A varázsige: limitált kollekció

Chanel Les Perles de Chanel 2011 tavasz





Bevallom őszintén, hogy első ránézésre nem fogott meg annyira ez a kollekció, aztán orrba-szájba nyomatták ezt a csodaszép palettát, hogy wow ez zseniális, fantasztikus, kötlező darab stb... stb. Nem bírtam ki így muszáj volt kipróbálnom, bele is nyúlkáltam egy üzletben és engem is sikerült lenyűgöznie a szinte krémes és fantasztikusan fényes textúrának és a színek sem hagytak hidegen, bár szerintem ez inkább egy őszi paletta, mint egy tavaszi, de ez akkor nem érdekelt különösebben. Persze a közel 16ezer forintos ár már komoly visszatartó erő volt, de kivártam egy 20%-os akciót és több, mint valószínű, hogy az országban kapható egyik utolsó darabot vettem meg, mert kb az összes üzletet fel kellett hívni és nagy nehezen lett meg a dolog (kalandos a sztori egyébként, mert ez már félre volt téve másnak, de elhoztam én :D). Aztán rohantam vele haza és ki is próbáltam.... óriási csalódás volt, hogy a mozgó szemhéjamra akármivel és akárhogy tettem fel, sehogy nem maradt ott... összegyűlt pár óra alatt a redőkben. Azóta csak kiemelőnek, szemzugba és árnyéknak használom, ott viszont megmarad szerencsére. Ettől függetlenül még mindig csodálatosnak tartom ezt a palettát és örülök, hogy sikerült megszereznem, mert különleges darabnak tartom.


Az ikonikussá vált dupla C.

Gyönyörűek a színek, és csodás a fényük...


8 megjegyzés:

  1. Akárhányszor bementem egy parfümériába legalább 10 percig nézegettem annyira gyönyörű!

    VálaszTörlés
  2. én is vagyok úgy vele néha, hogy csak úgy előveszem és nézegetem, de érzem, hogy ősszel nagyon sokat fogom használni...

    VálaszTörlés
  3. Én is megvettem tavasszal de tegnap használtam először eddig csak próbálgattam. Kissé gáz a sminkem de holnap felteszem a blogra, remélve nem vesztem el a kedves kis olvasótáborom :)
    Az igazi varázsa a neve és az ára miatt a korlátozottabb vásárlás :)
    Mindjárt felteszem a Miss Rose bemutatóm, meglepődtem én is .

    VálaszTörlés
  4. Ó, emlékszem, odáig voltam akkoriban ezért a kampányfotóért.:$ Tudom, nem olyan "kiemelkedő" smink, és nem is annyira az én világom, de azóta is tervbe van véve valami hasonló elkészítése.:)

    VálaszTörlés
  5. E73: kíváncsi vagyok rá, szerintem biztos jó lesz ;D

    Belle: szerintem is nagyon szép, pedig semmi extra

    VálaszTörlés
  6. Ezt én is többször nézegettem, de nem volt szívem annyit adni érte :)

    VálaszTörlés
  7. az eredeti árát én se adtam volna ki érte, mondjuk így sem volt olcsó...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.