Kipróbáltam | Pupa Professzionális Ecsetek

1:12 du.
A Pupa nemrégiben kiegészítette a kínálatát igencsak izgalmas professzionális ecsetekkel, amik közül párat meg is kaptam tesztelésre és mondanom sem kell, hogy mint totális ecsetfüggő teljesen be voltam és vagyok még most is zsongva a dologtól. Fogalmam sincs, hogy miért, ha éppen a sminktermékek már nem is tudnak lázba hozni, egy jó ecset láttán akkor is elvesztem az eszem és azonnal kell. És a Pupa bizony meg kell mondjam, nagyon jó ecseteket csinál… 





Nekem első körben már az nagyon szimpatikus volt, hogy mindegyik darabot kézzel készítik Olaszországban (itt nincsen kínai szag és érzet), plusz minden ecsetnek saját kis tartója van, amibe visszarakhatjuk bármikor, nem csak egy egyszerű fólia vagy dobozka. Az már csak a ráadásul volt, hogy amikor kézbe vettem a nagyobbakat, egyből éreztem, hogy igen, ezek kérem minőségi darabok, ugyanis rendesen van ám súlyuk. A külsejük nagyon csinos, tényleg abszolút professzionális hatást kelt matt fekete nyél a fehér feliratokkal (mindegyikre rá van írva, hogy ’mire való’). 



Összesen 13 darab ecsete van a Pupa-nak, én ezek közül a Maxi Face Brush, a Duo Fiber Foundation Brush-t, a Basic Eye Brush-t és a Lip Brush-t próbáltam ki. Kivétel nélkül mindegyik nagyon tömött, extra puha a szőrük és a pár hetes használat alatt mindössze egyetlen egy szál hullott ki a duo fiber ecsetből. 

  • Maxi Face Brush (5490 Ft): nagyon-nagyon tömött és extra puha szintetikus szálakból álló, óriási fejű ecset. Leginkább púderezéshez és bronzosításhoz lehet használni, de a kicsit ellapított kialakítása miatt én kontúrozni is szeretek vele. Abszolút ő a kedvencem a négy közül, fantasztikus darab, nem is értem, hogy élhettem eddig nélküle… 

  • Duo Fiber Foundation Brush (5250 Ft): meglepően tömör és persze nagyon puha szintetikus szálakból álló, kissé nagyobb fejű alapozó ecset. Nincsen rá más szó, egyszerűen zseniális. Sokkal kevesebb alapozót kell használnom, ha ezzel viszem fel, ráadásul gyönyörűen és hipergyorsan lehet vele dolgozni. A végeredmény makulátlan, egyenletes és vékony (de szépen fedő) alapozóréteg. Imádom, és ha valamit abszolút javaslok kipróbálásra, akkor ez az ecset az. 

  • Basic Eye Brush (3250 Ft): ő már természetes szőrből készült, kicsi fejű, lapos szemhéj ecset. Teljesen alapdarab, jól lehet vele felpakolászni porokat, krémeket, pigmenteket és csillámokat is. Engem nem hozott annyira lázba, mint a többi, de ettől függetlenül ennek is kiváló a minősége. 
  • Retractable Lip Brush (3250 Ft): ez az összecsukható ajakecset is természetes szálakból áll, nagyon szépen formázott, hosszúkás, hegyes véggel, teljesen tökéletes a rúzs és szájfények felviteléhez. 




Összességében, több mint elégedett vagyok a Pupa ecseteivel, tényleg nagyon profik, szépek, puhák, jó minőségűek és ehhez képest az áruk sem annyira vészes. Csak ajánlani tudom őket, érdemes próbát tenni velük, akár kezdőknek, akár sminkeseknek.

4 megjegyzés:

  1. Tényleg szuperek, már nézegettem őket. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. és most kuponnal is meg lehet majd őket venni ;)

      Törlés
  2. Érdemes lenne felhasználni talán a G-napos Pupa kupont, úgy látom :)
    Egy kérdés: a duo fibre ecset megfelelő szerinted kontúrok összemosásához az arckikészítés utolsó lépéseként? Több youtube videóban is nagy fejű duo fibre-rel láttam a vloggereket "blendingelni" :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én mindig púderes kontúrt használok, nem próbáltam még ilyennel dolgozni, de nekem nagyon nagynak tűnik...

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.