MAC Candy Yum Yum Lipstick - teszt & swatches

8:45 du.
Szerintem nem én vagyok az egyetlen rúzsmániás, aki emlékszik még a MAC Quite Cute kollekció legendás darabjára, a neonpink matt Candy Yum Yum-ra. Akkor, két éve pillanatok alatt elkapkodták a közel sem hétköznapi árnyalatot és átkoztam magam hetekkel, sőt még évekkel később is, hogy mekkora hülye voltam, hogy nem vettem meg. Azonban a MAC most az egyszer észbe kapott és rájött, hogy bizony ezt a darabot vissza kell hozni az állandó szortimentbe.




Sajnos az az egyetlen probléma, hogy Magyarországra még nem érkezett meg, de előbb-utóbb itt is kapható lesz. Én az enyémet Amszterdamban, a reptéren vettem, egyből kiszúrtam, már messziről virított. A csomagolásáról nem sok újat tudok mondani, a megszokott fekete MAC doboz, a megszokott fekete csomagolással.





Tudom, hogy sok dupe felbukkant már az idők során, de higgyétek el, a Candy Yum Yum egyszerűen egy utánozhatatlan árnyalat. Láttam és próbáltam már hasonlóakat, de még egy ilyen nincsen. A színe elképesztő, rikító kékes alaptónusú neonpink, nagyon erőteljes és vibráló. Ami igazán különlegessé teszi az a finise, hiszen teljesen matt és ez mintha megkétszerezné a neon hatást. Azt hiszem ebben különbözik a dupe-októl, amik nem ennyire matt hatásúak. A pigmentáció szuper, egyetlen húzással teljes a fedése. Felvitel előtt jól alá kell hidratálni, hiszen kissé száríthatja az ajkakat, ha azok nem eléggé ápoltak. Szerencsére egyenletesen kopik és nagyon tartós, ivást simán bír, evést már nyilván kevésbé. Tudom, hogy sokan féltek az ennyire élénk árnyalatoktól, de szerintem bátran próbáljátok ki. Én amióta megvan, szinte állandóan ezt hordom az utcán, hiszen ha ez van rajtam elég egy spirál is mellé és kész a sminkem. Ráadásul jól mutat világos és sötétebb bőrűeknek is. A MAC rúzsok ára 5600 Ft, nyilván ez is ennyibe fog kerülni. Mihelyst lesz nálunk, azonnal szólok :D.






Unikornismérő: egy rúzsmániás kollekciójából nem hiányozhat a Candy Yum Yum. Bámulatos a szín és a finise igazán különlegessé teszi. A kissé szárító hatású textúrája lehet az egyetlen hibája, de a matt rúzsok már csak ilyenek. Öt unikornis!


18 megjegyzés:

  1. Irtam h a hajam teptem h nem vettem meg :-D tegnap meg volt ma mar sold out.itt hetek ota van de annyira nem erdekelt ez a szin.ma meglattam rajtad es wooow.de keso.lemaradtam rola :-D ki tudja mikor lesz ujra:-)

    VálaszTörlés
  2. hát ez valami csodaszépséges!!! remélem találok valami hasonlót, vagy ha nem, úgy érzem, nyáron Olaszországban ezzel vesztem el a MAC-szüzességem.=D pedig azt hittem, valami dögös vörös lesz az első MAC rúzsom, de ez fantasztikus.=)

    VálaszTörlés
  3. Nem tudom nekem jól állna-e de nagyon csábító... Olyan mint a Ruby Woo csak Hófehérkék helyett Barbieknak. :D

    VálaszTörlés
  4. @Ági Mdolla: elméletileg minden héten kapniuk kéne szállítmányt, nézz be amilyen gyakran csak tudsz szerintem :D

    @apolka *.*: én inkább erre szavaznék, mint bármelyik pirosra :D csodaszép pirosokat találsz olcsóbbakat is a MAC-nél, de ilyen pinket sehol

    @Fanni Panni: pedig mondani akartam, hogy ez olyan barbis :D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jól áll ez a piros háttér neked!! :) (A matt rúzsokat pedig nagyon szeretem.) :)

    VálaszTörlés
  6. Mac oldallak alszok a telon.mar be sem zarom egy hete :-D

    VálaszTörlés
  7. @b-look: köszi, ilyen kis piros a szobám :D

    @Ági Mdolla: :D XD

    VálaszTörlés
  8. Szia Lolly, tudnál valami nagyon szép pirost ajánlani, ami nem Mac, hanem egy olcsóbb kategória? Köszi, Évi :-)

    VálaszTörlés
  9. döbbenetes... én nem vagyok rúzsos, nem is leszek az de EZ itt... AWW *.*

    VálaszTörlés
  10. @Névtelen: a Rimmel-nek több nagyon szép piros árnyalata is van, a Kate Moss kollekcióban is :D és a Catrice új szortimentjében pedig lesz egy csodás matt árnyalat, de sajnos ő még nem került ki az állványokra, szerintem pár hét :D

    VálaszTörlés
  11. őőő én tudatlan csak halkan szeretném megkérdezni, hogy miért nem kapható nálunk? Nem is lesz, ez egy új árnyalat?

    VálaszTörlés
  12. ez egy régebbi limitált árnyalat és visszahozták állandóra, csak még idáig nem jutott el, de lesz :D

    VálaszTörlés
  13. Nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  14. Nagyon baba!!! En most a Pink Nouveaut vadasztam le, hasonloan impulziv arnyalat. :D

    VálaszTörlés
  15. nekem bármi jöhet ami ennyire élénk :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.