Pupa Haul | Highlighter Bronze, 4Sun Bronzing Powder, Like A Doll & Professionals Primer Illuminate

Születésnapom alkalmából mit is kérhettem volna magamnak... Vajon mit is??? Hát persze, hogy egy rakás sminkcuccot. Mert ugye nincsen még elég. Sminkből soha nem elég ;). Első utam a Pupa-ba vezetett, ahol is nagyon nagy önmegtartóztatást tanúsítva megálltam négy darabnál, így került hozzám egy Highlight Bronze Golden Rose árnyalatban az új kollekcióból, egy 4Sun Bronzing Powder Rose Harmony árnyalatban, egy Like A Doll alapozó és egy fényes (mi más) szemhéjbázis. Róluk szól a mai poszt, mit szerettem meg, mit nem szerettem meg annyira és miért fáj a szívem, de nagyon...

U.I.: csekkoljátok le a nyári kollekciót, mert elképesztően gyönyörű és csodálatos, a Highlighter Bronze egyenesen kötelező, én komolyan betárazom mind a hármat, nem lehet vele betelni.



Highlighter Bronze - Golden Rose (5190 Ft)

Nem tudok rosszat írni erről a highlighterről és szerintem a képek is önmagukért beszélnek! A csomagolás gyönyörű, nyárias, elegáns, fényes és minőségi (bár az ujjlenyomatokat elraktározza erőteljesen), a belső pedig lenyűgözően csodás. Csinos kis hullámmintában négy különböző rózsás-bronzos árnyalat található benne, elég nagyok ahhoz, hogy külön-külön is lehessen őket használni, de nyilván együtt is szépek és az igazi rózsaarany hatást így lehet vele elérni. Én összekeverve a pirosító topperként szoktam használni, highlighterként pedig a legvilágosabbat, de szemhéjpúderként is megállják a helyüket természetesen. Must have ;).





4Sun Bronzing Powder- Rose Harmony (4990 Ft)

Nagy vágyam volt végre egy igazán szuper bronzosítót venni, de sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy a legtöbb egyszerűen túl narancsos nekem és nem csak a Pupa-nál. Ezt az egyet találtam, aminek nagyjából meg voltam elégedve a színeivel, bár nekem még ez is túl meleg tónusú, de azért simán használható. A kompakt kicsit bumszli, de van benne egy nagyobb tükör, a púdernek pedig csoki illata van, ami számomra nem túl ideális a kis allergiám miatt, de ezt már csak későn vettem eszré, azonban szerencsére eddig nem okozott problémát. A formula kellemes, nem porzik, nem kemény, szépen eldolgozható és nem túl pigmentált, amit én most kifejezetten élvezek, mert nem kell vele óvatoskodni. A négy szín mindegyikét lehet külön-külön is használni, de össze is keverhetjük őket, mikor mihez támad kedvünk. Nem rossz darab, meg lehet szeretni, de számomra még nem az igazi. Azonban sötétebb bőrűek bátran menjenek és válogassanak a Pupa kínálatából, mert fantasztikusak az új bronzosítók!





Like A Doll Perfecting Make-Up Fluid - 01 Porcelain (4590 Ft)

Na, érte fáj nagyon, de nagyon szívem... Nem gondoltam volna, hogy nem fogja bírni a bőröm, de sajnos már fél napos viselés után is éreztem, hogy kipattogtam tőle :(. Pedig illatanyagmentes, de úgy látszik, hogy valamit nem tolerál benne az arcom. Mondjuk másra nem igazán tudok gondolni, csak az olajra, de ugyanakkor meg van egy olajos arcápolóm, azzal semmi problémám nincsen. Egyébként a Like A Doll egy szuper alapozónak tűnik egy használat után, könnyed, gyönyörű természetes és építhető a fedése, a textúrájáért pedig meg kell veszni, nagyon lágy és bársonyosan matt lesz a finise. A pipettás adagoló is kényelmes, pont annyit fel lehet vele venni, amennyit el is használunk és a színválaszték sem rossz, a Porcelain a legvilágosabb árnyalat, nekem tökéletes, abszolút nem rózsaszín és sárga, teljesen natúr bézses tónusú. Kár érte....





Professionals Primer Illuminate (kb 2590 Ft)

Kellet már egy új szemhéjbázis és nyilván egy fényeset választottam... És nagyon nem bántam meg. Röviden és tömören, nagyszerű ez a kis primer, könnyen eloszlatható, kevés kell belőle, csodásak rajta a színek és még egy leheletnyi fényt is ad mindennek (akár önmagában is használható egyébként). A csőrös tubusmegoldás pedig már csak a hab a tortán.




3 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Gyonyoru ez a highlighter! Mennyire emeli ki a porusokat, bor hibakat?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem annyira nem, bár nekem nagyon nem látványosak a pórusaim, nehéz rajtam ezt felmérni

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.