Alverde 2in1 arcpirosító és ajakbalzsam - teszt & swatchok

Lelkesen tesztelgetem a kis Alverde csomagomat és végül a krémes arcpirosítót szemeltem ki, mint első áldozatomat. Nem sok tapasztalatom van az Alverde sminktermékeivel, eddig összesen egyetlen egy púderes arcpirosítóm volt tőlük és annak is főleg az illata maradt meg bennem élénken, annyira nagyon jellegzetes, olyan növényes-alverdés. Szóval rettentően kíváncsi voltam, hogy hogyan fognak teljesíteni ezek a darabok.




A kis krémes arcpír és ajakápoló egyben egy tégelyben található, ami elég picike, nagyon aranyos és mindenhol elfér, még a zsebünkben is. Az alsó része teljesen átlátszó, a csavaros tetején van egy zöld karima és egy Alverde logóval díszített ablakocska. Az alján találhatóak az információk németül, a magyar lényeget az oldalán találjuk meg. Ugyan műanyag az egész csomagolás, de elég minőségi hatást kelt, nagyon tetszetős. 





Amit elsőként észrevettem miután kinyitottam a tégelyt, hogy ennek bizony nincsen jellegzetes alverdés illata, sőt egyáltalán nem érzek rajta semmit szerencsére. Ez nálam mindig pluszpont, én nem szeretem, ha feleslegesen teletömnek egy kozmetikumot mindenféle parfümmel, szerintem éppen eleget kínozzuk a bőrünket, nem kell még ez is. A krém textúrája nagyon kellemes, sűrű, inkább balzsam-szerű, de nagyon könnyű a bőrön eldolgozni. Alapvetően elég világos, természetes hatású, de lehet rétegezni.  Viszonylag tartós is, bár nálam a púderes pirosítók mindig jobban teljesítenek, de erre sem panaszkodom, bírta a 8 órás kiképzést. Egyszóval arcpírként nagyon jól megállja a helyét, viszont ajakbalzsamként én nem bírtam magamon elviselni, ugyanis egyáltalán nem ápol és hidratál - legalábbis szerintem. Nekem erre a funkcióra túl sűrű a textúra, az ajkakba nehezebb is beledolgozni, szóval ez a része megbukott a dolognak. Az én árnyalatom egyébként a 30-as Light Apricot, ez egy rózsaszínes barack, tipikus jolly joker, a legtermészetesebb pír árnyalat a világon. Az Alverde egyébként nem tartalmaznak szintetikus tartósítószereket és természetes összetevőkből állnak, tudom, hogy ez egyre fontosabb, egyre több embernek :). A kis tégely egyébként 7 grammos és három árnyalatban kapható, az árát pedig 1600 Ft-ra saccolom, lehet teljesen rosszul, ha valaki tudja, akkor legyen szíves kommentben jelezze az ide vonatkozó információt.






Unikornismérő: nehéz helyzetben vagyok emiatt az ajakbalzsam dolog miatt... Így most eleve feléről induljunk? Vagy ne vegyem figyelembe ezt a kis gikszert? Ilyenkor nem jó beauty bloggernek lenni... De én nagyon lágyszívű vagyok... Négy unikornis :). Ha szőrös szívű lennék, akkor csak kettő és fél lenne, de unikornist nem felezünk.


7 megjegyzés:

  1. "Unikornist nem felezünk..." - már nem először olvasom itt Nálad, de még mindig ez a világon a legjobb indok. :D

    VálaszTörlés
  2. Először azt írtad, hogy nem tudod hány árnyalat van, utána pár mondattal később meg azt, hogy 3. :) Nem kukacoskodás, csak szólok, ha véletlen. :)
    Én is megvettem a sok új Alverdés teszt hatására, láttam,hogy többen kaptak ilyet, de nagyon szeretem, jó kis alap darab :)

    VálaszTörlés
  3. szerintem rendkívül fáradt vagyok XD

    VálaszTörlés
  4. Drága Lolly, én sem akarok Melivel kukacoskodni, de már 8-adszor olvasom a tesztedet és sehol nem találom azt a kifejezést, hogy "nem tudod hány árnyalata van"! Szóval még rendkívül fáradtan is figyelsz és nem írsz ellentmondásosan!

    VálaszTörlés
  5. Zsuzsa, direkt megnéztem huszonötször, nehogy hülyeséget mondjak/írjak, mert úgy elég ciki kijavítani valakit, ha magad is rosszul mondod a dolgot... :D

    VálaszTörlés
  6. Pont ma próbáltam ki az üzletben. A barackos árnyalatok érdekelnek mostanában, boldogan pamacsoltam ezt is, mire... rájöttem, h ez bizony nem barackos :/ totál pink. Nincs ezzel baj, csak engem mindig félrevezet a termékek neve :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.