Hot or Not | Trend It Up

Egy jó ideje próbálgatom már a dm saját sminkmárkáját, a Trend It Up-ot, ami pár hónapja kezdte el hódító körútját itthon, úgy látom egyébként, hogy viszonylag nagy sikerrel, mert elég sok pozitív kritikát olvasok a termékekről. Érthető hát, hogy nagyon lelkesen és kíváncsian vetettem bele magam a tesztelésbe és a legnagyobb szerencsémre lehetőségem volt elég sok terméket megismerni az utóbbi pár hétben. Lettek instant kedvencek, vannak nagyon jó darabok, de akadnak meh kategóriájúak is. Lássuk is őket!



Trend It Up Expert Blotting Powder, Fixing Spray és 2in1 Camou Make-Up & Concealer

A három termék közül egyedül a fixáló púder az, amivel maradéktalanul meg vagyok elégedve, a másik kettő kicsit meh... A mattító púder szerencsére minden szempontból jól teljesített, tényleg mattít, nem sok, tartós, kellemes a textúrája is és a csomagolása is strapabító, plusz egy tükröt is elrejtettek benne. A fixáló spray nem rossz, jó a spriccnije, de nem igazán vettem észre, hogy tartósabbá teszi a sminket. Elmegy kategória, nem mondom, hogy rossz, de nem is kiemelkedő. Az Expert Fixing Spray ára 1699 Ft.



A 2in1 Camou alapozó sem lenne alapvetően rossz, nekem nagyon szimpatikus, hogy egyre több drogériás márka bevállalja az erősen fedő darabokat. A formula kicsit 'vastag', ha nem bánunk vele óvatosan, akkor maszkhatású lesz, szóval a kevesebb több elvet kell alkalmazni a használatánál. Szépen elfed egy rétegben is szinte minden bőrhibát, de én nem javaslom a rétegezését, úgy egyszerűen túl sok, inkább használjunk mellé egy külön korrektort, amennyiben szükséges, hiába funkcionál elméletileg akként is. A tartósságára nem lehet panasz és szerencsére nem is oxidálódik. Viszont sajnos a legvilágosabb sem elég világos a bőrömhöz, plusz a tónus sem éppen tökéletes, ebben még mindig iszonyatosan gyengég (nem csak) a drogériás márkák... A 2in1 Camou Make-Up&Concealer alapozóból egyébként összesen 4 árnyalat kapható a dm üzleteiben, az ára 1999 Ft.




Trend It Up Powder Blush és Natural Radiant Highlighter

Ha valamit mindenképpen szeretnétek kirpóbálni a márkától, akkor én első körben az arcpirosítókat és a highlightereket javaslom. Mind a két termék nagyszerűen teljesített nálam és azonnal belopták magukat a szívembe. A pirosítók gyönyörűen pigmentáltak, intenzívek, a színek nagyon szépek és a formulára sem lehet panasz, nem porolnak, könnyen eldolgozhatóak és tartósak is, plusz szép szatén fényük van. A highlighterek inkább visszafogottabban ragyognak, de még így is imádom őket, különösen az arany-pezsgő árnyalatot. A textúrájuk lágy, szinte krémes és nagyon szépen mutatnak a bőrön, nem emelik ki a hibákat sem, valamint rétegezni is lehet őket (a természetességük miatt nem lesz 'túl sok' a végeredmény. Egyedül a csomagolásukba tudok belekötni, kicsit olcsó a műanyag, sajnos könnyen törik/elmozdul a tető átlátszó része, erre vigyázni kell. De egyébként HOT ;). A Powder Blush pirosítókból összesen 6 árnyalat kapható, az áruk 999 Ft (nagyon baráti ezért a minőségért), a Natural Radiant Highlighter-ből pedig 3 szín létezik és 1599 Ft-ba kerülnek.





