MAC Archie's Girls - tesztek

Úgy döntöttem, hogy mind a három terméket egy poszton belül tesztelem, mert mégiscsak összetartoznak :). Tudom, hogy sokatoknak nagyon, de nagyon nem tetszik ennek a kollekciónak a csomagolása, hiszen első ránézésre gagyinak és gyerekesnek tűnhet. Pedig szerintem nem az, bár én, mint tudjátok élek-halok a cukiságokért. Nem terveztem túl sok mindent venni és tartottam magam a kívánságlistámhoz is: a Betty Bright rúzs, a Cream Soda pír és a menta pigment került hozzám végül.






Kezdjük a pigmenttel! A kis tégely egy fehér külsejű, piros belsejű papírdobozban érkezik, amit az Archie's logo díszít, valamint minden fontos információt is itt találunk. A tégelynek a megszokottól eltérően nem fekete, hanem fényes fehér műanyag kupakja van, valamint Betty arcképe is visszaköszön ránk (mert ugye ez miss Betty pigmentje). Alul egy matricán találjuk a termékünk nevét, ami nem más, mint Lucky In Love. A kupak alatt van egy kis védőlemezke vagy mi, ami megvédi az értékes pigmentet a kiszóródástól. Cuki, aranyos, picike, imádom :D.





A Lucky In Love egy csodaszép, extrán fényes (brutális, hogy milyen fénye van, megduplázták a metál hatást az tuti) világos menta árnyalat. Tökéletes tavaszra és tökéletes számomra, mert erőteljesen menta mániában szenvedek pár hónapja. Mivel pigmentről van szó, ezért a használata egy kicsit más, kicsit trükkösebb, mint egy préselt szemhéjpúder esetében. Önmagában nem nagyon működőképes, hamar kopik, így mindenképpen kell egy jó ragadós alap hozzá (Lime Crime a legjobb). A swatchon kipróbáltam alap nélkül, Lime Crime alappal, NYX Milk cerka fölött és Fix+-al is. A nyertes a fehér alap lett, majd a ragadósabb primer :D. Elméletileg nedvesen is szupernek kéne lennie, de szerintem nagyon nem az, mert száradás után pereg a pigment. Alappal használva, ha jól számoltam kb 18 órát bírt ki (hajnali 4től majdnem éjfélig rajtam volt XD). Az ára 6200 Ft volt, ezért 4,5 gramm tömény csoda jár.


Alap nélkül, Lime Crime alappal, NYX Milk cerkával és Fix+-al.



Amibe első látásra beleszerettem és tudtam, hogy kell nekem ebből a kollekcióból, az a Betty Bright rúzs volt. Régóta vágytam egy ilyen árnyalatra, de egyszerűen a NARS egyik ceruza-rúzsán kívül sehol nem találtam. De most végre megvan :D. A pigmenthez hasonlóan a rúzs is fehér-piros dobozban érkezik, Archie's logóval, a tok pedig fehér Betty arcképével. Nekem akkor is tetszik... Betty tök aranyos :D.





A rúzs satin finisű, ami majdnem matt, tehát durván pigmentált, alig van fénye és kissé sajnos szárít, bevallom annyira nem túl kellemes viselet, de a színe kárpótol. A Betty Bright egy nagyon-nagyon élénk (szinte már neonos) világos rózsaszínes-barackos-korall, meseszép tavaszi-nyári árnyalat. Egy rétegben is tökéletesen fed, de csak ápolt ajkakon mutat jól. Elég tartós is, ivás és evés mellett is hosszú órákon át az ajkunkon marad. Az ára 5600 Ft.


Napfényben vakuval (ilyen a való életben is inkább).

Vaku nélkül.

És ilyen felkenve :).


A rúzs mellett a másik nagy szerelem a Cream Soda pír volt, szintén a Betty vonalból. Súlyos korall és barack problémáim vannak... De ha egyszer jól állnak... A csomagolásról már nem mondok semmit, Archie's-os és kész. 






A Cream Soda egy satin finisű pír, aprócska csillámok vannak benne, de az arcon már szinte mattnak tűnik, én ezt bevallom jobban szeretem, mint a frost finiseket, mert ezek mellett jobban mutatnak a highlighterek. Az árnyalat egyébként harmonizál a Betty Bright-al, egy szépséges barackos-korallról van szó. A pigmentáció nagyszerű, nem túl erőteljes, így lehet építeni. A tartóssága sem rossz, 8-9 órát bír. Az ára 6600 Ft.


Ilyesmi a való életben.

Építve.


Unikornismérő: az Archie's Girls Betty vonalát, mintha nekem álmodták volna meg. Csodás, élénk pasztelles árnyalatok, mesés textúrák és finisek. A rúzs a szárító hatása miatt nem tökéletes ugyan, de ezt most az egyszer elnézzük. Akihez közel állnak a hasonló színek, az ne habozzon, gyorsan nézze meg őket, mert erősen limitált kollekcióról van szó. Öt unikornis jár nekik!


22 megjegyzés:

  1. a ruzs nagy kedvencem
    nàlunk màr minden sold out-a betty bright is- annak ellenère hogy mèg csak elorendelès volt /van :D
    tiszta rosszul vagyok nekem is kell ez a ruzs....de honnan? :D

    VálaszTörlés
  2. az nem semmi... az arénába is csak keveset hoztak, szerintem már ott sem lehet kapni... nem értem, ha tudják hogy viszik úgyis, akkor lehetne többet gyártani szerintem...

