Essence meet_me@holografics.com Holographic Eyeshadow teszt

Na végre, végre el sem hiszem, hogy eljutottam odáig, hogy végre megírjam a teszteket Nektek, de ugye rekreálódok még mindig vidéken és eddig nem nagyon volt gépem, most már van :D. Na szóval csapjunk a lecsóba... Először úgy gondoltam, hogy a kedvenceimről, a szemhéjkrémekről írok. Ezt három árnyalatban lehet kapni: 01 - Gagalectric, ez engem leginkább a búzavirágkékre emlékeztet és világosabb kék holografikus fénye van, 02 - Lil@c, ez egy világos pasztell lila és kékes holografikus fénye van és 03 - Prism@tic White, ő egy fehér rózsaszín holografikus fénnyel. A textúra nagyon finom, inkább ilyen habos-krémes-púderes, nagyon lágy és könnyű, aránylag könnyű eloszlatni, bár nekem az a véleményem, hogy gyakorlottabb kéz szükséges hozzá. A színeket önmagukban is lehet használni, bár a Lil@c és a Prism@tic White nagyon világos és inkább csak a fénye látszik, a Gagalectric már jóval erőteljesebb. Viszont (és amiért én is elsősorban beléjük szerettem, mert tudtam, hogy így zseniálisak lesznek) sötét, matt színre felkenve csodaszép hatást lehet elérni mind a három árnyalattal. Én a swatch-on a MAC Carbon matt, szénfekete szemhéjpúderére is húztam csíkokat, hogy szemléltessem a dolgot :D. Kipróbáltam szemceruzával, de a porral kompatibilisebb és tartósabb a dolog, viszont más sötét (egyébként világosra is nyugodtan lehet használni, de a sötéteken a legjobb), matt színeken is nagyon jól mutat, csak tényleg az a lényeg, hogy matt finisre kenjük fel. (Én egy lapos, kisfejű ecsetet javaslok és óvatos lapogató mozdulatokat, hogy ne kenődjön el.) A tartóssága egyszerűen kiváló, magában is volt fent a szemhéjamon és más szín fölött is (bázist azért mindig teszek minden alá) és nagyon jól bírta az egész napos gyűrődést, abszolút nem mászkált el. A csomagolása nagyon cuki, kis plexitégely, hogy lássuk a színt, az ezüst letekerős kupak jól zár, csak megmaradnak rajta az ujjlenyomatok, viszont a felirat megegyezik a szemhéjfesték árnyalatával, ez nekem nagyon tetszik. Az ára ha jól rémlik 699 Ft, ez abszolút elfogadható ár ezért a termékért.

Drágaszágaim....
Így néznek ki érintetlenül, a lila kissé fura :D.
(Mondtam.) Lil@c
Prism@tic White
Gagalectric
Vakuval. Balról: Lil@c, Gagalectric és Prim@tic White.
Természetes fénynél. Balról: Lil@c, Gagalectric, Prism@tic White. És mindegyik mellett a feketére ráhúzott swatch :D.


Értékelés:
  • termék: 9/10
  • használat: 3/5
  • csomagolás: 4/5
Összegzés: 4es. Gyönyörűek a színek, nagyon tartós, viszont szerintem a szép felvitelhez idő és gyakorlott kéz szükséges ez kicsit levon az értékéből, de ettől függetlenül örülök, hogy megvettem őket.

20 megjegyzés:

  1. A lila már a teszterben is ilyen fura volt...nemtom mi lehet a különbség...

    VálaszTörlés
  2. Melyik rossmannban lehet kapni Pesten? :( Én sehol sem találom...

    VálaszTörlés
  3. Csillu: én sem értem a dolgot, mert másban meg nem különbözik...

    Noémi: a Váci utcában állítólag van, de egyébként most valamiért vidéken tették ki először a kollekciót

    VálaszTörlés
  4. Hát nem tudom, én Szegeden keresem a hét elején, és a találat nulla... :( Még megnézem holnap, hátha. Engem a világos szemhéjtus és két körömlakk érdekelne (amúgy melyik három kapható nálunk? :) ), remélem meglelem őket valahol.
    És jó nyaralást, itt még vizsgaidőszak. :)

    VálaszTörlés
  5. Én csak a lilát próbáltam, de elég furi volt. Megnézem a többit is majd :)

    VálaszTörlés
  6. Én a Váci utcai Rossmannban vettem az enyémeket, ahol egyébként 25%os akció van MINDENRE! kiárusítás miatt.
    Én egyszerűen imádom őket!!!
    Szerintem is óvatosabban kell velük bánni, mert ha kicsivel is túl sokat tesz az ember lánya, akkor kis kukackákká válnak, ami nem szép. Fekete alapra ki fogom próbálni:-)

    VálaszTörlés
  7. az astoriánál lévő rossmannban is lehet kapni... szerdán mentem be, és épp akkor rakhatták ki, mert mindenből és minden színből volt :) körömlakkból a gagalectric, a prismatic white és a sötétkék (blue ray?) volt kipakolva.
    a prismatic white tust próbálta már valaki?

