IsaDora Multi Vitamin Gloss

3:40 du.
Az IsaDora egy nagyon szimpatikus kis újdonsággal örvendezteti meg a vásárlókat a közeljövőben. Én nagyon szeretem az olyan szájfényeket, amik nem csak színt és ragyogást kölcsönöznek az ajkaknak, hanem ápolják is azokat. A Multi Vitamin Gloss pont ilyen, hiszen a benne található A, C, E és Q10 vitaminoknak, valamint antioxidánsoknak köszönhetően csodásan puhává és hidratálttá varázsolják a száraz és cserepes ajkakat. Nekem szimpatikus a dolog, ráadásul nagyon kellemesek a színek is: összesen négy van, de lesz közöttük nude és élénk is. Remélem hamarosan nálunk is elérhetőek lesznek, mert jó lenne letesztelni őket.




Multi Vitamin Gloss - Mandarine

Multi Vitamin Gloss - Almond

Multi Vitamin Gloss - Lychee

Multi Vitamin Gloss - Pomegranate

3 megjegyzés:

  1. Sajnálom ha megbántottalak vagy problémát okoztam azzal hogy elvittem a képeket. Természetesen tartozott hozzájuk link, ami a te oldaladra irányít mivel korábban 1x már írtad hogy nem bánod ha elviszik a képeket csak legyen hozzá link. Én a képre kattintva aktiválódót tettem hozzá és nem külön írtam a linket. Nem állt szándékomban a munkáddal visszaélni, vagy sajátomként feltüntetni azt. A mocskolódást nem én kezdtem, eszembe sem jutott hogy valakinek nem tűnik fel a képekhez tartozó link. A képeket letöröltem, a linket ott hagytam, de nem azért mert azt hiszem hogy szükséged van ingyen reklámra. Remélem azért nincs harag, de ha a továbbiakban nem látsz itt szívesen akkor mondd meg nyugodtan, nem fogok megsértődni.
    Szép napot!



    Moon Angel

    VálaszTörlés
  2. semmi gond nincsen, nem te mocskolódtál. A képeket nyugodtan visszateheted, pláne ha volt hozzá link, amit mondtam, ahhoz tartom magam, ha van link akkor természetesen nem bánom, de igazából azt sem ha nincs, csak az egy kicsit bánt.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.