Grammy 2012

2:44 du.
Tegnap este lezajlott a zene oszkárja, a Grammy díjátadó. A nyertesekbe meg ilyesmikbe nem megyünk bele, nem erről szól a blog, de a sminkek és a ruhák mellett nem tudok elmenni szó nélkül. Nekem most egyetlen egy érzésem volt az egésszel kapcsolatban: visszafogott (kicsit unalmas). Semmi botrány, egy-két jujj ez micsoda volt csak és leáldozóban van a platform cipők ideje is, mert rengetegen hegyes orrú, lapos talpú tűsarkúban voltak.. Persze voltak tökéletes és nagyon szép szettek meg sminkek, de semmi extra. Lássuk a legszebbeket és a legnagyobb mellényúlásokat is (kezdem azt hinni, hogy ezek direkt vannak, hogy beszédtémát biztosítsanak...).

Adele - Az est nagy nyertese visszafogottan és elegánsan tündökölt a vörös szőnyegen fekete, hosszú Armani ruhában és retrós sminkben (vörös matt rúzs, cicás tusvonal és hófehér bőr  - tökély :D). Ez illik Adele-hez, jól is áll neki, de én azért megnézném egy zöld ruhában egyszer. 





Fergie - jujj ez micsoda no1. A narancs Jean Paul Gaultier nem rossz egyébként, a forma, a minta nagyon szép, meg a szín is, de a nagymamibugyi és a melltartó... Talán meg lehetett volna oldani valami testszínű kis selyembéléssel vagy nem is tudom (nem értek hozzá). De ez így olcsó és pont. Bár illik Fergie-hez... A smink harmonizál a ruhával, ezzel nincsen baj, csak a viselőjén nem áll jól.




Jesse J - ő mindig ilyen szép volt? Eddig nem tűnt fel :D. De most igen és brávó! Tökéletes! Klassz a smink, a lila szépen kihangsúlyozza az énekesnő zöld szemeit és imádom a ruhát is, feltűnő, extrás, de nem alpári. Így is lehet ezt csinálni. A ruha egyébként egy Julien McDonald darab.




Katy Perry - őt most nem bántom, mert éppen válik... vagyis már elvált, de amint a képeken is látszik még nem heverte ki. Szép a rúzs színe, de Katy öregnek és fáradtnak látszik. A ruhája nem volt a legjobb választás, ami egyébként egy Elie Saab Haute Couture darab.




Kelly Osbourne - én még mindig nem értem a hajszínt, de ettől függetlenül Kelly ragyog és ragyogó formában is van. Szép a ruha, a rúzs színe meg passzol a fura hajszínhez, a szemek pedig a ruha (Tony Ward Couture) fényéhez.




Lady Gaga - őrült szokás szerint, de hát őt ezért szeretjük. A sminkje önmagához képest visszafogott volt és nagyon nőies, persze a vörös rúzs fekete tussal mindig az. A ruha mostanában mindig Versace Lady Gaga-n, mint ahogy ez is. 




Nicki Minaj - jujj ez micsoda no2. A smink Nicki-hez képest visszafogott, még a szempillája se nagyon van kifestve, ha jól látom, de a szemöldökével mi történhetett? Miért világosabb körülötte a bőr??? A ruha meg egy szektás piroska jelmez Versace-tól.




Rihanna - az énekesnő vagy kezd felnőtté válni, vagy valami súlyos traumán esett át. Csak mert önmagához képest annyira visszafogott, hogy alig lehet ráismerni. Azt nem tudom eldönteni, hogy ez most jó-e vagy sem, majd elválik. A haja borzadály, arról szó se essék, de a kihúzott szem a natúr ajkakkal nekem nagyon tetszik és szép a bőre is. A ruha Armani és nagyon szexis.




