlés
  133. Nekem most a Férjem védelmében a kedvenc sorozatom, de én az ügyvédes sorozatokért vagyok oda.
    csonka.izabella@gmail.com

    VálaszTörlés
  134. Wow, de édes vagy! elyon1989@gmail.com

    Én épp most próbálom becserkészni Lucy Maud Montgomery: Az ezüst erdő úrnője című könyvét, az írónő műve a Váratlan utazás is pl, szinte biztos, hogy ismered, asszem a mi korosztályunk mind ezen nőtt fel :DDD Nagy kedvencem, az összes magyarul megjelent könyvét olvastam, és ez az újonnan megjelent még nagy hiányosságom, de persze a múltkor pont nem volt a Libriben, jellemző.

    Más randomság: az Essence frissítéseid a kedvenceim, szerintem kb. azóta, mióta követem a blogodat, egyszerűen nem tudok úgy elmenni egy Rossmann mellett, hogy ne nézzek be legalább 2 percre :D

    VálaszTörlés
  135. Imádom a blogodat és imádom, hogy nagyon sok újdonságról értesülök időről időre Neked köszönhetően. Egyébként nem is értem, hogy csinálod, hogy 'mindent tudsz és még időd is van ezzel foglalkozni a munkád mellett. :) Remélem egyszer a nyomodba érek. :))
    Az e-mail címem: kriszti.takacs.07@gmail.com

    VálaszTörlés
  136. Szia! Nagyon jó lett az újítás! Nagyon aranyos :)
    Viszont jó lenne több sminket és akár körmös posztokat is látni! :) Köszi a lehetőséget!
    bobalyorsolya@gmail.com

    VálaszTörlés
  137. em (pont) flame (kukac) gmail (pont) com
    És egy highlighter poszt (swatchok plusz step by step) jól jönne :)

    VálaszTörlés
  138. Én éppen trónok harcát olvasok, és sorozatban is szintén azt várom mert most eléggé lecsökkentettem a sorozat adagom, így nem sokat nézek :D
    lucchan88@gmail.com

    VálaszTörlés
  139. A blogod olyan, mint a sorozatok: ha elkezdem nem tudom abbahagyni. Aztán ha elolvastam az összes új postot, dühös/csalódott vagyok, hogy a végére értem! :)
    Egyékbént az aktuális könyv amit olvasok, meglehetősen kiábrándító: Vezetői számvitel névre hallgat... :)

    fekete.rrita@gmail.com

    VálaszTörlés
  140. Szia! Köszi a játékot! petravilaga@indamail.hu

    VálaszTörlés
  141. Szia! Most olvastam egy tavalyi bejegyzésedet a szempillaspirál mániádról. Nagyon megnyugtató, mert én pont ma írtam egyet a szemceruza, sminkszett mániámról. Jó, hogy vannak, azaz vagyunk mániákusok, így legalább nem érzem magam egyedül. :-D :-) A játékra is jelentkeznék. E-mail: fairyjuice@citromail.hu
    Ivett
    http://fairyjuice.blogger.hu/

    VálaszTörlés
  142. Drága Lolly, csúcs vagy! :)
    Go on and on! ;)
    debcsillu@gmail.com

    VálaszTörlés
  143. szia! engem nagyon érdekelne egy kis összefoglaló Angliáról Tudom, hogy már írtál róla, de engem olyan érdekelne ami az emberekről, a kultúrájukról szól.
    bekesi.judit2@gmail.com

    VálaszTörlés
  144. Imádom a blogodat! :)
    Én is a step by step sminkeknek örülnék a legjobban.

    csokismuffin1@msn.com

    VálaszTörlés
  145. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  146. Nekem egy rég(ebb)i fajtájú-stílusú CK szemhpúderem van és az nem muzsikál ilyen jól, bár a színe csodaszép. Kíváncsi lennék ezekre!
    szoliter@gmail.com

    VálaszTörlés
  147. Pretty little liars :) imááádom :P
    klavdiya.roman@gmail.com

    VálaszTörlés
  148. Szia. step by step postoknak en is örülnék.az utolso konyvem amit olvastam az a catch a fire volt.
    hakimabendali21@gmail.com

    VálaszTörlés
  149. Én ürülnék például még egy-kettő 'Márka Kisokos'-nak. Tudom, nem könnyű, és sokat dolgozol vele, ami látszik is, és ezért fantasztikus olvasni. És mondjuk szerintem nem okozok meglepetést azzal, hogy én is boldog lennék egy-két step by step poszt miatt. nikiipatkai0327@gmail.com

    VálaszTörlés
  150. Szia Lolly!

    Gratu az új fejléchez, nagyon találó :-)
    Szeretném, ha csinálnál step-by-step posztokat, azokat nagyon szeretem, vagy ugyanezt videóban! :-)

    Köszi a lehetőséget, szuper nyeremények!
    Szépséges napot!

