Essence Eyeshadow - teszt

El is érkeztünk az utolsó Essence teszt alanyaimhoz, a két mono szemhéjpúderhez. az egyik még előző szortimentes, de már az új mintával, míg a másik már az újhoz tartozik. Az Essence szemhéjpúderei belőlem mindig vegyes érzéseket váltanak ki, mert úgy vettem észre, hogy vagy nagyon durván jók és imádom őket, vagy nagyon gyengén teljesítenek. Még jó, hogy van belőlük teszter, így nehéz mellényúlni ;D.

Hát nem szépségesek a színek?

Csomagolás: 8/10

Nagyon egyszerű, szinte már az olcsógagyi határát súrolja, de nem lépi át. Átlátszó műanyag (az a fajta, ami előbb utóbb a hajtóka résznél eltörik), fekete felirattal, applikátor nélkül szerencsére. Az alján találhatóak az információk egy ezüst matricán. A teteje könnyedén nyitható, de erősen tart, így biztosan nem nyílik ki utazás közben. A szemhéjpúderen fura galatikus minta található az eddig megszokott indák helyett. Nekem az jobban tetszett, de igazából tök mindegy :D.

Az infók.


Használat: 9/10

Nagyon finom textúrájú mind a két szemhéjpúder, nem porolnak, könnyű őket felapplikálni a szemhéjra és könnyű őket elmaszatolni is, ráadásul építhetőek is.
 

Termék: 10/10

Szerencsére, mint ahogy már említettem volt teszter az állványon (Amerikában az olcsó drogériás márkáknak szinte soha nincsen teszterük, teljesen zsákbamacska minden, de legalább vissza lehet őket vinni), így biztosra mentem. Két árnyalatot választottam végül, az egyik a Yes Eye Can!, amit nem is értem miért nem vettem előbb észre, hiszen még az előző szortimenttel jelent meg. Ő egy shimmer finis, vagyis fényes, metálos, de csillámok nincsenek benne. Én leginkább jégkéknek írnám le ezt az árnyalatot, egy kis szürkés ezüstös beütéssel. Hihetetlenül szép szín, nagyszerű a szemzugba és a szemöldökcsontra. Nagyon jól pigmentált és nagyon jó a textúra is. A másik színem a Kermit Says Hello, ami már új szortimentes darab. Ő szintén shimmer finisű és egy élénk lime zöld árnyalat kevés aranysárgás fénnyel. Ő is nagyszerűen pigmentált és a textúra is ugyanaz. És most már bánom hogy azt a nagyon durva lilát, a Hyped Up-ot nem vettem meg...

Kermit Says Hello

Yes Eye Can!

Alap nélkül: Kermit Says Hello és Yes Eye Can!


Ár: 10/10

Kemény $1.99-ért adják darabját, vagyis kb 440 Ft-ért. Verhetetlen még mindig.

Összegzés: 9/10

Értékelés: 5ös. Nem mindegyik ilyen nagyon jó minőségű sajnos az Essence szemhéjpúdereiből, de a shimmer finisűek általában mind nagyon jól teljesítenek (na jó a holographic is). Én csak ajánlani tudom őket, ezek kihagyhatatlan vételek.

4 megjegyzés:

  1. a limezöld felkeltette az érdeklődésem tökre. viszont ha lesz majd időd készíthetnél vele egy sminket:$:)

    VálaszTörlés
  2. A yes eye can olyan Lollys :D

    VálaszTörlés
  3. mihelyst a hajam visszanyeri eredeti szépséges rézvörös színét akkor lesz :D

    VálaszTörlés
  4. Biu: mit gondolsz miért vettem meg? ;P

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.