Ragyogj az ünnepekre! - Pupa Glow Obsession highlighter kollekció

Igyekszek nem elfogult lenni, de lehet, hogy nem fog sikerülni... Tudjátok, hogy a legkedvencebb sminktermékem a highlighter, szenvedélyes gyűjtő vagyok, soha nem tudnék megválni egyik kedvencemtől sem és higgyétek el, hogy elég sok van, szám szerint jelenleg 34 db highlighterem van, de inkább több, csak most hirtelen ennyire emlékszek. És természetesen ez a szám egyre csak növekszik, mert mindig találok egy újabb 'must have' darabot, most éppen a Jeffree Star Wet Dreams-re fáj a fogam, mert amióta kipróbáltam, azóta csak rá gondolok. Szóval láthatjátok, hogy súlyos a probléma, amin egy full highlighterekből álló kollekció csak rontani képes. A Pupa Glow Obsession kiadásban három különböző formulájú highlighter található 3-3 árnyalatban, ezek közül szeretnék most nektek egy párat megmutatni, mert a márka volt olyan kedves és elküldte nekem őket tesztelésre.



Természetesen már a csomagolás is szemet gyönyörködtető, a papírdobozok ugyanis erőteljesen holografikusak (komolyan nem akarom őket kidobni...), a termékek maguk pedig nude és arany külsőt kaptak. Mindegyiküké strapabíró, erős műanyagból készült, illetve üvegből, simán lehet őket utaztatni. Szépek és egyszerűek, de a világosabb színük miatt könnyen kiszúrhatóak a gyűjteményemben (a legtöbb csomagolás ugyanis fekete).




Glow Obsession Compact Highlighter - 5190 Ft

A személyes kedvenceim a kollekcióból egyértelműen a kompaktok, ugyanis púderes highlighteren kívül én mást nem is használok az arcomra. A formula mind a három árnyalat esetében teljesen ugyanolyan, picit púderesebb, szárazabb érzetű, de puha, nem porzik és extrém módon fényes, viszont nem csillámos. Szerintem egy az egyben JSC Supreme Frost, a csillám kivételével, szóval, ha valaki nem akar 11.000 Ft-ot kiadni egy JSC highlighterért, de tetszik neki a hatás, akkor ezek jó alternatívák lehetnek. A bőrö nagyon szépen mutatnak, lehet őket rétegezni is persze és abszolút nem visszafogottak szerencsére. Mindezek mellett még tartósak is, egész napra fénybe vonják az arcot.



A három árnyalat közül a 001-es Platinum Gold lett a kedvencem, ez látszik ugyanis rajtam a leginkább, köszönhetően a nagyon világos fehéres-rózsaszínes-arany tónusának. Se nem hideg, se nem meleg, pont tökéletes. A 002-es Rose Gold egy kicsivel már sötétebb abszolút rózsaarany színű, ez is nagyon szép, különösen pirosító topperként, míg a  003-as Pure Gold egy sárgásabb arany árnyalat, ez kicsit sötétebb bőrön fog a legszebben mutatni. Mind a három highlighter nagyszerűen megállja a helyét szemhéjon is, akár nedvesen, akár szárazon felapplikálva, de természetesen a testre is használhatjuk őket, bár erre a következő terméket ajánlanám inkább ;).







Glow Obsession Liquid Highlighter - 5190 Ft

Erősen gondolkozok most, de szerintem szinte biztos, hogy soha nem volt még ilyen cseppentős folyékony highlighterem. Magamnak tuti nem vettem még ilyet és szerintem kipróbálásra sem kaptam egészen mostanáig, persze lehet, hogy tévedek :D. A Glow Obsession Liquid Highlighter egy aranyos kis üvegcse csomagolást kapott, arany és fehér pipettával. A formula sűrűsége pont megfelelő, könnyedén fel lehet venni a csőbe, majd kiadagolni utána a pontos mennyiséget, akár kicsi cseppenként is. Finom krémes az állaga, könnyen és szépen terül és a több sokkal kevesebb. Nekem ahhoz túl olajos, hogy az arcomra önmagában használjam, de alapozóba keverve nem rossz az eredmény, főleg, ha különleges alkalomra készülünk.



Én leginkább testre ajánlom őt, dekoltázsra, vállra, karra, testápolóba keverve. A hatása mesés, úristen, annyira szép és a szemét fotó sehogysem akarja visszaadni! A 001-es Holo Light árnyalat egy rózsaszínes-aranyfehér alapban rózsaszín mikroglittereket tartalmazó csoda, olyan ragyogást és fényt ad, hogy csak na :). Alaposan eldolgozva (el is kell, mert nem szárad le és vastagabban a bőrön hagyva össze fog kenni mindent) is elég látványos, ez sem egy visszafogott darab, de mondjuk bulikba nem is az való. Én alig várom, hogy jöjjenek az ünnepek és ebben fürödhessek minden este. A másik két árnyalat (002 Moon Light - rózsaszínesebb arany tónus, 003 Sun Light - bronzosabb arany) is nagyon szép, bár szerintem nekem egy kicsit sötétek. Ilyenkor irgykedek a lebarnult bőrűekre :D.





Glow Obsession Stick Highlighter - 5190 Ft

A krémes stick highlighterekkel is ugyanúgy állok, mint a folyékonyakkal: én nem nagyon csípolom őket az arcomon. Alapozó + púder fölé nem ajánlatosak, alapozóra okés, de én mindig púderezek, ami úgyis el fogja takarni, alpozó nélkül nagyon szépek, de én nem megyek sehova alapozó nélkül. Persze ha nagyon trükkösek és ügyesek vagyunk, akkor púder fölé és fel lehet őket vinni, de ez különleges technikát igényel, vigyázni kell, hogy ne mozdítsa el a sminket, szóval nem éri meg a legtöbbször. Viszont aki nem használ púdert vagy esetleg alapozót sem, viszont kedveli a highlightereket, natúr sminket vagy ragyogni akar, az imádni fogja a Glow Obsession Stick Highlightert!




Ezt a highlightert ugyanis mintha pont nekik találták volna ki. Finom, visszafogott természetes fénye van, semmi csillám. csak minimális ragyogás. Láttam felkenve alapozó nélküli sminkhez és tényleg csodásan mutat a bőrön, különösen a picit sötétebb tónusúakon. A formula kellemesen krémes, könnyű vele dolgozni és viszonylag púderesre szárad le, nem fog elmászkálni. Itt is három különböző árnyalatból válogathatunk: 001 Quartz - minimálisan rózsaszínes/pezsgős bézs, 002 Topaz - picit sötétebb rózsaszínes-barackos arany és 003 Mars Stone - arany-bronz-rózsaarany kveréke, ez a legsötétebb.



Összességében őszintén szólva, nekem idáig ez az egyik kedvenc Pupa kollekcióm, simán benne van a top3-ban! Mind a három highlighternek nagyon jó a formulája és a minősége, a színek is szépek, biztos vagyok benne, hogy szinte mindenki talál ekkora választékból egy olyat, ami tetszik neki. Én nyilván a kompaktokat ajánlom, szerintem ezek a legjobbak és a legbiztonságosabbak, ugyanakkor a leglátványosabb a folyékony verzió, ha pedig valaki visszafogottan szeretni ragyogni, akkor a stickeket érdemes kipróbálni. A posztban bemutatott termékeket a Pupa üzletekben és a webshopban (ITT) tudjátok megvenni.

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.