Újdonság | Essence Juice It! trendkiadás

Ahhoz képest, hogy az utóbbi időben egyre izgalmasabbnak, igényesebbnek és jobbnak tűntek az Essence kollekció, ez a mostani huhh... Az első szó ami eszembe jutott róla az az émelyítő :D. Nagyon cuki, nagyon vidám, nagyon rózsaszín és nagyon gyümölcsös. Persze lehet, hogy élőben nem lesz rossz, de az egyetlen terméksor, amit én személy szerint valamennyire értékelhetőnek látok, azok a körömlakk. De ne nekem legyen igazam. A téma a nyár, a friss gyümölcsök, minden cseresznyés, dinnyés, barackos és ananászos (mondjuk ez utóbbit nem bánom annyira). Szemre most nem kapunk semmit, cserébe annál többet az ajkakra és körmökre: fényes, zselés tintek, fényes ceruzák, ajakápoló, illatos jelly lakkok és illatos körömmatricák. És el ne felejtsem a dinnyés hajkefét. A Juice It! elméletileg nálunk is kapható lesz májustól! Nektek hogy tetszik???


Juice It! Jelly Tint Lipstick - Cherry Cherry Lady & A Melon Miles Away

Juice It! Glossy Lipliner - I Love You Cherry Much & You're One In A Melon

Juice It! Lip Smoothie - Pretty, With A Cherry On Top

Juice It! Ball Blush - You're On In A Melon & Give Peach A Chance

Juice It! Nail Polish - I Love You Cherry Much, You're On In A Melon & Orange Is The New Black

Juice It! Nail Polish - Peach Dreams Are Made Of This; Juice It! Scented Nail Stickers - Easy Peasy Lemon Squeezy

#mymessage Cherry Eau de Toilette

Juice It! Detangle Brush - Melon Dollar Baby



16 megjegyzés:

  1. Hát... ööö nem is értem: dobják ki az izgalmasabbnál izgalmasabb és érdekesebb trendkiadásokat, ehhez képest, nálunk decembertől még csak egyszer cserélődött a trendkiadásos rész, az is csak az új termékeket bemutató tálcácska... hát nem tudom hova viszik, de erre biztos hogy nem sajnos. Most kissé mérges vagyok rájuk..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. máshová sem... január óta nem cseréltek display-t sehol, sem vidéken, sem pesten, sehol, se müller, se rossmann... nem is értem...

      Törlés
  2. Ú, imádom ezt a színvilágot, ha megjelenik a cseresznyés parfümre tuti lecsapok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mondjuk a cseresznyét én is csípem, de nem biztos, hogy magamon szeretném az illatát... de hát próba cseresznye :D :D

      Törlés
  3. Ezen most én is kiakadtam, nálunk sem cserélik ilyen szélsebesen és mértékben az Essence termékeket, pedig 3 méter széles állvány van....
    A körömlakkok maximum árnyalatonként hármasával érhetők el.
    Dühös vagyok.

    Ebből a trendkiadásból a lakkok hoztak lázba, tetszenek a frissnek tűnő, gyümis árnyalatok, és Essence a lakkokkkal a The Gel kollekció óta nagyon beerősített.

    Az az almácska! :)
    Tuti semmire nem használnám, de most hiszem, hogy nincs élet nélküle! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. néha nekem is ilyen érzéseim vannak, ha meglátok valami cukiságot :D teljesen felesleges, de keeeelll :D

      Törlés
  4. voltak azok a kislányoknak készült játéksminkek. na, ez pont olyan :-)

    VálaszTörlés
  5. Talán, nagyon nagyon talán a pirosító, de az sem annyira, hogy belehalok ha nem kaparintom meg. Sajnos ezek a színek eléggé krétaszerűek feltéve :/ (Mmint az Essence ilyen színei)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. kicsit én is száraznak látom őket, pláne a mattok...

      Törlés
  6. Én amúgy rosszabbra számítottam a kampányképet látva... ilyen tipikus fagyis-gyümölcsös színű pigmentálatlan Essence-es szemfestékpalettára meg több gagyi ajakcuccra (képről a rúzsnak csúfolt ajakápolók tűnnek kicsit gagyinak, de az is lehet, hogy élőben jobban szuperálnak) meg még sokkal több gimmicky gyerekes kiegészítőre (mint a körömmatricák meg a dinnyés fésű - de utóbbi legalább hasznos a gubancolódós hajra). Illetve a parfümmel kapcsolatban vannak olyan gyanúim, hogy vmi iszonyatosan émelyítő műcseresznye szaga van. De pl. a fényes ajakceruzák kifejezetten érdekelnek, meg a lakkok finishére vagyok kíváncsi, hogy mit takat az, hogy jelly - most egyelőre közülük a Cherry meg az Orange érdekel leginkább.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem ez a jelly finish, ilyen áttetsző, de mégsem zselés finisű lesz, nekem van pár ilyen típusú lakkom és nagyon szépek :)

      Törlés
  7. En ezzel most talalkoztam a rossmannban, de mar piszkosul nincs nyári hangulatom, hogy ilyeneket vásaroljak... pedig meg júniusbsn lehet lazba hozott volna, de mostmar nem. Szomorú es dühítő. Csak jöttem nalad megnézni, hogy mikorra ígérték... gáz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, azért a májusra ígérek, de én is augusztusban láttam először az nagyon gáz :( majd a karácsonyit megkapjuk februárban...

      Törlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.