Taylor Swift - ez a lány, annyira nagyon édes még mindig. Kis cuki és szép, mostanra meg egy kicsit már nőiesebb is. A smink illik hozzá, babás és a bőre egyenesen tökéletes, a ruha pedig káprázatos és nagyon jól áll neki. Egyébként egy Zuhair Murad Couture darab, de első blikkre majdnem McQueen-t mondtam... My bad...




képek forrása: temptalia, bellasugar, mtv

20 megjegyzés:

  1. Taylor az egyetlen akin nem látok vakolatot. Nagyon kis helyes, de a szemöldökére ráférne egy kis formázás. Bár amilyen kis természetes el is nézem neki :)

    Viki

    VálaszTörlés
  2. Jajpszi :S Nicki Minaj borzalmasan néz ki :SS Szerintem körbe van rajzolva simán a szemöldöke fehérrel... a T vonala vérnarancs színű, a szeme alatt vakjtó fehér, WHY LORD, WHY?!
    Végre Taylorra került némi pirosító :D mindig nagyon szép, meg ki van festve, de lefelejtik róla a pírt.
    Nálam itt Kelly látott és győzött :D Mesés. A hajért kár :\

    VálaszTörlés
  3. OHH mégvalami eszembejutott :DDD Nicki ruhájáról beugrott Fellini Rómája :DD Mikor divatbemutatót tartanak a pápának, nna ott pont ilyen szerzemények vannak, érdemes rájutubozni :D

    VálaszTörlés
  4. Taylor az egyetlen aki az én szememben tökéletes a megjelenése minden szempontból :)

    VálaszTörlés
  5. Szinte majdnem mindenkin van kifogásolnivaló, Taylor meg Adele tényleg szépek.. De Fergien az a ruha grr, meg Rihanna lenőtt haja >.<

    VálaszTörlés
  6. Szerintem Nicki Minaj magát sminkelte... 100%. De kérdem én, vajon miért ? ? ?
    Youtube "guruk" hozzáértő videóin látni ezt az erős korrektoros/világos szemhéjpúderes negatív kontúrt a szemöldöknél. A tus is elég aszimmetrikus, plusz az orr kontúruzása röhej:D

    VálaszTörlés
  7. Taylor Swift és Jessi J sminkje tetszik a legjobban :) amúgy amin én teljesen ki vagyok hűlve az Nicky Minaj (könyörgöm, mi ez a ruha és smiiiink???) és Kelly Osbourne haja, ami szerintem már nagymama lilához közelít... :D

    VálaszTörlés
  8. Szerintem Kelly Osbourne fényévekkel felülmúlta magán, nagyon jól nézett ki!!! Szegény Adele-re úgy „ráadták” azt a csodás rúzst, az egész elegáns és valahogy Grace Kellys, mégis... Nem viseli, csak úgy megtörténik vele.

    VálaszTörlés
  9. Nesca: jól áll neki, de most hogy így mondod...

    VálaszTörlés
  10. Fergien mi ez a ruha könyörgöm? :D Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.
    Kelly most csodálatosan fest, Lady Gagának meg biztos kényelmes volt az ülés abban a szerkóban órákon keresztül.. :D

    VálaszTörlés
  11. Kelly és Rihanna ruhája tetszik. Jessie sminkje volt a legszebb szerintem, a többi olyan felejtős nekem. Fergie szerintem ocsmány! Nicki Minaj szintén. :P

    VálaszTörlés
  12. adele-ről én a pirosítót hiányolom. jó párszor láttam már ezeket a képeket ma, és az vele a baj. le van vakolva az arca, és semmi szín nincs rajta.

    VálaszTörlés
  13. tényleg csak egy minimális árnyékolás van rajta...

    VálaszTörlés
  14. Csak nekem tűnik úgy, hogy Fergie a hajára is kent az alapozóból? Vagy mi az a sárga a hajtöveknél? Így akarták magasítani a homlokát? :D

    VálaszTörlés
  15. úgy látszik oda is jutott valami az arcáról :D

    VálaszTörlés
  16. jó a post, szeretem az ilyet.
    Adele - smink szuper,nagyon szép ő maga is, viszont szerintem mindig úgy néz ki, mintha 40 éves lenne.
    Fergie - ő mindig ízléstelenül öltözik sajnos,de legalább ebben következetesen adja a stílusát:)

    VálaszTörlés
  17. Adelet meg Taylor Swiftet leszámítva silányak a lányok...Niki meg egyenesen a saját karikatúrája lehetne XD
    Tényleg szoktak ilyen szemöldökös trükköt csinálni de szerintem gáz.... (de piros rúzs + egy kis korrektor a szájköré király! nekem brutál jó bevált...)

    VálaszTörlés
  18. fúú akkor én bántom helyetted Katy Perry-t borzalmasan néz ki szerencsétlen mintha 40 éves lenne

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.