Riri ❤ MAC

9:43 de.
Hááááát.... nem is tudom mit szóljak ehhez a kollekcióhoz, vagyis pontosabbak kollekciókhoz, mert, hogy napjaink legnépszerűbb énekesnője négy alkalommal is fog kollaborálni az idén a MAC-el. Én egyáltalán nem rajongok Rihanna-ért, szerintem felettébb ostoba egy leányzó az, aki visszamegy egy olyan pasihoz aki megverte, sőt eleve minek kezd egy ilyennel, de ez ez ő baja nem az enyém... csak éppen borzalmasan rossz példát mutat a fiatal generációnak és nem hinném, hogy alkalmas lenne példaképnek. De a pénz nagy úr, Rihanna nagy sztár, a MAC meg nem ostoba meg nem ítélkezik (nekem se kéne, bocsánat, az ő magánügye... csak akkor is na...). Az idei év folyamán összesen négy közös, különleges csomagolású kollekció lesz, ebből kettő csak online és Rihanna koncertjein lesz elérhető, kettő pedig az üzletekben is világszerte. Ami közös lesz az az újragondolt Ruby Woo rúzs, ami ezúttal RiRi Woo (matt kékes tónusú sötétpiros) néven fog futni. Az üzletekben csak ősztől lesznek elérhetőek a termékek, első körben lesz egy 16 darabból álló (rúzs, szájfény, szemhéjpúder paletták, műszempillák), majd télen lesz egy 10 darabos gyűjtemény (rúzsok, körömlakkok, sminktáskák). Szerintem nagyon szép és különleges a csomagolás, nekem egyből meg is akadt a szemem rajta és sikerült eltekintenem attól is, hogy ki áll a háttérben, amikor a termékeket vettem szemügyre. Biztos vagyok benne, hogy nagyon népszerűek lesznek a kollekciók, hiszen olyan színeket látunk így első körben, amelyeket mindenki tud szerintem használni. Még az is lehet, hogy én is veszek belőle...

forrás: WWD

11 megjegyzés:

  1. Na akkor remélem lesznek szép lilás meg kékes árnyalatok, amivel a monoklikat is tudjuk utánozni! :D Gonosz vagyok, de ez a nő akkor is buta, tökéletesen egyetértek veled.

    VálaszTörlés
  2. de akkor legalább nem csak én gondolom így

    VálaszTörlés
  3. Utálom ezt a nőt, csömöröm van tőle minden tekintetben, zeneileg is meg mindenhogyan... Nem is értem ezt a nagy hájpot körülötte.

    VálaszTörlés
  4. énsem bírom mint embert, tényleg ostoba..zeneileg eleinte kedveltem mikor ilyen kis nagyon fiatal "csitri" volt mostmár sajna kevésbé..

    VálaszTörlés
  5. Engem abszolút nem érdekel, mit csinál a magánéletében, viszont a zenéjét imádom. Ott voltam a Bp-i koncertjén is, fantasztikus volt. Nincs még egyetlen MAC termékem sem, lehet, hogy ősszel elvesztem a szüzességem egy ilyen darabbal. :)

    VálaszTörlés
  6. E73 biorcapolas.blogspot2013. február 20. 12:26

    Elkezdtem egy perselybe csak ezekre gyűjteni :D
    A rúzs, szájfény színe túl sötét számomra, de a csomagolás nagyon jó, ezek közül az ecsetnek szeretnék lakhelyet biztosítani otthonomban :)

    VálaszTörlés
  7. énekelni jól tud azért, ez tény :D mindenképpen kiderítem hamarosan hogy lesz-e nálunk a kollekció vagy sem :D

    VálaszTörlés
  8. hahh én is az ecsetbe szerettem bele, annyira jónak tűnik

    VálaszTörlés
  9. az a rúzs szerintem max egy Rihanna-bőrszínű csajnak állna jól, fehér bőrrel nekem közönséges.

    VálaszTörlés
  10. Riri-t én sem szeretem, de a csomagolása nagyon szép. A termékekre is kíváncsi vagyok.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.