Itthoni elsö haul

Végre itthon! Az elmúlt két és fél nap persze annyira sűrű volt, hogy nem volt időm leülni a gép elé sem, de legalább találkoztam az én drága barátnőimmel végre, elmentem fodrászhoz (csinálok holnap képeket, de még erre sem volt időm) és lett zseniális hajam, és persze jól bevásároltam, mert egyrészt kellett sok dolog, másrészt elcsábultam. Teljesen általános dolgokra volt szükség, mint sampon-balzsam-tusfürdő kombó meg ilyen apróságok, aztán persze, ha már Rossmann meg dm végre, akkor becsúsznak más finomságok is. A Rossmann-ban pl hétvégén 25% kedvezmény volt minden sminkre és ráadásul fel volt töltve csurig minden állvány itt az Árkádban, le a kalappal. Sikerült is az Essence-től beszerezni pár dolgot, többek között egy Colour Arts bázist és pigmentet, a Fantasia trendkiadásból egy szájfényt, valamint végre pótoltam az I Love Extreme spirált is. Tesztek lesznek persze, de előre megsúgom, hogy az Essence még mindig meg tud lepni :D. A Catrice új kollekciója, a SpectaculArt is kint volt, minden termékből még volt is, de hiába tetszettek nagyon, megálljt parancsoltam, mert vannak hasonló színeim. 



A dm-ből pedig elhoztam egy limitált kiadású cseresznyés-mandulás macaronos tusfürdőt, ami nagyon durván nyami és még nekem kicsit karácsonyi is és jött még egy citromos-cukros sütis illatú testvaj is, aminek nem tudtam ellenállni. Plusz jó előre vettem egy ruhát szilveszterre a H&M-ben, amiről nem találtam képet, de nagyon szép és tiszta Demi Lovato stílusú (imádom az ő ruháit, nagyon csinosan öltöztetik), elegáns, nagyon csajos és különleges. Majd egy outfit poszt keretein belül mindenképpen megmutatom, mert csodaszép és totál nem nagyképűségből, de még kifejezetten jól is áll :D. Azt meg ne felejtsétek el, hogy még mindig érvényes a 20%-os kupon és rengeteg akciós darab is van, sőt az unikornis nadrágot is lehet kapni, de annyira gagyi és borzalmas az anyaga, hogy nem lehet kibírni :D. A sellő ruha viszont hiánycikk :(. Ó és még valami: a Clarie's-ben vannak Eylure műszempillák, igaz jó drágák, de tapasztalataim szerint az egyik legjobbak a piacon, szóval megérik.


18 megjegyzés:

  1. a szemhéjpúderalapot szerintem szeretni fogod :P
    meg a tusit is :]

    VálaszTörlés
  2. a tusfürdő isteni *-* nagyon fini illata van és nem is szárít. Mást meg nem kell tudnia :D

    VálaszTörlés
  3. Nekem van tusfürdőben az az illat, mint a testvaj, imádom! Be is fogok menni a dm-be levadászni, mert kell!

    VálaszTörlés
  4. a szemhéjpúderalap nekem egy nagy nulla az UD PP hez képest... Kíváncsi vagyok a véleményedre:D
    ÜDV itthon:D

    VálaszTörlés
  5. köszi :D nekem mondjuk eleve nem nagy kedvencem az ud alap, a too faced sokkal jobb, de ez még tesztelési fázisban van egyelőre

    VálaszTörlés
  6. A Fantasia szájfényre kíváncsi vagyok, hogy rajtad hogyan mutat. Vártam, hogy végre megjelenjen, de eddigi képek nem győztek meg. Nem tűnik túl pigmentáltak, pedig a csomagolásában jól mutat.

    VálaszTörlés
  7. mutiii a ruhát :) nagyon kíváncsi vagyok: én is most vettem a h&m-ben egyet, kíváncsi vagyok téged melyik fogott meg :)

    VálaszTörlés
  8. szerintem nagyon szép, de majd írom a tesztet holnap :D

    VálaszTörlés
  9. lefotózom valahogy :D

    VálaszTörlés
  10. Haza sem ért és máris a shopping :-D A ruci engem is érdekelne. De amúgy üdv újra ITTHON!!! :-)

    VálaszTörlés
  11. Üdv újra itthon! :) Én is kihasználtam a rossmannos ezüst hétvégét, és nálunk is fullos volt minden állvány ^^
    A bázisról nagyon érdekelne a véleményed, kis híján azt is elhoztam, de még van az előző szemhéjalapozómból, úgyhogy hősiesen visszafogtam magam.

    VálaszTörlés
  12. még a héten lesz teszt róla :D

    VálaszTörlés
  13. köszi :D hát ez van... odakint pont a kedvenc márkáim voltak elérhetetlenek, az essence meg a h&m és itthon végre lecsaptam mindenre ami tetszett

    VálaszTörlés
  14. Üdv itthon!!Írj az outfiteken kívül arról is,mihez kezdesz,èrdekel.

    VálaszTörlés
  15. A ruha engem is érdekel, és a szájfény is :)

    VálaszTörlés
  16. Örülök, hogy egyben haza értél. Üdv újra Mo.-n :)
    A ruci engem is nagyon érdekel, remélem hamarosan lesz egy kis idöd képeket csinálni :) Ja és a hajadra is nagyon kiváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
  17. ezt a szemhéjalapot én is meglesem már, neked első blikkre hogy funkcionál? a csomagod még nem jött meg veled nyomban és azért kellett ez is pl., vagy vágytál már valami essencre a sok kinti nyálcsorgatás után?

    VálaszTörlés
  18. csak vágytam már pár új dologra :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.