Újdonság | Essence Summer Fun trendkiadás

Kezdem a rossz hírrel: a Summer Fun trendkiadás sajnos nem lesz kapható Magyarországon (Ausztriában és Németországban igen, ha valaki arrafelé járna/élne)... Pedig annyira nem tűnik rossznak ez a kis színes kollekció, a krémes highlightert és a pirosítót én biztosan kipróbálnám, ha lehetőség lenne rá, mert a képek alapján egészen ígéretesek. De a kis szivacskák és a vidám rózsaszín körömlakkok is tetszenek. De van itt még hűsítő hatású krémes szemfesték, hűsítő testpermet, körömmatricák és egy hajformázó szett, ilyen kis fura spirállal és hajgumikkal. A Summer Fun júliustól lesz kapható.

A végére pedig jöjjön egy jó hír: a Bloggers' Beauty Secrets trendkiadás termékei annyira népszerűek lettek, hogy az Essence úgy döntött augusztustól bekerül az állandó szortimentbe minden paletta, így nálunk is megtalálhatóak lesznek a 3 méteres állványokon!


Summer Fun Cooling Eyeshadow - Pool Position, Shine Brighter Than The Sun & Summer Fun Eyebrow, Lash & Hair Mascara - Meet Me At The Pool

Summer Fun Lipstick Pen - Walking On Sunshine, Girls Just Wanna Have Sun

Summer Fun Cream To Powder Instant Glow - Walking On Sunshine

Summer Fun Cream To Powder Blush - Girls Just Wanna Have Sun

Summer Fun Mini Make-Up Sponges - Be My Sunshine Today!

Summer Fun Nail Polish - Meet Me At The Pool, Shine Brighter Than The Sun, Ealking On Sunshine, Girls Just Wanna Have Sun

Summer Fun Nail Sticker - I Scream For Ice Cream

Summer Fun Cooling Body Splash - Splash To Refresh!

Summer Fun Hair Styling Set - Here Comes The Sun

4 megjegyzés:

  1. Én egyedül a kicsi szivacsokat sajnálom, de egyébként meeehhh az egész. A Lights of Orient után izgalmasabb trendkiadásokat vártam.

    VálaszTörlés
  2. Annyira nem nyűgözött le egyik nyári kiadása sem az Essencenek, mondjuk a Lights of Orientet nagyon NAGYON nehéz lesz kiütni a nyeregből. (Remélem, hogy a Beauty and the Beast mozihoz jön majd egy kiadás, hasonlóan a Hófehérkéhez anno, azt nagyon várom :])
    A hajbizbasz rendelhető ebayről, nekem van, de nem túl könnyű használni - viszont ha egyszer becsavarod a hajadba, akkor szépen megtartja hajgumi nélkül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, azért a Lights of orient hihetetlenül jól sikerült és hamar el is kapkodták, bár csak minden trendkiadás hasonló lenne...

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.