    PankaJudit
    kallo.petrajudit@gmail.com

    VálaszTörlés
  151. Szia! Imádom a fejléced annyira jó:DD

    A sorozatok közül a Vampire Diaries-t várom a legjobban, azt jól ki fogjuk tudni beszélni... Na meg persze a férfi szereplők benne khm...

    Könyvet pedig Sebastien Fitzek-től a Therapy-t tudom ajánlani, ennyire bámulatos és letehetetlen könyvet még nem olvastam. Pszichothriller, de ha még nem is szereted ezt a műfajt akkor is iszonyat érdekes!!

    Az email címem: may.flower@freemail.hu

    Köszi a lehetőséget!
    Lilla :)

    VálaszTörlés
  152. Szia!

    Először is köszi a játékot! Csodásak a nyeremények!
    Szuper lett az új fejléc, mint már sokan írták, igazi Lollys! :)
    Imádom a blogodat, csak így tovább! :)

    Hűséges olvasód: Csilla :)
    tacsilla(kukac)gmail(pont)com

    VálaszTörlés
  153. Szia!

    Nagyon aranyos a fejléc és szuper a blogod:)

    Ha nem ba, akkor felsorolom pár szeretett sorozatomat:D

    - Modern család
    - A semmi közepén
    - Jackie nővér
    - Totálszívás
    - Kívülállók
    - American Horror Story
    - The Big C

    így gyorsan ennyi :)

    Köszönöm a lehetőséget és a nyeremények szuperek :)

    Orsi
    veress.orsolya@mailbox.hu

    VálaszTörlés
  154. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  155. Hopp, a mailcím lemaradt a nagy fogalmazásban, bocsi:
    graffiti89 (kukac) vipmail (pont) hu

    VálaszTörlés
  156. Szóval bármit lehet írni... Sajnos kritikát nem tudok, csak sok-sok szipi-szupi dolgot, ismét :( Nagyon örülök a nyereményjátéknak, mindig is akartam valami CK-t, főleg a rúzsos posztod után!! Remélem sokszor indulsz majd ruhavásárló körútra, mert abból végül mindig valami remek sminkes vagy parfümös poszt lesz! :D hát van ennél imádnivalóbb?
    A sorozat és könyv újításra majd nagyon kíváncsi leszek, mert sosem találok egy igazán jó ajánló-forrást, újakba meg nem akarok belevágni így ismeretlenül, illetve pár ,,jó sorozat" komment után. Egyébként a catfish-t kezdem el nézni nemsokára, a film nagyon tetszett, megőrülök az ilyenekért!
    Viszont akaratlanul is eszembe jutott egy kritikus javaslat: sokkal több képet szeretnék rólad, meg a vörös hajadról!! :)

    Kamilla
    lovehim@citromail.hu

    VálaszTörlés
  157. Jajj ez az új fejléc..ahhw valami hihetetlenül aranyos,de komolyan :) Meg amúgy ez az egész megújulás,hogy fehér lett az oldal,nekem nagyon tetszik,átláthatóbb az egész:)
    Sorozat aminek már nagyon várom,hogy kijöjjön az új évada? Egyértelmű: a Sherlock. Már nagyon be vagyok sózva miatta :$

    bodor.beata@freemail.hu

    VálaszTörlés
  158. Szeretnék nyerni :)) lszjudit@gmail.com

    VálaszTörlés
  159. szia!

    először is, szép lett ez a letisztultabb dizájn!:))

    én önző módon vöröshajúként [és vöröshaj fetisisztaként], például nagyon örülnék valami speckó redhead smink összeállításnak és minden ezzel kapcsolatos dolognak..:)

    puszi, aninidebreczeni [kukac] gmail [pont] com

    új sorozat: vikings, tegnap láttam az első részt, az érdeklődés még megvan, aztán meglátjuk.

    VálaszTörlés
  160. szia, nagyon köszi a játékot :) Cuki lett a fejléc. Én most a Mester és Margaritát olvasom, az orosz nevek kiakasztanak, de a történet érdekes, elvont, szóval tetszik :) preka87(kukac)gmail.com

    VálaszTörlés
  161. Szia Lolly!

    Az új fejléc világszám! :)
    Szeretnék jelentkezni a játékra!

    Köszi a lehetőséget!

    soledadgyurmaekszerei@gmail.com

    VálaszTörlés
  162. Nekem még jobban is tetszik így, a fejléc valami betegesen jó! :D
    orban.klaudia@gmail.com

    Köszi a lehetőséget! :]

    VálaszTörlés
  163. Szia! :)

    Imádom a bejegyzéseidet!

    iren.61@open.telekom.rs

    VálaszTörlés
  164. Szia! :)
    Nagyon szép a smink, amit a CK termékekkel csináltál!
    Köszi a lehetőséget a játékra! :)

    petra.tar@gmail.com

    VálaszTörlés
  165. Szia!

