The Body Shop Honeymania kollekció

Rögtön amikor megláttam a The Body Shop új illat-kollekcióját elgondolkoztam rajta, hogy basszus... ilyen eddig miért is nem volt??? Ugyan nagyon szeretem a TBS legtöbb illatát, de igazából - a karácsonyi fűszeres illatokat kivéve, na meg a brazil diót, amit nem lehet kapni :( - egyiket sem éreztem úgy 100%-ig a magaménak. Aztán jött a hír, hogy lesz mézes termékcsalád és egyből átkapcsoltam insane-be, ugyanis ami méz, az nálam bármikor, bármilyen formában jöhet. Egyszerűen meg vagyok veszve már csak a gondolatára is, hogy szeptembertől mézben fogok fürdőcskézni, mézet fogok magamra fújni, magamra kenni. Zseniális ötlet volt ez a Body Shop-tól :). A kollekcióban tusfürdő, szappan, testradír, testvaj, parfüm és ajakápoló is lesz. Sajnos azonban még több, mint egy hónapot várnunk kell rájuk, hiszen csak szeptembertől kerülnek ki a polcokra. Én már alig várom. És ti?


Honeymania Shower Gel

Honeymania Body Scrub

Honeymania Body Butter

Honeymania Eau De Toilette

6 megjegyzés:

  1. Na ő aztán édesen fog táplálni :) Én áfonyafüggő vagyok, meghagyom Neked a méz-őrületet :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  2. Honeymania Eau De Toilette - neeeee!!! Máris szerelmes vagyok!!!! *.* :D

    VálaszTörlés
  3. Ez szuper lesz! Már alig várom... főleg, hogyha igazi finom méz illata lesz, nem valami műanyag. Bár nem aggódok, mert a TBS termékei mindig nagyon fincsik... :)

    VálaszTörlés
  4. Jajj pedig a brazil dió mennyire jó. :) De erre is nagyon kíváncsi leszek.

    VálaszTörlés
  5. @Yndre: biztos isteni lesz, eddig is sikeresen elkerülték a műanyag illatokat és a kismadár azt csicseregte, hogy ennek is mennyei az illata :)

    VálaszTörlés
  6. Remelem nem rendes mez lesz benne, mert az mar nehezen lenne összeegyeztethetö a Bodyshop környezetvedös imidzsevel. Föleg hogy tudjuk mennyire pusztulnak a nepek mert az ember elveszi elölük.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.