Powder Blush - 050 és 055; Natural Radiant Highlighter - 010 és 020


Trend It Up Eye Powder Pen, Highlightening Eye Shadow Cream, 3D Chrome Mousse és Silk&Pearl Eye Shadow

Kezdem a rosszal: rühellem ezt a szivacsos-applikátoros Eye Powder Pen dolgot úgy általánosságban és ez a darab sem győzött meg arról, hogy akkor innentől kezdve szeretnem kéne őket. Nálam nagyon gyengén teljesített, nem túl pigmentált és az a szivacsizé sem vesz fel elegendő port szerintem, de ez a közeli képen látható is. Nem kis munka volt vele a swatchot megcsinálni... Nem igazán javaslom kipróbálásra, kihagyható darab.



Szerencsére a többi termékkel nem volt probléma, sőt :). A Highlightening Eye Shadow Cream szerintem nagyon jó, akár alapnak, akár önmagában, akár szemzugba vagy szemöldökcsontra használva is bevált. A fénye szép, apró kis csillámok is vannak benne, engem nagyon emlékeztetnek a MAC csillámosabb Paint Pot-okra (a pinkes tónusú egy az egyben olyan, mint a Let's Skate), csak ezek krémesebbek, mintha kevésbé lennének hajlamosak a kiszáradásra, de persze ezt majd idővel meglátjuk. Én nagyon megszerettem őket, szerintem érdemes velük tenni egy próbát. Az áruk 1399 Ft és három árnyalatban kaphatóak. A 3D Chrome Mousse sem rossz, de nem hagyott olyan mély nyomokat bennem, mint a másik krémes szemfesték. Az állaga kellemesen habos-krémes, szép a fénye és a színe, de nem túl izgalmas, olyan átlagos kis termék. A Silk&Pearl szemfesték nagyszerű darab, gyönyörűen pigmentált, nagyon kellemes a formulája (ásványi szemhéjpúderekhez hasonlít a leginkább) és szép ez az enyhén bordós mélybarna árnyalat is. Őt is csak ajánlani tudom nektek :).




Highlightening Eye Shadow Cream - 030 és 010; Silk&Pearl Eye Shadow - 020, Eye Powder Pen - 010; 3D Chrome Mousse - 010


Trend It Up Ultra Matte Lipstik, Crystal Nude Lipstick és Nude Lip Lace





Az általam próbált ajakra való termékek közül az egyértelmű kedvencem a fényes folyékony rúzsnak is beillő Nude Lip Lace szájfény, aminek nagyon intenzív a pigmentációja, szép egyenletesen fed, kényelmes a viselete, nem ragad, viszonylag tartós is, nem szárítja egyáltalán az ajkakat és még az illata is isteni finom. Összesen 5 gyönyörű nude árnyalatban kapható, a képeken a 020-as szerepel. Crystal Nude Lipstick sem rossz darab, kellemesen krémes és fényes, vannak benne csillámok is, szép a színe is, aki szereti az ilyen jellegű rúzsokat, az ezt is kedvelni fogja. Az Ultra Matte lila árnyalatú darabja már kicsit nehezebb ügy, de sajnos a lila sminkek már csak ilyenek, ritkán tudnak igazán szép egyenletesek lenni. Alapvetően szépen pigmentált, jó a szín is, a formulára sem lehet panasz, de a tökéletes végeredmény érdekében érdemes vagy aláceruzázni, vagy több rétegben ecset segítségével szépen felapplikálni. Gyanítom, hogy egyébként a többi, átlagosabb színnel nincs ilyen probléma :).

Nude Lip Lace Lipgloss - 020; Crystal Nude Lipstick - 050; Ultra Matte Lipstick - 475

Összességében inkább pozitívak a benyomásaim a Trend It Up termékekkel kapcsolatban. A felhozatalból egyértelműen kiemelkedik az arcpirosító, a highlighter, a Lip Lace szájfény és a kis csillámos krémes szemfestékek is, engem ezek a darabok nagyon meggyőztek, gyakran veszem elő őket a sminkes fiókomból. Szerencsére igazán rossz, nagy csalódást keltő termékkel nem találkoztam, a leggyengébben az applikátoros szemhéjpúder teljesített, az összes többi rendben volt :). Talán amibe még bele tudnék kötni, az a csomagolás, ami néhol elég gyengére sikerült, gondolok itt az arcpirosítók és highlighterek kompaktjaira (nekem az egyik szét is jött), a Silk&Pearl szemhéjpúder letekerhető tetejére (engem idegesít, jobb lenne, ha felnyitható lenne), a fixáló spray-ről meg hamar lekopik a felirat. 

