TESZT + SMINK | Rimmel újdonságok - Vajon sikerült végre megszeretnem őket?

Nem foglalkozok mostanság túl sokat a Rimmel termékekkel, mert kerek perec bevallom, hogy egyrészt abszolút nem hoznak lázba, másrészt a minőségük sokszor megkérdőjelezhető (itt megemlíteném az alapozók színválasztékának hiányosságát is), harmadrészt nem igazán vagyok benne biztos, hogy mondjuk egy szemhéjpúder palettájuk megér közel 5000 Ft-ot. Ezek miatt nem igazán szoktam elidőzni a márka állványainál és nagyon régen vettem tőlük bármit is, azonban nemrégiben a dm rendezvényén kaptam pár cuccot tesztelésre és gondoltam ez egy jó poszt alapanyag lesz. Vajon a kétségeim ellenére meg tud győzni a Rimmel? Olvassatok tovább és kiderül ;).




Mókás apróságok

Ezek a kis extra cukiságok a Halloween időszakra jöttek ki, ami már elmúlt ugyan, de mindenképpen szeretném őket is megemlíteni, de nem értékelem őket szigorú teszt keretein belül. A felragasztható tetoválások szerintem nagyon klasszak, jó minőségűek, szép aranyfényük van és ha meguntuk őket akkor egyszerűen eltávolíthatóak, ugyanakkor egy bulit (plusz kb 2-3 napot ha vigyázunk rájuk) simán kibírnak. Az Ink Me Stamp Tatto smink pecsétek is tetszenek, a csillag szuper, szerintem ezt nagyon ízlésesen be lehet építeni egy buli sminkbe még azoknak is, akik annyira nem rajonganak az extra dolgokért. 




A kis villám már problémásabb, ugyanis egyelőre nyomot hagy az oldalsó része is a bőrön, szerintem ez idővel meg fog szűnni mondjuk, de erre oda kellett volna figyelni. Persze fülpiszkával el lehet távolítani, de nem tudom megéri-e a vacakolást. Mindenesetre jópofa termékek, akik szeretik az ilyesmit, azoknak mindenképpen javaslom. Az Ink Me-nek összesen 4 verziója létezik (csillag, kisvillám, koponya, szívecske - 2299 Ft), a tetoválásból csak ez az egy fajta kapható szerintem és sehol nem találom az árát.




Scandaleyes Wow Wings Extreme Black szempillaspirál - 1499 Ft

A csomagolása alapján nagyon szimpatikusnak tűnt ez a spirál, hiszen lila a kupakja, amit imádok, a feliratok pedig holografikusak, amit imádok. A furcsa kialakítású szilikonkefe már kevésbé volt meggyőző, tudjátok én a sima, egyszerű, old school spirálokat szeretem, ezekért a nagyon extra verziókért annyira nem rajongok. Ettől sem dobtam el az agyam, de egyébként nem rossz, a színe tényleg nagyon mély fekete, hosszít is, dúsít is, de annyira nem, hogy azt mondjam, hogy na ez igen, ez tényleg király. Kicsit szerintem összetapasztja a pillákat, ez idővel, ha elkezd száradni a festék valószínűleg nem lesz gond, de addig oda kell rá figyelni. Oké, oké, de magamtól nem vettem volna meg.





Magnif'Eyes Wow Edition Eye Contouring Palette - 4599 Ft

Amikre igazán kíváncsi voltam a termékek közül, azok a szemhéjpúder paletták. Nekem mindig egy kicsit olcsó hatásúnak tűntek, nagyon-nagyon szkeptikus voltam velük szemben, de azt kell mondanom, hogy abszolút megalapozatlanul. Nem lesznek soha a kedvenceim, ezt most az elején le kell szögeznem, de nem rosszak. A Wow Edition-ben leginkább metál színek vannak, egy árva matt fekete kapott helyet közöttük. A formula egész jó, vannak színek, amikkel nagyon könnyen lehet dolgozni és mesésen pigmentáltak (a kék, a bordó, a zöldes tónus például), de vannak olyanok is, amik kicsit darabosabbak (duókróm fehér) és kevésbé intenzívek. 



Ettől függetlenül összességében okésak, el lehet velük bíbelődni, nekem sikerül jó kis sminkeket összehozni még mattok nélkül is. Nem egy kifejezetten szokványos, hétköznapi darab, de jó kiegészítője a sok neutrális palettának. Viszont itt tartom magam ahhoz, hogy számomra ez a darab abszolút nem ér meg 4600 Ft-ot. Maximum, de nagyon maximum 3ezret adnék érte. Glamour és Joy napokon érdemes beszerezni, ha valakinek elnyerte a tetszését.





Magnif'Eyes Spice Edition Eye Contouring Palette - 4599 Ft

Na ő már tényleg tetszik! Egy abszolút tökéletesen kihasználható és egyenletes minőséget nyújtó, gyönyörű színekkel operáló paletta lett a Spice Edition, amiben pont jó arányban vannak a matt és fényes színek. A formulák kellemesek, jól satírozhatóak, építhetőek, könnyen lehet velük dolgozni. A 12 árnyalatból 6 matt, 6 fényes, mindegyikük nagyszerűen harmonizál egymással, jól eltalálták ezt a bordó-narancsos-barna-lila vonalat. Ráadásul van mellettük igazi világos highlight és egy matt neutrális crease szín. Tudom, hogy kezdenek a meleg tónusú paletták lerágott csonttá válni, de én még mindig nem tudom őket megunni. 



A nagyon egyszerű, kissé olcsó hatású csomagolás miatt még itt sem tudom kijelenteni, hogy biztosan kiadnék érte 4600 Ft-ot, de már inkább hajlok afelé, hogy megéri az árát. Jól összerakott paletta lett a Spice Edition, szerintem nem is nagyon van a drogériák polcain ehhez hasonló, amiben ennyi szín lenne, tele klassz mattokkal. Érdemes rajta elgondolkodni, ha esetleg valakinek még nincsenek ilyen színei otthon, vagy imádja őket és még akar belőlük. 




Összességében szerencsére kellemesen csalódtam a Rimmel termékekben, aminek nagyon örülök. Jó ismét felfedezni egy márkát és rájönni, hogy vannak bizony rejtett kincsek a kínálatában. Picit jobban oda fogok mostantól figyelni a Rimmel újdonságokra, remélhetőleg lesznek olyan jók, mint a Spice Edition paletta. A posztban szereplő termékeket pedig megtaláljátok ITT, a dm webshopjában, illetve természetesen az üzletekben.

A smink

A sminkem elkészítéséhez a Wow Edition palettát használtam, mert ki akartam lépni a komfortzónámból. A szívem a kék árnyalatok felé húzott, leginkább ezeket használtam egy kis fehérrel (ezzel megszenvedtem) és lilával. A spirált is láthatjátok élőben, nem rossz, de nem is wow. Semmi extra smink, pár perc volt az egész, de a színek miatt mégis látványosabb. Az ajkaimra a L'Oréal csokis folyékony rúzsok közül választottam a Candy Man árnyalatot.



2 megjegyzés:

  1. Ennek a posztnak a hatására vettem meg a héten a spice editiont, Joy kuponnal, és mert egyébként is akciós volt, 2000 forintba került most annyiért nagyon bőven megérte számomra is pozitív csalódás volt!
    Szóval köszi a tesztet! 🙂

    VálaszTörlés
  2. na annyiért abszolút megéri :) örülök, hogy hasznosnak találtad a bejegyzést :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.