Új hajfestékek a láthatáron

Mint megrögzött hajfestegető, mindig kiszúrom a hajfesték újdonságokat, legyen szó professzionális vagy lakossági termékről. Most három vadiúj drogériás festéket szúrtam ki a neten, amik sikeresen fel is keltették az érdeklődésemet. Kettő közülük L'Oréal, szerintem ők csinálják a legjobb hajfestékeket (legalábbis nekem ezek váltak be eddig a legjobban, mert iszonyatosan szépek a színek, durván pigmentáltak és ők a legfényesebbek is), pedig amúgy nem szeretem a márkát, de a profi hajas dolgaik előtt le a kalappal. Az egyik egy ombre festő szett, ami ezek szerint még nem ment ki a divatból, pedig már éppen itt lenne az ideje... A Féria Wild Ombre segítségével a természetesebb hatástól a kicsit feltűnőbb átmenetes hajig bármilyen verziót készíthetünk magunknak már otthon is. Az ára $12, vagyis kb 3000 Ft-ba fájna itthon.




Light To Medium Blonde

Dark Blonde To Light Brown

Medium To Dark Brown


A másik L'Oréal a Préférence vonal új tagja, a Mousse Absolue, ami egy rendkívüli innováció az otthoni hajfestésben, hiszen nem kell kevergetni az előhívót a festékkel, mert csak egy gombnyomás és hab formájában jön ki a karcsú és elegáns flakonból a matéria, valamint nem kell kidobni a felesleget, hiszen bármikor elővehetjük és használhatjuk (nyilván ez rövidebb haj esetében lehetséges). Sajnos színpalettát nem találtam, mert annyira új a dolog, hogy alig van róla angol nyelvű infó, nem hogy magyar, de 12 árnyalatban lesz elérhető, 15 euróért, ami elég húzós szerintem (4400 Ft).




A harmadik újdonság a Garnier Olia ammóniamentes 60%-ban virágolajakat tartalmazó hajfestéke. A formula 100% ősztakarást biztosít és javítja a haj szerkezetét, valamint extrán fényt és selymes tapintást ígér. Összesen 24 árnyalatban kapható. 





Mit szóltok az újdonságokhoz? Ti otthon festitek a hajatokat, vagy profira bízzátok a munkát?

17 megjegyzés:

  1. Bloggerina Bellala2013. február 4. 17:01

    Ha akarnék szőke lenni, tuti megpróbálnám az ombre okosságot. Sima feketével nyomulok (sokadszorra), elcseszett melírral. Fodrásszal festetem, olyan T-mobil rózsaszín melírt szerettem volna (nem borzcsíkosan, csak éppenhogy), de nem bírtam rászánni magam arra a színre, egy sötétebbet választottam. Mondta is a fodrászom, hogy az ki fog vörösödni, én meg nem hittem el... (igaza lett)

    VálaszTörlés
  2. Hát én a festett sötétbarna hajammal ezekből kimaradok... :D Régen olyan lila voltam, mint az utolsó képen a 3.16-os, jajj de nosztalgia, imádtam. :D Szemetek kivonták azt a brutális lila színű festékemet és nem találtam más márkából olyat, de múltkor Londonban láttam ugyanazt szóval megint csak mi maradunk ki a jóból... (XXL colors volt amúgy)

    VálaszTörlés
  3. Kb másfél éve itthon festem (és vágom is), ugyanis többször volt már, hogy nem fekete lett a hajam, ahogy kértem, hanem sötétbarna v lilás.....Viszont hétvégén rászánom magam a fodrászra :) Kizárólag úgy, hogy a festéket én viszem!!!

    VálaszTörlés
  4. érdekes, mert például az ombre hajfestéket, itt Németországban már novembertől biztosan forgalmazzák (ha nem előtte) szóval ingencsak otthonra később jutnak el a dolgok. a másik kettő még nekem is új, nem találkoztam velük.
    bár most amit én keresek azok a pasztel színű hajfestékek, de nagyon úgy néz ki h extrémebb márkákhoz kell h nyúljak miatta :/

    VálaszTörlés
  5. Én egy másik új hajfestéket láttam, a Schwarzkopf Color Mask-ot. Vagy ez csak nekem újdonság? :)

    A hajamat pedig Castinggal festem a természetes színemnél kicsit világosabb szőkére és nagyon szép fénye van. Egy kolléganőm használta korábban és kb. egy évbe telt, mire rájöttem, hogy nem az az igazi hajszíne, annyira szép és természetes volt. (Pedig amúgy én sem szeretem a L'oreal többi cuccát.)

    VálaszTörlés
  6. Illetve érdekelne, hogy otthoni festéssel hogyan lesz az ember haja ombre? Próbálom elképzelni, de nem megy... :)

    VálaszTörlés
  7. Én már egy ideje magamnak festem a hajam. Nekem így kényelmesebb :)

    VálaszTörlés
  8. nem csodálom :D

    VálaszTörlés
  9. igen, a loreal nagyon jó festékekből :D a többit már nem szeressük :D

    VálaszTörlés
  10. vmi speckó fésű van hozzá, de biztosan le van írva a dobozon :D

    VálaszTörlés
  11. vagy el sem jut... hát, ha színesebb hajat szeretnél, akkor fodrászkellékes :)

    VálaszTörlés
  12. nekem is volt olyan lilás a hajam :D jó régen... és xxxl colors-t is használtam, de szerintem kell hogy legyen még itthon... vagy nem?

    VálaszTörlés
  13. Van egy csomó videó róla fenn youtube-on: http://www.youtube.com/watch?v=zYdUx02Wsuo

    Nekem ez alapján nagyon egyszerűnek tűnik, szívesen kipróbálnám :)

    VálaszTörlés
  14. az a baj h az meg nem nagyon van itt :D szóval maradok az internetes rendelésnél... csak azoknál meg mindig elcsábulok...~~

    VálaszTörlés
  15. 15 éve pingálom otthony, fodrászkellékestől származó festékkel. gimisként még sokszor voltam rezes vagy répás, de már bő 10 éve mindig csak pirosas vagyok. valamiért sosem elég 1féle festék, mindig 3-4 féléből keverem ki a saját színem és persze teszek hozzá némi mixtont (korrektort, ki hogy hívja), ami tovább erősíti a piros jelleget. alfaparf, wella és londa festékeket veszek a világ legjobb fodrászkellékes srácainál (tényleg cukik és hozzáértők is, nagymező u. 19-ben vannak).
    semmi extra színem nincs (oké, szeretem, de manapság rengeteg szép hajú bige mászkál pesten), de valamiért még mindig megkérdezik hol a buszmegállóban állva vagy ruhaboltban vagy épp az óriáspalacsintásnál a pólusban, h hol festetem vagy ha én, milyen márkájú és számú festékkel. vicces, mindig jót somolygok és végülis az én ízlésemet dicsérik. :)

    VálaszTörlés
  16. azt tudod mikortól kaphatóak majd?

    VálaszTörlés
  17. Tuti hogy nincs itthon, már feltúrtam az összes létező boltot.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.