Nyári ragyogás az Amway Artistry-vel

Én mondjuk persze nem csak nyáron szeretek ragyogni, de valamiért a kozmetikai cégek ilyenkor adják ki a legtöbb csillogó-villogó megafényes terméket. Persze nyilván logikus a dolog, hiszen nincs is annál szebb látvány, mint, amikor a napfény majd hasra esik az ember lányának highlighterrel felturbózott arcocskáján. Áááá az élet apró örömei... Az Amway Artistry vonala pedig - mint azt ahogyan a lenti képek is tanúsítják - nagyon, de nagyon érti a dolgát, ha ragyogásról és különleges sminktermékekről van szó. A Pacific Light kollekció minden tagja igazi kincs (szemhéjpúder paletták, szájfények és highlighter), közülük mutatok most be nektek kettőt.



Artistry Light Up Lip Gloss - Tropical (7000 Ft)

A márka világítós szájfényéről ITT már írtam, a véleményem azóta sem változott, egy fantasztikus termékről van szó, aminek mind a csomagolása (tükör a csinos tubus oldalán, plusz két led égő a kuapkban), mind a formulája (könnyű, nem tapad/ragad, simítja az ajkakat és tartós) első osztályú. A Pacific Light kollekcióban összesen 5 árnyalata található meg, én ezek közül a Tropical elnevezésű kéket kaptam tesztelésre. A szín kicsit csalóka, abszolút nem kék, teljesen átlátszó (nem is tudtam swatchot fotózni), plusz nagyon apró csillámok vannak benne, a lényege inkább annyi, hogy hidegebb tónusúvá tegye az ajkakat, vagy a rúzsokat, ezáltal pedig optikailag kicsit fehérebbé a fogakat. A Light Up Lip Gloss-okat ITT tudjátok megnézni és megrendelni.




Artistry 3D Face Powder - Sunkissed (utántöltő, 9200 Ft)

Mivel igencsak súlyos highlighter függőségben szenvedek, így képzelhetitek, hogy milyen arcot vágtam, amikor megláttam ezt a kis különlegességet. Maradjunk annyiban, hogy vinnyogva-ugrálva örülés világbajnoka lehetnék. Imádom, hogy egy termékkel rögtön 5 highlightert kaptam, hiszen pontosan ennyi színcsíkocskából áll a 3D Face Powder. Az árnyalatok gyönyörűek külön-külön és együtt is, ráadásul meglepően változatosak (vanília, aranybézs, bronz, rózsaszín és rózsaarany) és szemhéjpúdernek sem utolsóak. A formula természetesen nagyszerű, nem is vártam mást az Artistry-től, abszolút nem porol, nagyon pigmentált, tartós és elképesztően fényes. Imádom és pont, bár szerintem nincs olyan highlighter a világon, amit ne imádnék. Ha nektek is megtetszett, akkor INNEN tudjátok megrendelni. 




Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.