    VálaszTörlés
  3. szerintem ez inkabb a store manager-tol fugg, hogy mennyi rendelest ad le, itt Dublinban tele volt meg egy nagy fiok a paint potokkal, meg mas bloggerinanal olvastam, hogy otthon mar masnap nem lehetett kapni a megjelenes utan!
    Holnap megyek MAC-be sminkelesre mondjuk nem Archies az elso szamu favoritom, inkabb az uj ruzsok, bar nem tudom az megjelent e mar itt, Archies valamiko februar kozepen mar kint volt!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép mindegyik. :) A pigment különösen tetszik. <3

    VálaszTörlés
  5. ha már itt van az új rúzsokból, akkor tuti van mindenhol :D

    VálaszTörlés
  6. Nekem tetszene ez a csomagolás (fehér alapon cuki valami), csak maga a minták stílusa annyira irritáló szerintem, bár leginkább Archie rontja az összképet. :DD

    De az a pigment woww.... *.* Azt hiszem idén tavasszal-nyáron ez lesz a színem. :D Be kell szereznem ilyen szemhéjpúdert!

    VálaszTörlés
  7. ebben egyetèrtek.megnèztem minden online mac store-ban màr sold out :D mèg amerikàban is.
    ide mèg ki sem raktàk a termèkeket-arrol ne is irjak,az ecseteket meg pàr pigmentet lakkokat be sem hoztak.

    VálaszTörlés
  8. Nekem a csomagolás nem jön be, de a színek szépek és neked tényleg jól is állnak!

    VálaszTörlés
  9. Nem is tudom, nekem a csomagolás is nagyon tetszik, szerintem kifejezetten jópofa.:)

    Hozzám a Veronica vonal közelebb áll, abból egy-két darabra szívesen lecsapnék, de valószínű, hogy mire én a fővárosba keveredem, túl sok minden már nem lesz belőle.:/

    VálaszTörlés
  10. Pirosító nagyon szép. Utóbbi években ez a kollekció tetszett a leginkább a MAC-től.

    VálaszTörlés
  11. Szinek nagyon jók,csomagolàs katasztrófàlisan gagyi.

    VálaszTörlés
  12. csomagolás nagyon cuki, Veronica's blush egyértelmű kedvenc nálam!
    a tieid közül a Cream Soda tetszik nagyon, de van már hasonlóm, ezért ott maradt :)

    VálaszTörlés
  13. Én ma voltam bent az Aréna plázában, a barátnőmnek próbáltam volna beszerezni a Betty Brightot,de sajnos rossz hírrel kell szolgáljak,már nincs és nem is lesz... A preview party-n is harc ment a rúzsokért :D Én a Ronnie Red mellé ma még betankoltam egy Daddy's Little Girl-t :D felkente a számra a kedves sminkes és OMG volt *.* Nagyon szép dolgokat vettél Vanda,tudtam,hogy "Betty" leszel :D

    VálaszTörlés
  14. hú, akkor nagyon hamar elvitték őket... a pigmentből sem volt már az arénában a party napján sajnos...

    VálaszTörlés
  15. Szerintem is jó választás Lolly!

    A rúzs gyönyörű :) és a Cream Soda is nagyon tetszik!! :)

    Egyébként a szimpla MAC rúzsok amik állandóak ők is 5000-6000 Ft-ok?

    bya

    VálaszTörlés


  16. Szép színeket választottál :)


    A rúzs nekem nem állt jól, így nem vettem meg, pedig isteni szín, a csomagoláshoz kezdek hozzászokni, ámbár gondolkodtam a pigmentet mibe önthetném át :D

    A pigmenthez úton van egy körömlakk, remélem hasonló szín lesz :D

    VálaszTörlés
  17. @bya: igen, a szimpla rúzsok is annyiba kerülnek :) nem vagyok benne biztos hogy pont 5600, lehet 5400, de az tuti hogy már 5000 felett vannak

    @Erzsi: nehogy átöntsd! szerintem olyan cuki :D

    VálaszTörlés
  18. Tudom ez Dublin de direkt megkerdeztem van mindenbol, eddig preview week volt az alapjan rendeltek, csak a lakkok fogytak el ez ido alatt, es Vanda nincsuj ruzs :( csak szerdatol lesz, de nyertem 5eurot, amit vasarnapig levasarolhatok :D
    Tetszett a betty blush de mar kicsit tulleptem a keretemet majd meggondolom meg szuksegem van e ra tenyleg, na ez koltoi kerdes volt!!!!
    A smink oktatas szuper egyebkent mindenkinek ajanlom!!!!

    VálaszTörlés
  19. 5600 Ft-ba kerülnek az állandó rúzsok, meg is lepődtem hogy most az Archie's rúzsok is ennyibe kerültek...
    Karácsonykor a fekete csomagolású rúzsok 6200 Ft-ba kerültek, elvileg mert "special packaging", szóval most meglepődtem... és örültem is. :)

    VálaszTörlés
  20. ezt én is furcsának találtam, de azért örültem is :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.