Viszont további pozitívum, hogy változatos a termékkínálata a márkának, ami ráadásul folyamatosan megújul és még limitált kollekciók is vannak. Amiben nagyon erős az a körömlakkok és a körömápolás (nekem ez kicsit sok, hogy őszinte legyek, persze ennek is megvan az oka, amit viszont megértek), a rúzsok és szájfények (érdemes alaposan átböngészni a kínálat ezen részét, vannak klassz darabok) és a különböző ceruzák. Amiben gyengék, azok a szemhéjfestékek (szerintem nem túl izgalmas ez a felhozatal, a színek elég egyhangúnak tűnnek első ránézésre és kevés is van belőlük), és az alapozók (a színválasztékon lenne mit javítani). Az árak rendben vannak, minden eléggé pénztárcabarát és ugye egyre több a kupon, plusz jelenleg is rengeteg olyan terméket láttam, ami kifutó darab és féláron kapható jelenleg.

Ti próbáltátok már a Trend It Up termékeket???




5 megjegyzés:

  1. Az utóbbi időkben én is ráálltam a márka termékeire...olcsók én meg kíváncsi vagyok...Az Elastic és Metallic szemfestékek nagy kedvenceim lettek, a folyékony rúzs az "meh" kategória...az ultra matte ajakrúzs (és a hozzáillő kontúrceruza) teljesen rendben van...Én direkt természetesebb árnyalatot választottam, az egyenletes is intenzív is, a tartóssága nem vészes...mondjuk inkább átlagos, nem kiemelkedő...Az ajakrúzstoll (?) szintén kedvenc lett...Most a tusra és a 3D szemfestékre várok, hogy milyenek lesznek, de még nem volt lehetőségem felavatni egyiket se...:D

    Meg meghoztad a kedvemet a Silk&pearl cucchoz is...és a highlighterekhez...kár, hogy spórolni akarok...:/

    VálaszTörlés
  2. Azzal a barna monóval fogok álmodni... *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az nagyon szép :) annyira, hogy le is nyúlta tőlem valaki :D

      Törlés
  3. Három terméket próbáltam tőlük, két szemhéjtust és egy rúzst.

    A szemhéjtusok felkenés után csípnek. Néhány perc, és elmúlik a csípő/irritáló érzés, de azért lássuk be, ha a szememre kenek valamit, akkor az ne csípjen egyáltalán. A tartóssága közepes, de a csípés miatt úgy repült a kukába, hogy arra szavak nincsenek. (Ennyi erővel dobálhatnám ki a pénzt az ablakon is...)

    A rúzsok közül egy pirosat választottam, szép a színe, gondoltam olyan hétköznapi pirosnak éppen jó lesz - csak felkenem, és rohanok. Nyilván nem így történt :) Sajnsos úgy van kialakítva a teteje, hogy azzal esélytelen egy gyors rúzsozás, akkora a kenő felülete mint az egyik ujjpercem, és nyilván mindenhova kenődik, csak az ajkakra nem :) Ecsettel persze lehet használni, de direkt nem egy pepecselős-ecsetes rúzst szerettem volna, hanem a "felkenem és rohanokat". Ha pepecselős szép piros kellene, akkor ott vannak a Pupa folyékony darabjai, amiket imádok :)

    Ezek után én nem szívesen megyek a Trend It UP állvány közelébe, szerintem ebben a kategóriában azért vannak jobb termékek is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi az infókat, így legalább tudjuk mit kell elkerülni! :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.