Alverde 2in1 körömápoló balzsam - vélemény

Már egy ideje lelkesen tesztelem ezt a kis Alverde terméket, szóval megérett a poszt :). Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem rettenetesen száraz a körömágyam, akármit csinálhatok vele, semmi nem használ, fél óra és tisztára igénytelenül nézek ki mindenféle krémezés után. Szóval várok nagyon valami csodaszerre...




Az Alverde körömápoló balzsam egy picike, aranyos kis tégelyben bújuk meg, amit bármilyen táskába bátran bedobhatunk, nem lesz bántódása, tapasztalatból mondom, mert az enyém is táskalakó lett (a buszon ráérek felkenni :D). Az alja Alverde zöld, a teteje átlátszó és könnyen felpattintható, de biztosan záródik. Maga a balzsam pedig jópofa zöld-fehér spirálmintás, fradidrukker színű :).



A spirálos balzsam egyébként szagtalan, ezen meg is lepődtem, legalábbis én nem nagyon érzek rajta semmit, pedig vártam az alverdés megszokott illatot. Az állaga 'kemény', hőre olvad meg annyira, hogy kenhető legyen, ergo kicsit simizni kell ujjal, majd beledolgozni a körömágyba és a körömbe. Elég hamar fel is szívódik, beissza a bőr szépen gyorsan. Sajnos azonban, a fent említett extra száraz körömágyamon csak ideig óráig segített, pedig reménykedtem benne, hogy hosszú távú használat mellett, esetleg javul a helyzetem, de nem így lett. Egy kézmosásig tart a hatása és utána kenegethetem újra magam, de erre nekem nem nagyon van kedvem, meg időm sem sajnos. Lehet, hogy egy kevésbé száraz bőrű egyénnek jobban beválna, de ez most nálam nem nyert kategória :(. 


5 megjegyzés:

  1. a tubusos, barackos alverde körömápolót próbáld ki, iszonyú jó az illata és a hatása is! :) nekem sokat segített, nem is kell minden nap használnom. éjszakára szoktam bekenni vastagon, amúgyis elég sűrű a krém és van ideje beivódni.

    VálaszTörlés
  2. Először azt hittem, hogy a Sally Hansen körömágybőr balzsama, merthogy az tök ugyanígy néz ki, csak annak csavaros a teteje.

    VálaszTörlés
  3. jah, láttam hogy az is ilyesmi :)

    VálaszTörlés
  4. Én a Crystal Nails körömágybőrápolóját használom és zseniális! AZ is megér egy próbát!

    VálaszTörlés
  5. azt ismerem és tényleg jó :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.