1 paletta, 3 smink - Jeffree Star Cosmetics Blood Sugar

Sajnos, amikor hozzám kerül ez a csodás paletta, egyszerűen semmi időm nem volt befotózni a sminkeket, amiket készítettem vele. Igazából most sincs sok, de úgy érzem muszáj megmutatnom nektek, hogy mit tud a Blood Sugar, hogy hány különféle makeup készíthető vele. Ezért is döntöttem úgy, hogy rögtön hármat is berakok ebbe a posztba: egy natúr, hétköznapi sminket, egy látványosabb, füstösebb-sötétebb party sminket és egy extrém színes sminket. Enjoy :).



1. Visszafogott barackos natúr

Ennek a sminknek a főszereplője a Blood Sugar-ból a kedvenc árnyalatom, a Tounge Pop, ami egy matt igazi barackszín. Alapnak a fehér Glucose-t használtam, árnyékolásnak pedig először a Sugarcane-t, majd a Tounge Pop-ot, végül a mélyítővonal külső részébe a az Ouch és az Intravenous keveréke került és ezt vittem fel az alsó kontúrvonalra is. A mozgórészre a Donor-t és a Candy Floss-t tettem fel, ez utóbbit láthatjátok a szemöldökcsonton és a szemzugban is. A szempilláimra az Isadora Stretch Lash spirál került (ez új kedvenc), az arcomra pedig egy nagyon régi kedvenc, a MAC Wonder Woman Mineralize Skinfinish trióból mind a három árnyalat (kontúr, pír és highlighter). Végül az ajkaimra a Pupa egy régebbi barackos színezett ajakápolóját kentem fel és természetesen a MAC Fix+ Rose sem maradhatott el.




2. Pink és lila füstös

Na most bajban vagyok, mert minél többet használom a Cavity-t és a Root Canalt, annál inkább ők lesznek a kedvenceim a Tounge Pop helyett :D. Ehhez a füstösebb sminkhez is őket választottam a palettából, mert annyira kirívóan élénkek. Alapként most is a Glucose-t használtam, a mélyítővonalba pedig 0 Positive-t, alapárnyéknak. Erre jött a nagyon pink Cavity, amit a nagyon lila Root Canal-lal és végül a Coma-val, valamint egy Ben Nye nagyon nagyon sötét barna színnel mélyítettem el. Az alsó kontúrra a Root Canal, a Coma és a sötétbarna került. A Cavity-t és a Root Canal-t a mozgó rész külső felére is felvittem, a többi részen és a szemzugban pedig a Sweetener-t használtam. Végül a Candy Floss-szal a szemöldökcsonton fejeztem be a szemsminket. A pilláimra a Maybelline The Colossal Big Shot és az új IsaDora Stretch Lash került. Az arcomon a Pupa Sport Addict bronzer, a Physicians Formula Butter Blush Plum Rose árnyalata és a Pupa Glow Illusion kompakt highlighterből a 001-es Platinum Gold látható. Az ajkaimra pedig a MAC Angel és a Trend It Up Glorora Lipstick 010-es árnyalata került.




3. Extrém piros

Ez a smink kicsit félrement, nem ilyenre szerettem volna csinálni, de üsse kavics... A színek a fontosak, hogy láthassátok élőben őket ;). Szinte csak az alsó sort használtam a palettából: a mélyítőbe a Prick került, majd a Fresh Meat, végül a drámai hatás kedvéért az Extraction és a Coma is, ez utóbbiakat használtam az alsó kontúrra is. A Prick-et a felső ívben elhalványatottam egy kis Tounge Pop-pal és Candy Floss-szal, a mozgó részre és a szemzugba pedig az Essence egy már nem kapható arany szemfestékét kentem fel. Szempillaspirálnak a Maybelline The Colossal Big Shot és a Pupa Vamp! Explosion-t választottam.  Az arcomra egy Marc Jacobs pirosító (Flesh & Fantasy), GlamGlow Glowpowder és Pupa Glow Obsession folyékony highlighter került, az ajkaimra pedig a MAC Rocker rúzs egy kevéske folyékony highlighterrel feldobva. Az Essence Berry Fantastic ceruzáról meg majdnem megfeledkeztem, ez a vízvonalon van :D.




Szóval láthatjátok ti is, a Blood Sugar paletta elég jól kihasználható! És mesések a színek benne, ezt nem vitathatja senki. Nagyon könnyű mindegyikkel dolgozni, a mattok szinte maguktól elsatírozódnak és a pigmentáció hibátlan. Nekem a legjobban a középső smink tetszik, a lila Root Canal-ra nem találok szavakat, szerintem ez lesz idén a karácsonyi sminkem is. Ezek után alig várom, hogy megrendelhessen az Alien-t (ami sajnos nem lesz kapható itthon)!

4 megjegyzés:

  1. Tudom, uncsi vagyok de én az első 10 árnyalatot venném meg egy palettában, a durva lila és az alsó sor egyáltalán nem érdekel :( Látszik, hogy bombajó minőség és nagyon szép sminkeket csináltál vele. Így tovább :3 - Bodri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. dehogy vagy uncsi! az esetek 80%ában én is az első 5 színnel sminkelek :D egyébként én nagyon szívesen megnéznék jeffree-től egy nude palettát, vagy támogatnám a mono színek külön megvételét :) mert minőségben abszolút a top5-ben van

      Törlés
  2. a lila meg a pink engem sem hoz nagyon lázba, de a többi... bárcsak ne sírna a tárcám :D
    majd ha abbahagyja, megveszem ezt is, meg a Morphe Artistry-t is, meg a Life's a Drag-et is, addig meg itt vacillálok hogy milyen sorrendben vegyem meg őket :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ha a Morphe Artistry-t megveszed, akkor a Life's A Drag már ki is lőhető, mert átfedik egymást színben, ha jól tévedek :D Nekem a Morphe személy szerint kellemes csalódás volt a Jaclyn palettával, bár ez az új más formulájú, meg több a matt is benne, de nem tűnik rossznak, aki gyakorlottabb az tuti fogja tudni használni :) És a Morphe-val kezdeném ;)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.