Újabb hajcihö, avagy kalandjaim a mítikus olajjal

Én tipikusan az az nő vagyok, aki váltig állítja folyamatosan, boldog-boldogtalannak, hogy jajj minek nekem drága sampon meg balzsam, az én hajam tökéletesen jó állapotban van, az olcsókban meg úgyis ugyanaz van egyébként. 20 éves koromig, amikor még nyomoronc kis lúzer voltam (de komolyan, ki hinné mi? :D) balzsamot sem használtam, sem vasalót, se festéket, se semmit, csak úgy lógott bele vakvilágba a borzalmasan levágott bongyor hajam. Aztán megtaláltam magamat meg a hajvasalót is, át mentem vad vörösbe és jöttek a problémák, de én makacsul tartottam magam ahhoz, hogy nekem ugyan semmi bajom, jó a bármilyen cucc is rám. Ez ment egy pár évig, aztán voltam olyan okos, hogy egy otthoni félresikerült hajegyenesítés után totálisan tönkrevágtam a sörényemet, ami azóta sem nagyon akar magához térni szerintem.






Persze még mindig próbáltam tagadni, hogy ugyan már csak törik a vége... Meg olyan fura és kezelhetetlen, meg minden baja volt, de nem foglalkoztam vele, azt hittem nem lesz már úgysem jobb és nem segített rajta semmi, pedig egy ideig nagyon sok új dolgot kipróbáltam, szérumokat, fújókákat, ilyen erősítőt olyan izét, de nem tapasztaltam változást, maradt fura a hajam. Gondoltam akkor tényleg mindegy mit teszek magamra. Aztán úgy hozta a sors, hogy kaptam kipróbálásra mintákat a L'Oréal új csodatermékeikből. Előre leszögezek két tényt: a L'Oréal profeszionális hajápolási termékei tényleg jók, holott én ki nem állhatom a márkát, de ezt elismerem és hogy abszolút nem hiszek a mágikus argános marokkós olajos dolgokban. A Mythic Oil termékcsaládban természetesen ilyen olaj is van. És nem voltak nagy elvárásaim amikor kipróbáltam a sampont és a hajmaszkot. Aztán persze azóta is csak áradozok róla... Ugyanis hihetetlenül kellemesen csalódtam benne. Attól féltem a legjobban, hogy majd jól elnehezíti a hajamat, de szerencsére ilyen nem történt. Elég volt párszor használnom és éreztem, hogy mennyivel puhább és selymesebb a hajam, könnyebb kiszárítani és vasalni is. 

Mythic Oil sampon 250 ml - 2690 Ft

Mythic Oil kondicionáló 190 ml - 3040 Ft

Mythic Oil maszk 200 ml - 3390 Ft


Sajnos csak ehhez a két termékhez volt eddig szerencsém, de mellettük van még sima kondicionáló, olajok és egy tej is. Mindegyiknek nagyon finom az illata és mindegyikben nagyon jó kis tápláló olajok vannak (argánolaj, gyapot olaj, avokádó olaj, szőlőmagolaj, golgota virág olaj, áfonyamag olaj, lenolaj) és mindegyik parabénmentes. Ráadásul találtam egy helyet, ahol teljesen barátságos áron lehet hozzájuk jutni. Míg a szalonokban jóval 4000 Ft felett van az áruk, addig az iparfumeria webshopban ennek majdnem a feléért vehetjük meg. IDE vagy a képekre kattintva tudjátok őket lecsekkolni, de a írtam árakat mindenhová. Mindegyik termékre rá van írva, hogy milyen hajra jó, de a legtöbbet minden típusra lehet használni. Érdemes kipróbálni őket, engem meggyőztek és alig várom, hogy mindegyikből legyen egy a fürdőmben.

Mythic Oil olaj 125 ml - 2800 Ft

Mythic Oil olaj festett hajra 125 ml - 3140 Ft

Mythic Oil tej 125 ml - 3340 Ft

2 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.