Essence Get Big Lashes Volume boost Mascara - teszt

Súlyos szempillaspirál mániában szenvedek. Össze is számolom gyorsan, hogy mennyi van a fiókomban, de nem elájulni a számtól... Csak 15 darab az semmi... Te jó ég :D. De ez azért van, mert mindig keresem az igazit, ami nagyon durván drámai pillákat csinál, de a tesztereket nem merem soha kipróbálni, a tesztek becsapósak, mert mindenkinek más a pillája, máshogyan érvényesül egy-egy spirál, szóval meg kell őket venni. Aztán van, hogy megszívom, van, hogy működik a dolog. A szempillaspirál vásárlás sajnos a legnagyobb zsákbamacska. De az Essence spiráljai eddig egészen jól teljesítettek nálam, szóval kíváncsian vártam az újakat is. Lássuk!

Kis vidám darab.



Csomagolás: 9/10

Semmi extra. Fekete és fényes, vastag műanyag tubus, sárga és rózsaszín feliratokkal, amik szerencsére nem matricák. Nincsen olyan szép, mint néhány drágább darab, de van egy pár amiknél sokkal jobban néz ki. 

Ezt ígéri.


Használat: 9/10

Nekem gyárilag nehéz szempillaspirált használni (köszönöm mélyen ülő szemeimnek) és féltem ettől a kfetípustól, mert nagy és duci. De legnagyobb meglepetésemre alig vagy szinte egyáltalán nem maszatolom össze magam vele, szóval normál szemű társaimnak egyáltalán nem okozhat gondot a használata. A tubus kupakját biztos kézzel lehet tartani, ezzel sincsen gond. 

A nagy kefe ellenére könnyű használni.


Termék: 7/10

Nem rossz, de sajnos nem is a legjobb. Az általam szokás szerint elvárt nagyon drámai hatás elmaradt sajnos, de egészen szépek a pilláim tőle. Kicsit dúsít, kicsit hosszít, de nem extra és nagyon látványos mértékben. Két rétegben már hajlamos összetapasztani a pillákat, de egy rétegben nagyon természetes hatású. A festék hamar szárad és száradás után puhák maradnak a pillák, nem lesznek olyan fura kemény tapintásúak (azt de nem szeretem). Nagyon tartós, nem pereg, nem maszatolódik, de mégis könnyű lemosni. Irritációt nem okozott még egyszer sem.

Tudom, hogy nem kisminkelt szemen kéne megmutatnom, de ez van :D.


Ár: 10/10

Direkt megnéztem az Ulta honlapján az árát, de jól emlékeztem $2.99 volt. Ez kb 660 Ft-nak felel meg. Verhetetlen. Ekkora összegért kapunk egy olyan spirált, ami simán kiütne néhány jóval nagyobb nevet a ringből. 

Összegzés: 9/10

Értékelés: 5ös. Főleg az ára szól mellette, mert ilyen minőséget ennyire kevés pénzért nem nagyon találunk máshol. Nem mondom, hogy csodát művel, de egy teljesen jó és megbízható kis spirál ez.

10 megjegyzés:

  1. dejooo, ez már jobban felkeltettem az érdeklődésem:) még jó hogy állandó lesz, nem kell sietnem:D

    VálaszTörlés
  2. Már 2-szer voltam úgy a drogériában, hogy mind a 3 a kezemben volt, mert most bevezetőleg úgy van, hogy 2 áráért megkapod mind a hármat. De az I love stage annyira bejött h félek ezek nem lesznek olyan jók.

    VálaszTörlés
  3. Szempillaspirálokkal is az a baj, hogy nem tudok ellenállni! :D pedig most van vagy 8 darab! :D Még szerencse hogy az új Essence szortimentből egyik sem tetszik. :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon bejön:) Már várom, hogy itt is kapható legyen:P

    VálaszTörlés
  5. igen. sajnos ez a legnagyobb zsákbamacska tényleg..nekem 2spirálom áll úgy a fiókban, hogy megvettem de nemtudom használni, és így fognak kiszáradni:(((((( (avon superenchant,catrice-narancs csomagolású)
    viszont egyenlőre megtaláltam az igazit, az essence smokey eyest, de mivel kifutó nem tudom mi lesz velem ha elfogy :S nekem is ugyanilyen mélyen ülő szemeim vannak, a superenchant pont ezért nem működik......

    VálaszTörlés
  6. Flory az I love spirál jobb, durvább pillákat csinál, bár nehezebb kezelni :D

    VálaszTörlés
  7. Tudom, hogy itt most a spirál a lényeg :) de engem az a kék szemceruza, vagy mi :) fogott meg igazán, valami gyönyörűséges... mi az? :)

    VálaszTörlés
  8. ő egy új MAC mineralize szemhéjpúder a Blue Flame, van róla teszt is :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.