TESZT - Megvan a legjobb alapozó??? - IsaDora újdonságok

Egy egész csomag IsaDora újdonságot teszteltek már egy ideje, de gondolom a címből már kitaláltátok, hogy a fókusz az alapozón lesz, nem véletlenül. Szeretek alapozókat kipróbálni, pláne mostanában, ugyanis úgy alakult, hogy eldöntöttem, ideje megválni a MAC Studio Fix-től. Sajnos egyszerűen túl sokká vált minden szempontból: a finise már nagyon matt, szárítja a bőrömet rendesen és fedése pedig, igen, kimondom, sok, túl sok, semmi szükségem rá. Különleges alkalmakra marad, de a hétköznapokra valami mást kellett találnom... De nem szaladok előre, kis gonosz leszek és az Active alapozót hagyom a teszt végére, szóval jöjjön a többi IsaDora újdonság!




Eléggé telt ajkaim vannak, szóval lehet, hogy furán hangzik, de én nagyon szeretem ezeket az ajakdúsító hatású termékeket, mégpedig azért, mert csodásan kisimítják a száj felületét, feltöltik a kis barázdákat rajta. Az IsaDora Lip Booster is természetesen ilyen, mellette pedig egy fantasztikus, minimálisan, de láthatóan színzett szájfény. Összesen hat árnyalata létezik, én a 07 Glossy Praline-t kaptam kézhez, ami egy finom bézses nude. A formula pont olyan, amilyennek szeretem, ápol, kellemes viselet, nem ragad, gyönyörű a fénye és finom mentolos az illata és íze. Icipicit bizsergető érzés viselni a benne található hatóanyagnak köszönhetően, de nem kellemetlen. A csomagolás pedig zseniális, mindegyik szájfénynek ilyen tekerős-adagolósnak kellene lennie, amivel pont annyi anyag jön ki, amennyit akarunk. Le az applikátorokkal, amik nem vesznek fel elég anyagot :D!





Az IsaDora mono szemhéjpúderekről már írtam egy korábbi posztban, ITT, tartom magam most is a korábbi véleményemhez. Nagyszerű a formula, ez az árnyalat kicsit krémesebb érzetű, de nem porol, a pigmentáció gyönyörű és egyenletes, a csillogás elképesztő és ez a szín! Soha nem gondoltam volna, hogy valaha meg fogom szeretni a rózsaszín szemhéjpúdereket, de egyre többet használom őket (köszi Norvina és Blood Sugar) és leginkább ezeket a finom, fényes darabokat kedvelem, mert sok mindennel lehet őket párosítani (szépek barnával, szürkével, feketével, lilával, kékkel, zöldel, vagyis kábé mindennel). A Perfect Eyes szemhéjpúderekből összesen 24 árnyalat létezik, így biztosan mindenki megtalálja köztük a neki leginkább tetsző darabot :).





A márkától eddig még csak a Sculpting Lipstick-eket próbáltam, ezeket a simákat még sosem, így nagyon kíváncsi voltam rájuk. Kétféle változatuk kapható, az egyik egy matt - Perfect Matt Lipstick (8 árnyalat), a másik pedig egy hidratáló fényes - Perfect Moisture Lipstick (20 árnyalat). Én ez utóbbi csapatból kaptam a 09-es Flourish Pink-et tesztelésre. A rúzs formulája abszolút megfelel a leírásnak, tényleg pigmentált, krémes, fényes és ami legjobb, hosszan hidratálja az akjakat (candelilla viasz, pantenol és E vitamin van benne). Jó lenne, ha más krémes rúzsok is minimum ennyit tudnának (sajnos a legtöbb nem hidratál ilyen jól). Egy dolog nem tetszik benne: a színe. Abszolút nem nekem való ez a metálos fényű világos rózsaszín, rettentően nem áll jól... :D. De szerencsére sok más árnyalatból lehet még válogatni, a 202 Belle Beige-t például tökéletesnek látom kép alapján. Azt pedig még meg kell említenem, hogy a kupak mágneses, nagyon biztonságosan zár és az egész csomagolás minőségi anyagokból készült, szép dizájnnal.





Face Wheel All-In-One - 10600 Ft

Az IsaDora lassan ezekről a nagy kompaktokról lesz a leghíresebb, amik néha csak highlighterket, vagy csak pirosítókat, netán bronzosítókat és kontúrokat tartalmaznak. Jelen esetben egy egész arcsminket :). A Face Wheel-ben egy primer, egy kontúr, egy bronzosító egy pirosító és egy highlighter is megtalálható egymás mellett. Sajnos azt kell, hogy mondjam, a krémes primernek, semmi keresnivalója nincsen a porok között. Akár tetszik, akár nem, a krémes+por egy palettában koncepció ötletesnek és hasznosnak tűnik, csak éppen nem működik. A krémbe beleszáll a port, összemocskolja teljesen, amit ezek után már nem használ olyan szívesen az ember. Ettől függetlenül jó lenne a paletta, mert tényleg minden megvan benne, amire szükségünk van. A kontúr és a bronzosító zseniális, nagyon eltalálták a formulát és a színeket, a pirosító színe hozzám nem illik ugyan, de nagyon szép és a textúra is tetszik és a highlighterrel sincsen semmi probléma, szép természetes ragyogása van. A primeren kívül a paletta jól kihasználható szerintem, jó lett volna, ha nem rakják inkább bele vagy a helyére egy fixáló púder kerül.






Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én személy szerint nagyon kedvelem ezeket a szivacsos végű és applikátoros korrektorokat, sokkal jobbak, mint a nyomósok/pumpások, még akkor is, ha talán nem olyan higiénikusak (bár nekem eddig semmi bajom nem volt sminktől). Egyszerűen könnyebb őket kezelni és kontrollálhatóbb a korrektor felvitt mennyisége is, nem fordulhat elő olyan, hogy hoppá véletlenül dupla adagot nyomtam ki (búcsút is fogok inteni a MAC Pro Longwear-nek)... Szóval az IsaDora Light Up korrektor eleve jó pontokkal indult nálam, hiszen szivacsos végű, tekerős applikátora van. De persze a jó csomagolás nem ér semmit, ha nem jó maga a termék, de szerencsére ilyentől nem kell tartani :)



A korrektornak elég vékony a textúrája, nagyon krémes, ebből adódóan a fedése nem lesz teljes, cserébe viszont építhető szerencsére. Nagyobb bőrhibákra semmiképpen nem lesz jó, de nem is ez a fukciója. Inkább világosításra való a highlight pontokra, szem alá illetve minimális bőrpír eltakarására. A vékony formulának köszönhetően beleolvad a bőrbe, nem ül meg rajta vastagon és a finise is bőrközeli, nem mattul le, megmarad az egészséges ragyogás érzete. Rajtam elég tartósnak is bizonyult (most normál, minimálisan T zóna zsíros a bőröm), púderrel fixálva egész nap a helyén maradt a szem alatt is, nem ült meg a redőkben és nem is kopott. Akiknek nincsen túl sok takargatnivalójuk, csak egy kis ragyogásfokozásra és karikaeltüntetésre vágynak, azok imádni fogják ezt a korrektort. Összesen 5 árnyalat kapható belőle, én a 02 Nude-ot próbáltam ki, nekem ez sajnos kicsit sötét, de van ettől egy világosabb is szerencsére.


És akkor jöjjön a poszt sztárja, az Active alapozó! Nyilván sejthetitek a címből, meg a bevezetőből, hogy sok rosszat nem fogok rá mondani, maximum annyit, hogy vicces módon a Warm Beige árnyalatot kaptam tesztelésre, ami kb. 6 árnyalattal sötétebb a bőrömnél, úgy néztem ki vele, mint egy bolond, aki csak az arcára tett fel önbarnítót, visítoztunk a röhögéstől, amikor teszteltem :D. De, ilyen a jó beauty blogger élete, akkor is kirpóbálja a terméket, ha nem az ő színe. Az Active All Day Wear alapozó egy olajmentes, bársonyos matt finist és egész napos tartósságot (izzadtság- és páraálló) ígérő alapozó, összesen 6 árnyalatban (azért ez kevéske), illatanyag nélkül. A tubusa pumpás, ez plusz pont, nem kell nyomkodni, ugyanakkor ha bedobom a táskámba nem kell attól félnem, hogy összetörik. Külön plusz pont, hogy nem 30, hanem 35 ml-es.



A formula nagyon kellemes, finom krémes, nem túl folyós. Szépen terül, nagyon könnyű vele dolgozni, ecsettel és BeautyBlender-rel is gyorsan és tökéletesen fel lehet vinni a bőrre. A fedése közepes, nekem ez most pont tökéletes és egyáltalán nem vastag, olyan, mintha semmi nem lenne rajtam, gyönyörű és természetes (vagyis a színe nem, de egyébként az :D). A finise tényleg bársonyosa matt, vagyis nem az az élettelen nagyon matt, hanem megmarad a bőrjellege és mindemellet, abszolút nem szárít, el sem hittem, hogy itt egy egyébként matt fiisű alapozó, ami matt marad egész álló nap és mégsem szárít, nem esik szét atomjaira, nem olvad le, nem fényesedett sehol, pedig nem is a megszokott púderemet tettem rá. Egész nap simogattam a bőröm, mert nem hittem el, hogy milyen puha, sima, bársonyos, nem ragad, nem tapad, nem úgy, mint egy csomó másik alapozóval. Anya is imádta, ő is csodálkozott, hogy mennyire gyönyörű.



Le vagyok nyűgözve... Soha nem gondoltam volna, hogy találok egy jobb alapozót, mint a MAC, de mégis! A jelenlegi bőrömnek, most ő a tökéletes majdnem minden szempontból. Nagyon-nagyon remélem, hogy a legvilágosabb 10-es Fair árnyalat jó lesz nekem, mert muszáj megvennem és ezt használnom. Csak ajánlani tudom az Active All Day Wear alapozót, mert tényleg minden várakozásomat felülmúlta. Normál, kevert és enyhén száraz bőrre is nagyszerű választás és egyébként púder nélkül is megállja a helyét. Alig várom, hogy mehessek a Douglas-ba :D. Imádkozok a sminkek istennőjéhez, hogy elég világos legyen a 10-es... 



Összességében le a kalappal az IsaDora előtt, ezzel az új alapozóval teljesen levettek a lábamról. A többi terméket is szerettem persze, de most egy picit eltörpülnek emellett a csoda mellet :D. De ha még ki kell emelnem mást is, akkor a korrektor és a szájfény lenne az, őket is csak ajánlani tudom. Az IsaDora termékeket kizárólag a Douglas parfümériákban és a webshopban találjátok meg, katt IDE (vagy a termékekek neveire), ha szeretnétek átnézni a kínálatot.


1 megjegyzés:

  1. Félve kérdezem meg erről is (mint a nivea bb), hogy: és jó lett a 10-es szín?:DD
    Ezt a baromi sötétet még kontúrozásra el tudod talán használni:D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.