The Body Shop kamillás sminklemosó család

Szívem csücske The Body Shop mindig jelentkezik valami klassz újdonsággal, most augusztusra ráadásul nem is kevéssel. Az egyikről még nem beszélhetek, mert Top Secret (de annyit elárulhatok, hogy OMG zseniális dolgot agyaltak ki, amíg meg nem láttam őket, eszembe se jutott, hogy de hát tényleg, ez de hiányzott a repertoárjukból, nyam-nyam), de a másik termékcsalád hivatalos promóképei elkezdték ellepni a beauty oldalakat, szóval többé nem titkosak. Kamillás sminklemosók (konkrétan szemsmink lemosók) eddig is voltak a márkánál, ez a vonal újul meg és bővül ki. Összesen négy termék érkezik a legjobb tudomásom szerint, árakat sajnos még nem tudok, de gondolom 2500-4000 Ft körül fognak mozogni. Mindegyik termék fair trade kamilla kivonatot tartalmaz, amely nyugtatja a bőrt. Az eddig olvasott tesztek alapján nagyon jónak tűnnek, különösen a Camomile Sumptuous Cleansing Butter, vagyis sminklemosó vajacska, ami pillanatok alatt eltávolítja még a vízálló szempillaspirált is (és cuki fémdobozkában van). Én személy szerint a Camomile Silky Cleansing Oil-t szeretném letesztelni, mert régóta vágyok egy arctisztító olajra és a Body Shop nem szokott csalódást okozni. Ti mit gondoltok?

U.I.: a sminkek szerelmesei is örülhetnek, mert új rúzsok is érkeznek nemsokára :).



Camomile Waterproof Eye&Lip Make-Up Remover

Camomile Silky Cleansing Oil

Camomile Gentle Make-Up Remover

Camomile Sumptuous Cleansing Butter

9 megjegyzés:

  1. Én a TBS jelenlegi kamillás szemfestéklemosóját nem túlságosan szeretem, mert ugyan tényleg alaposan lehozza a sminket, de kicsit csípi a szemem és az összetevői sem túlságosan jók. Hogyha ezen finomítanának és szebb összetevői lennének, netán még paraben-mentes is lenne az új változat, akkor lehet, hogy kipróbálnám...

    VálaszTörlés
  2. Jónak hangzanak, de sajna a kamillára allergiás vagyok. De szerencsére találtam egy olyan sminklemosót végre-valahára, amivel elégedett vagyok :D (a Garnier szőlőkivonatosát).

    VálaszTörlés
  3. @Yndre: hát az összetevőkről egyelőre nincsenek infóim, nem tudom azon mennyit változtattak

    @doroffee: pedig a kamilla pont arról híres hogy nyugtat, te meg pont erre vagy allergiás, de komoly (na mondjuk én beszélek, aki mindenre az XD)

    VálaszTörlés
  4. Hm, sounds good... Mindenesetre a Biodermát nehezen fogják kitúrni nálam :-D

    VálaszTörlés
  5. jó, hát a bioderma no1 nálam is :)

    VálaszTörlés
  6. Thanks for your marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it, you're a great author.I will always bookmark
    your blog and will often come back down the road.
    I want to encourage you continue your great posts, have a nice day!


    my weblog: hot water repairs (Www.Buyapieceofheavenincostarica.com)

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.