Clinique Lid Smoothie Antioxidant 8 Hour Eye Color

Micsoda fincsiséget kapunk ősz környékén a Clinique-től! Amerikában most óriási hájpnak örvendenek a krémes-színes bázis-szemfestékek (ezt jól megasszondtam), na szóval az olyan termékek, amik kis tubusban vannak, krémes-folyékonyak, van színük és magukban vagy bázisként is lehet őket használni, ja és természetesen hiperüber tartósak (a Covergirl és a Bare Escentuals márkáknak van ilyen termékük). Na ezt fejelte meg a Clinique frissítő és ápoló összetevőkkel úgy, mint a koffein, az uborka (remélhetőleg nem német vagy spanyol vagy milyen :DD), az aloe vera és rengeteg antioxidáns, valamint ellátta egy fém-hűsítő applikátorral. Nagyon szimpatikusan hangzik, reméljük lesz olyan jó amilyennek le van írva. 6 árnyalata lesz kapható: Bit A Honey, Sassy-fras, Cute-umber, Pinkgo Biloba, Born Freesia, Currant Affair (angolosoknak remélem leestek a poénos nevek :D).

Kampánykép. Itt látható a fémfej :D.

Pinkgo Biloba, Cute-cumber, Currant Affair

Bit A Honey, Born Freesia, Sassy-fras

6 megjegyzés:

  1. hát ezek a nevek. :D a legjobb a Pinkgo biloba.. nálunk bioszórán ez a név különös tiszteletet érdemel. mindenre az a válasz.

    VálaszTörlés
  2. :D én is jókat mosolyogtam a neveken :D

    VálaszTörlés
  3. Ez a kettő a legjobb: Cute-cumber, Currant Affair :D

    VálaszTörlés
  4. Huu, a Bit a honey kell. Pont jo lesz, kb gondolom nyár végére-őszre fognak bejönni ezek, és akkortájt szokott lenni szeneszeres Clinique akcio is :)
    Egyébként Lolly nem tudod véletlenül, a MAC paintjei (a kis tubusoso 'festékek') nincsenek itthon? Pont nemrég jutot eszembe, hogy a Bare canvas nevezetüt régen használtam és nagyon szerettem, de tuti nem itthon szereztem be. Mondjuk ezek a Cliniquek hasonlónak tünnek, szoval pirospont nekik.

    VálaszTörlés
  5. bagaela: én is úgy tudom, hogy vannak itthon is :D

    tamara: a cute-cumber a legjobb :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.