Újdonság | MAC Prep+Prime Highlighter, Pro Beyond Twisted Lash & Pro Longwear Colourstick

A MAC Prep+Prime Highlighter tollacskákat már nem nagyon kell bemutatnom, régi ismerősök a márkánál, amiket nagyon sokan szeretnek és most végre új árnyalatokkal bővül a kínálat. A textúra könnyed és finom, a fény természetes, a kiszerelés praktikus, smink alá és fölé is lehet hasznélni, szóval egy igazi kis multifunkciós termék. Nekem sajnos az eddigi színek nem voltak elég világosak ahhoz, hogy highlightként használhassam őket, de az új árnyalatok között van egy ígéretes darab :). 


Prep+Prime Highlighter - Dark, Medium Plus, Light, Dark Deep, Medium - 6900 Ft


A Pro Beyond Twisted Lash szempillaspirálról már írtam a fészen, nagyon izgalmasnak látszó dologról van szó és egy új spirálra amúgy is mindig kapható vagyok. A Twisted Lash titka a kicsi keféjében és a hajlítható szárában rejlik, amik segítségével a legapróbb szálakat is elérhetjük és csodásan megemelhetjük a pillákat. Én személy szerint alig várom, hogy lecsaphassak rá, már csak azért is mert valahogy mostanában egyik új spirálom sem győzött meg. Remélem ez be fog válni...


Pro Beyond Twisted Lash - Twisted Black - 6700 Ft


Jön a meleg, jön a nyár, a strandszezon és bizony ilyenkor nagy szükség van a minden, de leginkább vízálló sminktermékekre. A MAC Pro Longwear Colourstick ezért is lesz tökéletes az elkövetkezendő időszakra, hiszen extra tartós a formulája, a kiszerelésének köszönhetően pedig akár szemceruzaként, akár szemfestékként is lehet használni. És hogy mindig precízen tudjunk vele dolgozni, egy kis hegyező is bele van építve a ceruza aljába. A színek gyönyörűek és nagyon változatosak, összesen 21 árnyalat közül választhatunk.




Pro Longwear Colourstick - At The Beach, Bitter Clove, Bleached Out Beige, Cinder Black, Copperpot - 7300 Ft

Pro Longwear Colourstick - Creme Filled, Ever Evergreen, Flat White, Frisky Blue, Iris Eyes - 7300 Ft

Pro Longwear Colourstick - Madly Sunny, Midnight Shadows, Royally Blue, Sand Bar, Sweet Praline - 7300 Ft

Pro Longwear Colourstick - Sweet Viola, Tabby, Tea Leaves - 7300 Ft


Az újdonságok mindegyike májustól kapható a MAC üzleteiben!

4 megjegyzés:

  1. óóó, a spirálra nagyon kíváncsi vagyok, én az ilyen kicsi, vékony fejű spirálokat szeretem. most is egy mac-et használok egyébként, az upward lasht, ami még ráadásul szilikonkefés is, úgyhogy számomra abszolút tökéletes, de ez az új is várós nagyon, bár inkább csak a feje miatt, a hajlítható szár nem tudom, mennyire lesz kihasználható. mindegy, meglátjuk :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én az extended play-t imádom nagyon tőlük, elhasználtam belőle jópárat, annyira szuper, de ez még jobbnak ígérkezik :)

      Törlés
    2. ien, az is nagyon jó spirál, nagyon várom, hogy ez milyen lesz, sokat remélek tőle :-)

      Törlés
    3. én is :) majd számolj be, ha sikerült kipróbálni :) én is így teszek!

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.