Guerlain Rouge G L'Extrait és Rose aux Joues Blush Dou

A Guerlain két meseszép újdonsággal is jelentkezik idén ősszel. Az egyikük a nagyon közkedvelt, ám rendkívül méregdrága Rouge G folyékony és matt kistestvére. A csomagolás a nővérkéhez hasonló, arany és nehéz, hihetetlenül luxusérzetű és gyönyörű. A folyékony rúzs egyelőre hét árnyalatban lesz elérhető: Avarice (bézs), Colere (piros), Luxure (barna), Envie (narancs), Paresse (rózsaszín), Orgueil (lila), Gourmandise (málna). Az ára nagyon húzós, $48, otthon ez legalább 12-13 ezer forintba fog fájni. Jó lesz majd karácsonyi ajándéknak kérni :D.





A másik újdonság egy arcpír duó, ebből összesen hat darab fog az állványokra kerülni: Peach Boy, Chic Pink, Over Rose, Pink Punk, Golden High, Red Hot. A csodás arany kompaktban található két pír közül a nagyobbik a 'szín', ez kerül az almácskákra, a kisebbik pedig lehet kontúr, vagy keverhetjük a naggyal, a még különlegesebb, egyedibb hatás kedvéért. Persze ez sem lesz olcsó mulatság, kereken $50-ba fog kerülni.



6 megjegyzés:

  1. A Guerlain termékek mindig olyan gyönyörűek (és a parfümök finomak:)) és mind annyira drága :( Pedig <3

    VálaszTörlés
  2. még engem is visszatart az áruk...

    VálaszTörlés
  3. széép ez a kép nagyon!

    VálaszTörlés
  4. mindig az, a guerlain-nél mindig az :D

    VálaszTörlés
  5. A pirosító gyönyörű, remélem változtattak az összetételén, mert az előzőek szerkezete/állaga a prézlihez volt hasonló.
    A csomagoláshoz viszont van érzékük :)

    VálaszTörlés
  6. nekem se nagyon tetszettek az előzőek... de gondolom változtattak rajta :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.