A hét kedvence: Floozie táska

9:10 du.
Sajnos elérkezett az az idő, hogy az én csodás Michael Kors táskámat le kellett cserélni. Kicsit ugyanis már megkopott mert agyonhordtam és amióta ráadásul melózok, jól tele is pakolom és hiányzott mindig róla egy vállpánt, ami megkönnyíti a cipekedést. Pár hete már elkezdtem keresgélni, de egyszerűen hiába óóóóriási a táskaválaszték, egyik sem tetszett meg igazán, vagy ami megtetszett, azt nem engedhettem meg magamnak. De aztán végül a Debenhams-ben rábukkantam egy nagyon aranyos márkára, a Floozie-ra, aminek tüneményes és vicces darabjaik vannak és végre találtam egyet, ami minden elvárásomnak megfelelt (legyen nagy, vállpántos, sokzsebes és különleges). Szerintem zseniális ez a fekete szőrös darab, amin extraként van egy picike buksza, illetve én vettem még rá mindenféle csilli-villi csilingelő fityegőt is, mert azokat imádom. Nektek milyen táskátok van éppen, vagy milyet szeretnétek???


11 megjegyzés:

  1. Szerintem ez nagyon jó, nekem is tetszenek ezek :-)
    Csinálhattál volna még pár fotót róla, pl a belsejéről :-)

    bya

    VálaszTörlés
  2. tényleg jó :) én most ezt néztem ki magamnak, csak annyi a shipping, mint a táska.. :/ http://kepfeltoltes.hu/130921/70434903_l_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    VálaszTörlés
  3. Lattad a Floozie fehernemuket is? ;)

    VálaszTörlés
  4. ÓÓÓÓÓ, megírtam a kommentet, de nem akarta vmiért feltenni a blogger. Akkor mégegyszer. Szóval nekem a TKMaxxben sikerült megvennem az álom táskámat. Fekete, arany zipzárokkal, sok zsebes, közepes méretű, de ha megtömöm úgy néz ki, mint ahogyan elképzelem a kisgömbőcöt. Ezért a táskát is KisGömbőcnek hívom :)

    VálaszTörlés
  5. oohh első látásra szerelmes lettem,és a fityegők amit rá vettél cukik! <3 <3

    VálaszTörlés
  6. Szép kis táska, gratulálok! :)
    Megkérdezhetem, mennyi ideig hordtad a Michael Kors-t? Csak azért érdekelne, mert magamról az a benyomásom, hogy eszem a táskákat. Most épp egy hasonlóan márkást hordok (felváltva több másikkal), mint a Kors, de már látom az erózió jeleit 1 év után. :) Kíváncsi lennék, hogy csak nálam használódnak-e el korán, vagy ez normális. Köszi! :)
    Ezt a márkát én is megnézném, ha nem zárt volna be a Debenhams a West End-ben. :)))

    VálaszTörlés
  7. majdnem két évig bírta az MK, de igazából a hátoldalán kezdett szétjönni a bőr, ahol a műanyag szál bele van az aljába téve, szóval annyira nem látszik, csak kellett már egy új :D Egyébként szerintem évente lecserléni a táskát abszolút reális :)

    VálaszTörlés
  8. Egy igazi bőrtáskának nem kellene szétesnie, mállania, és erózió jeleit mutatnia, hanem idővel egyre szebb lesz :D Te hát mindig csak a márkajelzés kell..ejj, ejj. aranyosak a fityegők :)

    VálaszTörlés
  9. De hát* akart lenni :) És igen, jó lett volna több kép :)

    VálaszTörlés
  10. de tutira bőr pedig, csak hasított, ami azért szeret tönkremenni egy idő után. A cipő is tönkremegy, ha hordod, hiába bőr :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.