    VálaszTörlés
  8. saly: érdekes szisztéma alapján pakolják ki akkor... a kék, a fehér és a lilás lakk van nálunk asszem

    sunbeam: csak egy kicsit furán néz ki a másik kettőhöz képest :D

    bettynova: hogy-hogy kiárusítás van?? érdekes... el kéne nézni :D

    bájtosmosoly: én próbáltam azt is arról is lesz teszt :D

    VálaszTörlés
  9. Az én lilám is furi, először azt hittem hogy valaki belenyúlt előttem, de sok esély nem volt rá, mert a teszterekbe is én nyúltam bele először :-)Meg tényleg rossz hogy olyan darabos és nehéz szépen eldolgozni...de azért megoldható :-D

    VálaszTörlés
  10. Szia!
    Én is megvettem az egyiket, a Prism@tic White-ot, de nekem valahogy nem sikerül rendesen sminkelni vele...Tegnap próbáltam magában használni, hát eléggé nem sikerült.. ma lila szemhéjpúderrel próbáltam, de az egészet elrontotta, valahogy félrecsúszott az egész.. nem tudom érted-e :) lenne vmi tipped mit rontok el és kellene másképp csinálni? mert amúgy tökre tetszik a szín meg minden, de így h nem sikerül, elveszi a kedvem a próbálkozástól..
    Köszi előre is!

    VálaszTörlés
  11. Először nem gondoltam volna,hogy ennyire szuper krémesek,és csak a Gagalectric volt tervbe véve.Aztán bementem a Rossmannba,swatcholtam őket,és mind3 a kosárban kötött ki. :D Annyira krémesek *_*
    Amilyen a lilád,na nekem a fehérem is olyan volt,sőt gyakorlatilag mind,mert végignéztem :D (ezúttal is üdvözlöm a biztibácsit!:D),kivéve egy kék.Nem értem,hogy miért olyanok,mintha Quasimodo csinálta volna őket (ő__Ő)"

    VálaszTörlés
  12. Lamilla: óvatoskodni kell, de azért megoldható a dolog :D

    Anettke: értem én, mert nekem is csinálta, azért is írtam, hogy gyakorlottabb kéz kell a felvitelhez. Próbáld meg óvatos lapogató mozdulatokkal felvinni, nem pedig kenni, mert úgy tényleg elkenődik az egész

    Evinde: érti a fene, én meg azt hittem, hogy csak a lila ilyen o-o

    VálaszTörlés
  13. Amúgy itt nálunk is van minden szín, eze egy elég kis rossmann (bp, óbuda, pacsirtamező u 49), és a szuper ecsetekből meg a sunclubos cuccokból is van egy rakat...ja, és láttam amikor átpakolták a blossomos cumók helyére, abból is maradt egy csomó, szóval most minden nap benézek, hogy mikor rakják ki őket leárazva:D
    Szóval ha vki valahol vmit nem talál, kérdezzen engem és megnézem, mert itt általában minden van:)

    VálaszTörlés
  14. Én a fehéret vettem meg, és a kezemen próbáltam eddig, nagyon szép rózsaszín! Sminket még nem próbáltam vele, majd ma! :)

    VálaszTörlés
  15. hajrá!! csak óvatosan kend fel, inkább ilyen lapogató mozdulatokkal :D

    VálaszTörlés
  16. jelentem, megnéztem egy másik Rossmann-t is Szegeden (ittlevőknek - nagyáruház és centrumit néztem eddig) - még mindig blossoms etc van kitéve, sehol semmi holog. :( holnap utazom haza, remélem az általam megjárt három városból valamelyikben lesz majd.
    (de Szegeden az essential colors tartós hajszínezők 650 ft-ok, és sok rúzs le van árazva, meg krémes szemhéjpúder is aaaa... talán Rimmel állványnál? na, a lényeg, hogy valami jobb. :) )

    VálaszTörlés
  17. na akkor én is jelentem, hogy nyíregyházán a korzóban a dm-ben van whoom booom, mindenből láttam még jó sokat, a müllerben viszont még csak a blossoms van

    VálaszTörlés
  18. Mind a hármat megvettem a pozitív visszajelzéseitek alapján, de nekem egyik sem jön be! Nagyon nem. Szerintem, nincs színük, kivéve a kéket, és borzalmas a textúrájuk, nem lehet rendesen felvinni, csomósodik, stb.! Pedig gyakorlott sminkes vagyok.

    VálaszTörlés
  19. óóó hát én nagyon sajnálom :( tény és való, hogy nem túl könnyű szépen felvinni, de azért fel lehet... próbáld ki sötét színeken is úgy nagyon szépen, én is úgy használom őket

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.