Újdonság | Avon április-május

Kicsit el vagyok maradva az Avon újdonságok bemutatásával - bárcsak több időm lenne blogolni - szóval összevontam az áprilisi és a májusi frisseket, vagyis egy jó hosszú posztra számítsatok ;). Hagyom is a felesleges bevezető köröket és a tárgyra térek. Első körben jöjjenek a parfüm újdonságok. A közkedvelt Far Away család kibővült, ezúttal egy orientális-virágos illattal, ami a Far Away Infinity nevet kapta. Főbb összetevői között szerepel a körömvirág, a vanília és a jázmin. Az ára az április katalógusban 3099 Ft. Bemutatkozik még a Be parfümcsalád is, amiből már kettő el is érhető, egy pedig a következő hónaptól lesz kapható. A Be Romantic virágos-pézsmás (fekete ribizli, rózsa, pézsma), a Be Fun virágos-gyümölcsös-zöld (körte, frézia, ámbra) míg a Be Daring egy bergamottból, magnóliából és pézsmából álló kompozíció. A parfümök mindegyike 1399 Ft.






Smink

A fókuszban lévő újdonság ebben a témakörben egyértelműen a májusi katalógusban bemutatkozó megújult Gel Shine lakkok (999 Ft), amik nagyon fényesek és gyönyörű színekben pompáznak. A széles kínálatból csak a kedvenceimet válogattam be a posztba, mert tényleg rengeteg van és két hétig ülhettem volna a fotóbolt előtt amíg megszerkesztem őket :). A Glazewear szájfények a tavasz tiszteletére pasztell árnyalatokkal bővültek ki (849 Ft), amik különlegessége, hogy opálos fényben tündökölnek. A tavaszi-nyári melegben fontos, hogy a sminkünk tartós legyen, ehhez jól jön egy klassz kis sminkalap, mint mondjuk a Magix 2in1 kompakt bázis. Mattít, simít, egyenletessé teszi a bőrt, praktikus a csomagolása és ráadásul akár a smink fölé is használhatjuk korrigálásra (1649 Ft)










Arcápolás

Az Avon Nutra Effects arcápoló családja már sokaknál bizonyított, nekem is van egy nagy kedvenc termékem közöttük (lesz róla teszt mindenképpen) és most végre új arctisztítókat és sminklemosókat is lehet kapni (arcradír - 1099 Ft, frissítő lemosó gél - 1099 Ft és kétfázisú sminklemosó - 1099 Ft). A most bemutatkozó, szintén Nutra Effects BB krémek SPF15-ös fényvédelemmel vannak ellátva, az egyik matt, de mind a kettő chia mag és papagájvirágmag kivonatot tartalmaz és segítenek javítani a bőr általános megjelenésén. Az áruk 1699 Ft.





Testápolás 


Mint mindig, így most is a testápolás kategóriában találjuk meg a legtöbb újdonságot. A Planet Spa család ismét bemutat egy új kollekciót, a Thai Lotus Flower-t, aminek termékeit (mindegyikben van tápláló kókuszolaj és lótuszvirág, szóval az isteni illat garantált) egyelőre csak szettben lehet megvásárolni (2199 Ft). A Senses tusfürdők kínálata is bővül, méghozzá négy új illattal: Joyful Tropics (papaya és barack, 399 Ft), Delightful Orchard (málna, alma és fekete ribizli, 399 Ft), Pure Oasis (zöld tea és menta, 399 Ft) és  Heaven Harmony (gyöngyvirág és alma, 399 Ft). Az oázis verzió istenien hangzik, alig várom, hogy tegyek egy próbát vele. A FootWorks rajongóinak idén sem kell limitált illatú termékek nélkül maradniuk, hiszen májustól elérhető lesz a cukrozott lime és mojito család, ami ezúttal három tagból áll: lábradír (769 Ft), lábspray (1199 Ft) és lábápoló lotion (769 Ft).








Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.