    Nagyon cuki lett az új fejléc:)
    Nagyon várom a Walking Dead folytatását,ha nem nézted eddig nézz bele mert nagyon durva nem csak a zombikról szól hanem az életben maradt emberek emberi gyarlóságáról is.
    sunshine565@gmail.com

    VálaszTörlés
  166. Szia!
    Csak nem olyan régen találtam rá a blogodra, de azóta mindennap felnézek, mert nagyon tetszik az egész :)
    nyáron Lauren Kate Fallen sorozatát olvastam és egyből beleszerettem, az ebből készülő filmet pedig alig várom!
    Sorozatból most csak Revenge jut eszembe, de biztos lenne még sok más, ha gondolkodnék rajta :)
    corina.sissy@citromail.hu

    VálaszTörlés
  167. Én könyvből a Lórieni Kronikàk új részét vàrom . A gépem lehalt, telefonról csak a fejléc tünik szembe , de az nagyon LOLLYS .

    zemnnviki@gmail.com

    VálaszTörlés
  168. Hello! :)
    A fejléc valami eszméletlen aranyos lett szerintem, tényleg sokkal jobb az előzőnél.
    Ami a könyveket és filmeket illeti maratoni HP olvasás és BBT nézés :) máris könnyebb elviselni ezt a kattant időjárást. :3

    karalyos_m@freemail.hu

    VálaszTörlés
  169. Imááádom az új fejlécet. Nagyon kis aranyos :)

    renii_@hotmail.hu

    VálaszTörlés
  170. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  171. Najó az email sikeresen lemaradt.....szkúúzi!!
    Hát itt mindig a szokásos cukiság van, alul, felül, oldalt, mindenhol :DDD Nagyon cuki ez a kapszulás rúzs csomagolás... Én szívesen látnék bejegyzést a megjelenő újdonságokról, mert azért mindig ide jövök :)
    a-voros-no@freemail.hu

    VálaszTörlés
  172. Szia!

    Én is szeretnék nyerni, még sosem nyertem.

    kriszticicc@gmail.com

    VálaszTörlés
  173. Én a feleségemnek szeretném megnyerni az ajándékot.

    tiboldsandor@gmail.com

    Üdv: Sanyí

    VálaszTörlés
  174. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  175. Sziaaa

    Csodás nyeremények *-*

    Én a Dallas 2012 3. évadát és az American Horror Story 3. évadát várom de nagyon-nagyon =D
    A Dallasban imádom John Ross Ewing karakterét, a párom már féltékeny rá néha =D Na de ez van...aki jó pasi az jó pasi ;)

    Köszönöm,hogy részt vehetek én is a játékban,remélem mellém szegődik a szerencse.

    Puszi,legyen szép napod!
    Márti


    malni22@hotmail.com

    VálaszTörlés
  176. Hello Lolly!

    Az eccarvús kép olyan cukiii hogy belehalok! :) :)
    Én Dr.House-al nosztalgiázok és az új SP részt várom nagyon.

    Mégmégmég több sminkes tesztet, főleg a csodás szemhéjpúderesek imádom, ez a CK One Jaded árnyalt máris elcsábított *-*

    Köszi a játékot!

    bartusrita9@gmail.com

    VálaszTörlés
  177. Maradj mindig olyan Vandás, mint amilyen eddig is. :)

    Az email címem: tejpor89@freemail.hu

    VálaszTörlés
  178. Olyan jó, hogy te még mindig ilyen lelkesen írsz, miközben sorra halnak ki a beauty blogok, ugye tudod, hogy szeretnélek 50 évesen is olvasni?
    Amúgy Clive Barker horrorokat olvasom mostanság lelkesen, sorozatokból az új Sherlock évadra várok (de nagyon!), meg Daria maratont tartottam, és eléggé elkámpicsorodtam, hogy olyan hamar elfogyott az az 5 évad. Bú.

    VálaszTörlés
  179. Kedvenc blogom! :) napcsilla@windowslive.com

    VálaszTörlés
  180. Kedvenc blogom! :) napcsilla@windowslive.com

    VálaszTörlés
  181. Tényleg cuki az új fejléc *-*

    kati.nagy.95@gmail.com

    VálaszTörlés
  182. hello! most találtam rá a blogodra és nagyon tetszik:)

    VálaszTörlés
  183. hello! most találtam rá a blogodra és nagyon tetszik:) ja és az e-mail címem :masnidiy@gmail.com

    VálaszTörlés
  184. Szia!
    Imádom a blogod és az új fejléc eszméletlen cuki lett. :))
    e-mail: cuteworldxd@gmail.com
    Köszi a lehetőséget!:)

