ArtDeco Dita Von Teese Art Couture Lipstick & Lip Laquer teszt/swatches & review

Nagy csodálója vagyok a Dita Von Teese által képviselt stílusnak, így naná, hogy bármi áron szereznem kellett az ArtDeco kollekciójából pár darabot. Köszönhetően egy nagyon kedves barátnőmnek sikerült is hozzájutnom az egyik rúzshoz és az ajaklakkhoz. Lássuk mit tudnak...

I am a huge admirer of the style of Dita Von Teese, so of course that I needed something from the ArtDeco collection (wich is dedicated to the burlesque queen). Thanks for one of my dear friend now I have a lipstick and the lip laquer. Let's see what they can do!

Elnézést a két logóért, fogalmam sincsen, hogyan és miért... de már késő... :D

A csomagolás méltó Dita-hoz, elegáns, kicsit retrós: fekete tubusok, hajszálcsíkozással és Dita pici arcképével. A rúzs különösen megtetszett, hiszen a régi korokhoz méltóan fémből készült a tokja (van súlya...). Méltó darabjai egy szenvedélyes gyűjtő kollekciójának. Az információk a termékekről rajta vannak a dobozkákon. Egy bibi van: gyűjtik az ujjlenyomatot.

The packaging is Dita worthy, elegant and it has a retro feeling too: black tubes, pinstripe and little Dita pictures. I especially like the lipstick, because it's made out of metal, like in the old times (it has a weight :D). They can be really precious items in a collectors collection. The only iny little problem is, that they like to attract the fingerprints :D.




A rúzsból a 620-as számozásút választottam, aminek Parlez-Vous a neve és a leírása alapján egy élénk narancsos piros és ez Dita kedvenc pirosa egy nyári délutánhoz. Lehet, hogy én nem vagyok egy nagy színszakértő, vagy nem tudom, de ebben az árnyalatban egy hangyányit narancsot sem sikerült eddig felfedeznem... Szerintem a Parlez-Vous inkább egy igazi kékes alaptónusú piros, talán enyhe málnás beütéssel. A finis matt, enyhe természetes fénnyel, nagyon illik rá a hivatalos leírás, miszerint ez egy velvet matte, vagyis bársonyos matt. Tökéletesen fed egy rétegben is és meglehetősen tartós, kicsit meg is színezi az ajkakat és vanília illata van.

From the lipsticks, I choose the number 620, which is called Parlez-Vous and according to the description it's a bright orange-red color and this is Dita's favourite red for a summertime afternoon. Maybe I am the one, who is colorblind or something, but this shade is not an orange-red shade to me at all. In my opinion the Parlez-Vous is a true red with blue undertones and maybe with a hint of raspberry. The finish is matte with a little natural shine, the velvet lipstick name is perfect for it. It has an opaque coverage in only one layer and it's really long lasting and vanilla scented.



Én nagyon szeretem ezeket a folyékony rúzs formulájú dolgokat, így nagyon megörültem ennek a lip laquer-nek is. Ebből csak egyetlen árnyalat van a kollekcióban, ennek a neve Chinois és ez is szintén egy igazi piros árnyalat, kékes alaptónussal. Csodaszép a szín, imádom, hogy fényes, hogy egy rétegben tökéletesen fed és még a nagyon pici ecsetke sem zavar, viszont mászkálásra és ráncocskákba beülésre hajlamos, szóval egy kontúrceruza jól jön mellé. 

I really like the liquid lipstick formulas, so I was happy about knowing that there will be a lip laquer in this collection. There is only one shade with the name Chinois, which is a true blu undertoned red. The color is fabulous, I simply love it, I love that it's really shiny, it's opaque in one coat and even the tiny brush can't bother me, but it can migrate a little bit from the lips and it can sits in the little wrinkles, so a lip liner will be needed with this one.




Unikornismérő: aki csodás piros árnyalatokat keres, ne is menjen tovább az ArtDeco állványánál, csapjon le gyorsan ebből a kollekcióból az egyik rúzsra vagy éppen az ajaklakkra. Dita rajongóknak pedig egyenesen kötelező! Mivel az ajaklakk kicsit gyengébben teljesített, ezért négy unikornist szavazok meg.

Unicorn-meter: if you are looking for a red lipstick, stop at the ArtDeco counter and grab something from these beauties. For the Dita fans, it's highly recommended! Because the lip laquer had a little bit weaker performance I gave four little unicorns.

7 megjegyzés:

  1. I am in love! *_* this color... REEED! <3 <3

    VálaszTörlés
  2. Wow, ennek tényleg valami csodás színe van! :O :)))

    VálaszTörlés
  3. OMG, azért ez a szín nem semmi

    VálaszTörlés
  4. úúúú az a rúzs..aztamindenit..most csorog a nyálam :)

    VálaszTörlés
  5. Nem semmi szín :O gyönyörű !

    VálaszTörlés
  6. yeah, they are beautiful :)

    VálaszTörlés
  7. ma vadásztam le a müller outletben ezt az ajaklakkot. ritkán hordok pirosat, de ez <3

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.