MAC Viva Glam Nicki

1:28 du.
Nem akarok most tesztet írni ebből a rúzsból, hiszen rengeteg MAC rúzs tesztet láthattatok már a blogon és mivel egyformán jó minőségűek, így feleslegesnek tartom. Szóval csak egy kis rövid leírás és sok kép:

Ezeket a dobozokat mindig megtartom :D.

A rúzs limitált, de nem a készlet erejéig, hanem egy évig lesz kapható a MAC üzletekben. A Viva Glam kampányt már szerintem mindenki ismeri, de aki nem annak tömören: ez a MAC Aids kutatást támogató alapítványi és a rúzsok teljes vételárát jótékonysági célokra használják. Az idei évben Nicki Minaj-t és Ricky Martin-t kérték fel, hogy legyenek a szóvivők e nemes cél érdekében. Sejthető és várható volt, hogy a Nicki rúzs nagy durranás lesz, valami elképesztő árnyalattal és így is lett!

Nicki Minaj megosztó személyiség...

... de pont emiatt lesz népszerű a rúzs.


A csomagolás szokásos MAC a Viva Glam elmeivel keverve, vagyis ezüst helyett most piros felirattal és belsővel, valamint természetesen Nicki Minaj aláírásával. A rúzs színe nagyon merész, egy élénk sárgás alaptónusú rágógumi rózsaszín satin finissel. A satin finis nem fényes, talán csak egy leheletnyit és nagyon erősen pigmentált, valamint tartós is, de persze pont az előnye a hátulütője a dolognak, hiszen csak tökéletesen ápolt ajkakra, nagyon precízen lehet felvinni és egy ajakápoló réteg sem árt rá (ott a Ricky ajakbalzsam :D), mert szárít egy idő után. Az illata szokásos vanília. Én azt mondom, hogy a nemes cél és a különleges árnyalat miatt megéri megvenni.

Belül is van aláírás.

Durvaaaa....

Lesz vele napi smink is.

15 megjegyzés:

  1. Micsoda szín :)
    Talán ez a rúzs amit a legjobban várok, pedig nem vagyok elragadtatva a minőségüktől, most nem azt mondom, hogy nem jók de van jobb minőségű amit használok, viszont a színek utánozhatatlanak :)
    Valószínű, hogy a tavaszi-nyári kollekciókból veszek :D

    VálaszTörlés
  2. De gyönyörű színe van :O. Várom nagyon a sminkeket vele :)

    VálaszTörlés
  3. remélem holnap meg is tudom csinálni :D

    VálaszTörlés
  4. Júújdeszép!!! *.* Egy álom!

    VálaszTörlés
  5. váááááááá (nyáladzófej) :D

    VálaszTörlés
  6. Engem teljesen a Kate Moss kollekciósból a legélénkebb pinkre hasonlít, nem sok különbség van köztük szerintem :)

    VálaszTörlés
  7. Na holnap lecsekkolom, így képen nagyon ott van!! :D

    VálaszTörlés
  8. Esetleg nincs kedved osszehasonlitani a Watch me shimmer ruzzsal? :)

    VálaszTörlés
  9. összehasonlíthatom :D de teljesen más, mert a watch me simmer egy narancsos pink ez meg egy sárgás alaptónusú sima pink, de csinálok egymás mellé swatchot

    VálaszTörlés
  10. Mától hivatalosan is gyűjtök rá, az első ezres már a dobozban várja a többit. Egy hónapot adtam magamnak. :)

    VálaszTörlés
  11. sok szerencsét! de úgyis meglesz :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.