    VálaszTörlés
  185. szia :) pápppárárárárárámtám cirkusz, pápppárárárárámtám cirkusz, és nagyon szeretem a blogod. :D
    kanczlerjulcsi@gmail.com
    köszönöm a lehetőséget :)

    VálaszTörlés
  186. Köszi a játékot!(natalka@freemail.hu)
    Most pont nem nézek sok sorozatot, de egyébként amiket szoktam az a: Dexter (még két napig :)), Sherlock, Homeland, House of cards, Trónok harca, Agymenők.
    Sokat olvasok, legutóbb a Felszín alatt c. könyvet Michael Fabertől, amiből filmet is forgattak nemrég, az isteni Scarlett Johansonnal (eszembe is jutottál :)),de szeretem a krimiket is, vagy az életrajz-szerű vidám történeteket (Ebéd Párizsban). Nagy filmfogyasztó vagyok, minden jöhet (de azért a nagyon agyatlan vígjátékokat kerülöm). És persze gyengéim a sminkszerek, most éppen a rúzsokra/szájfényekre vagyok rákattanva :) de ez kb. hetente változik. Azért próbálom visszafogni magam, és csak olyat igyekszem megvenni, amit jól ki tudok használni. Néha összejön :)))

    VálaszTörlés
  187. Szia!


    Istenem iszonyat husi a fejléc...meg úgy ez a sok unikronis!!:) Én is élek halok értük...egyszerűen KELL az összes ilyen cucc ^^ Nagyon kedvelem a tesztjeidet, meg szeretlek olvasni is! :)
    Köszi a játékot! (Email címem: asarys@gmail.com)

    VálaszTörlés
  188. Szia:)
    Nagyon szeretem a blogod, mert a legtöbb újdonságról itt olvasok mindig először! :) TBS posztot szeretnék még még még, bár így is sok van belőle! :)
    Köszi a játékot!
    prettyandnice@indamail.hu

    VálaszTörlés
  189. Szia!

    Dan Brown új könyvét olvasom :)
    szugyitimea@gmail.com

    VálaszTörlés
  190. Szia!

    Dan Brown új könyvét olvasom :)
    szugyitimea@gmail.com

    VálaszTörlés
  191. Édes a fejléc, már akartam írni, csak próbálom magam utolérni blog ügyileg, mert pár hétig nem volt időm olvasgatni... Itt tartok :D
    Én most kezdtem újra Douglas Adams Galaxis Útikalauzát, nem tudom olvastad-e, bár számomra elég alapmű, nagyon jó könyv :)
    Köszi a játékot! Nagyon szépek a nyeremények :)
    kate.black888@gmail.com

    VálaszTörlés
  192. Pont október 13.án van a szülinapom szóval remélem ez lesz a meglepim idén:D
    csakmert55@citromail.hu
    Én jelenleg a Los Angeles üdvöskéit olvasom ISTEN!

    VálaszTörlés
  193. Szia!
    Szuper lett a fejléc.:)
    Tetszik a blogod és köszi a játékot.
    Mostanság csak a jegyzeteimet olvasom.
    E-mail: a301@freemail.hu
    Üdv:
    Brigitta

    VálaszTörlés
  194. sziaa! ez tényleg édes lett :)) a nyeremények meg szuperek! mit olvastam utoljára...Albrt Timi Kopott testek meséit és imádom, bátran ajánlom mindenkinek. Kitartás az őszi szmötyi időben és az efféle fénycsemegék dobják fel a napjainkat, mint a blogos! pussz, császár bogi. lolinno kuka gmail pont kom :P

    VálaszTörlés
  195. Szuper-cuki let az új blog-külső, a fejléc egyszerűen eredeti és über-ennivaló!!!
    Mostanság az 'The unbecoming of Mara Dyer' trilógia 1. kötetét olvasom,teljesen lenyűgözött, bár nem az a könnyed lányos olvasnivaló ,de rettentő kiváncsi vagyok a további kötetekre is!

    köszönöm a játékot!
    további jó blogolást és sok-so ihletet az incsi-fincsi szépségvilágból :)
    porcukorborso at gmail dot com

    Szabina

    VálaszTörlés
  196. Szuper az oldal :) l.s.12@freemail.hu

    VálaszTörlés
  197. Szia Lolly!!

    Én a DIY projekteket szeretem nagyon és mindig lesem hátha jössz valami újjal :3 nem egyből én is ötletet merítettem már!!! Nagyon szeretem a Step by Step bejegyzéseket!!! Mondjuk egyszer egy videót is elnéznék tőled, nah jó nem csak egyszer... szeretem látni ahogy az ecseteket használják, miként is építi azt a bizonyos sminket... mindenesetre újdonság lenne ^^
    Köszönöm a lehetőséget~~

    Ebi

    ( ebiko@citromail.hu )

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.