Új kedvenc a dm-ből - Love Beauty And Planet

Nemrégiben, konkrétan október elején egy nagyon-nagyon klassz dm-es workshop-on/blogger találkozón/sajtóeseményen jártam, ahol rengeteg márka újdonságaival ismerkedhettünk meg. Itt találkoztam először a Love Beauty And Planet test- és hajápolási márkával. És amikor megláttam, hogy van rózsás termékcsaládjuk, akkor rögtön tudtam, hogy be kell szereznem pár dolgot kipróbálásra. A Joy napok alkalmával sikerült is kedvezményesen lecsapnom a testvajra és a testradírra, amiket lelkesen használok már egy ideje, szóval elérkezett az ideje egy posztnak róluk. De a teszt előtt ismerkedjünk meg egy kicsit a márkával.



Love Beauty And Planet - a márka

A márka legnagyobb meglepetésemre nem indie, ugyanis az Unilever csoporthoz tartozik, 2017 végén indult hódító útjára. A Love Beauty And Planet üzenete, hogy szépnek és ápoltnak úgyis lehet lenni, ha közben vigyázunk a környezetünkre és a bolygónkra. A termékek csomagolásai közül a flakonok és tégelyek 100%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek és 2020-ra azt tervezik, hogy a pumpákat és kupakokat is 50%-ban újrahasznosított anyagból fogják készíteni. Az összetevők legtöbbje felelősségteljesen beszerzett anyagok, vagyis kizárólag igazolhatóan fenntartható gazdaságokból származnak, a termékek pedig 100%-ban vegánok, nem tartalmaznak parabéneket kőolaj származékokat és mesterséges színezékeket. Sajnos az azonban nem világos, hogy cruelty free vagy nem a márka, legalábbis a gugli ezt mondja. Ők azt mondják, hogy azok.



A termékkínálatban testvajak, testápolók, testradírok, tusfürdők, samponok és balzsamok találhatóak négy különböző kollekcióban:

  • murumuruvaj és rózsa: festett hajra való sampon és balzsam, hidratáló tusfürdő, testbalzsam, testápoló és testradír
  • kókuszolaj és ilang-ilang: sérült hajra való sampon és balzsam
  • kókuszvíz és mimózavirág: volumennövelő sampon, balzsam és szárazsampon, frissítő tusfürdő
  • sheavaj és szantálfa: inentzíven tápláló tusfürdő, testápoló és testvaj

Murumuru Butter & Rose testradír és testvaj (1699 Ft és 1899 Ft)

Rajongok a rózsáért, felnőtt koromra ez lett a kedvenc illatom (nem összekeverendő a rózsának eladott undormány gerániummal), szinte minden rózsás újdonságot megveszek, így nyilvánvaló volt, hogy a Love Beauty And Planet-től is ezt a termékcsaládot fogom kiválasztani. Mivel sampon és balzsam terén most, hogy szőke a hajam ragaszkodok a hamvasító verziókhoz, így csak a testápolás jöhetett szóba. Mivel éppen elfogyott a testápolóm és a radírom is, ezért nem volt kérdés, hogy mit hozok haza.



A testradír teljesen olyan, mint a Dove viszonylag új testradírjai, nagyon finom, krémes, aprócska radírozó őrleménnyel (nem tudtam rájönni, hogy pontosan mi az), ami pont megfelelő arányban van jelen, szerencsére nem túl kevés, így érezhető a hatása. A bőrön nem hagy olajos réteget, ezt nagyon rühellem, úgyhogy mindenképpen áldásos számomra ez a tulajdonsága. Könnyen felvihető és eloszlatható a bőrön, hála a formulának és ugyanolyan könnyen le is mosható. 



Nem szárítja a bőrt, finom puha és selymes érzetű lesz utána. Elsőre úgy tűnhet, hogy sok kell belőle (egy kis maréknyit szoktam használni), de heti egyszeri radírozás mellett egy ekkora mennyiség (250 ml) kb 3-4 hónapra elegendő kell, hogy legyen, legalábbis az eddigi tapasztalataim alapján. Az illata nagyon finom, enyhén érezni a rózsát, de inkább édeskésebb, nem az az igazán tömény, testes virágaroma. Én teljesen meg vagyok elégedve ezzel a termékkel, tetszik a csomagolás is, a formula is, az illat is, szerintem az ára is rendben van, szóval érdemes vele egy próbát tenni.




A testvajat is rögtön megszerettem, pontosan olyan állaga van, amit előszeretettel használok, különösen a radiátoros, hideg időszakban, amikor nagy szükségem van a hidratálásra. Az állaga rettentően sűrű, tényleg abszolút vajszerű, de a kezünk melegétől szépen elkezd puhulni, így már könnyű a felvitele. Elég gyorsan beszívódik a bőrbe és nem hagy semmilyen ragacsos réteget maga után. Szerintem nagyszerűen ápol és hidratál, hamar megnyugtatja a száraz, viszkető bőrömet és finom, puha tapintásúvá teszi. Az illata pedig természetesen ugyanolyan isteni, mint a testradírnak. Örülök, hogy vele is tettem egy próbát :).




Összességében nagyon ígéretesen indult a kapcsolatom a Love Beauty And Planet márkával, a jövőben pedig biztosan próbát teszek még más termékeikkel is. Szerintem érdemes beszerezni tőlük pár dolgot, ár/érték arányban is rendben vannak, jól mutatnak a fürdőszobában, finomak az illatok és ugye az üzenet és kezdeményezések sem utolsó szempont a választásnál. A Love Beauty And Planet termékek kizárólag a dm drogériákban kaphatóak (katt IDE).



Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.